LT saulele

QUOTE(rulle @ 2009 02 11, 22:54)
LT saulele,smagu,kad sunelis nuo mazens rankdarbiauja
ir man smagu

Noriu paklausti
ar meskiuku kursuose jums viska duoda-kailiuka,sujungimus ir t.t. Jei duoda
,tai tikriausiai tas kailiukas jau tikras, mocheras,ar pirma vis tik is paprastesnio kailiuko siuvate 

Viską davė

Savaitgalį paprašėm atsinešt, ką naujai siuntinyje gavo iš kailiukų, akyčių ir t.t., bus galima nusipirkt pačiupinėjus, jei bus noro sekančiam meškiukui.
LT saulele,smagu,kad sunelis nuo mazens rankdarbiauja
ir man smagu

Noriu paklausti
ar meskiuku kursuose jums viska duoda-kailiuka,sujungimus ir t.t. Jei duoda
,tai tikriausiai tas kailiukas jau tikras, mocheras,ar pirma vis tik is paprastesnio kailiuko siuvate 

Viską davė

Savaitgalį paprašėm atsinešt, ką naujai siuntinyje gavo iš kailiukų, akyčių ir t.t., bus galima nusipirkt pačiupinėjus, jei bus noro sekančiam meškiukui.
susidubliavo
, pakibo internetas, taip ir išėjau į darželį palikus, tai pasisakiau du kartus
, kad įtikinamiau būtų turbūt

Labas rytas
Mano vaikis karts nuo karto palipbo,bet kantrybes neturi,jei nesiseka,numeta
Tai faina,kad viska dave
kaip tai ir pagalvojau,kad turetu duoti,nes kur ten lakstysi ir supirkinesi tokiam mieste
Galvojau,kad jau konkursas prasidejo

Mano vaikis karts nuo karto palipbo,bet kantrybes neturi,jei nesiseka,numeta

Tai faina,kad viska dave

Galvojau,kad jau konkursas prasidejo

Labukas! Kadangi apie kompiuteri dar neturiu jokiu naujienu - tai siandien visa diena dar galite siusti nuotraukas Bandysiu suorganizuoti balsavima rytoi, kad 14 jau butu paskelbtas laimetojas. Ievucshka, paskubek

Dabar gal ir pavėlavusios suspės sudalyvaut konkurse
Taviškis jau didesnis, kitų užsiėmimų turbūt turi
, maniškiui tai dar įdomu, kad ne su kokiu paprastu plastilinu dirbt leidžiam, o su lėlių, o dar jei po to orkaitėj kept
(kažkada pasakojau, kaip manęs darželyje klausė, maždaug: [I]jūsų Kristupas labai įdomius dalykus pasakoja, kad lėlių galvas ir rankas orkaitėj kepat
, turbūt galvojo, kad visai protelis susisukęs
)[/I], po to dažyt, klijuot ... Maniškį nuperka dar ir smulkmenos, pvz. kad dažo ne iš vaikiško dažų rinkinuko, o į dailininko paletę mama prispaudžia savo
dažų... Kad rankdarbių parduotuvėj jis gali nusipirkt specialiai sau volelį, trintuką ar pan. ... Kad maišiukai padekoruoti jo paties su tekstilės flomasteriais... O jei dar esant kokiai neatskalbiamai dėmei drabužį papiešt galima, tai išvis
...
Aišku, būna ir minusų
, kai sukarpo kokį žurnalą ir autoritetingai pareiškia, kad čia jo rankdarbis, dekupažas, tai net pabart negali
...
Prajuokino sūnelis po kursų grįžus
... Išplovė vyrukai indus, grindis
, o mažasis ir sako man: kai tėtė plovė indus ir grindis, kažko nelabai šysojosi, turbūt laimės neturėjo
pačiai tikrai sunku būtų susirinkt, ypač nežinant kur ir ko konkrečiai reikia... Va ir dabar, kelintą dieną lakstau
, nerandu ilgų adatų ir super stipraus siūlo
, vienur pasibaigę, kitur ir neturėjo, plius čia ir kainas reikia palygint, nes labai skiriasi, pvz. vienur siūlų rinkinys 50 lt., o kitur tas pats 12
, o jei kainos neparašytos, tai geriau nepirkt, nes vos prasižiosi su akcentu ir iškart apgaut bandys

QUOTE(rulle @ 2009 02 12, 08:34)
Taviškis jau didesnis, kitų užsiėmimų turbūt turi

Aišku, būna ir minusų

Prajuokino sūnelis po kursų grįžus

QUOTE(rulle @ 2009 02 12, 08:34)
Tai faina,kad viska dave... kaip tai ir pagalvojau,kad turetu duoti,nes kur ten lakstysi ir supirkinesi tokiam mieste

QUOTE(Im-bear @ 2009 02 12, 10:58)
Labukas! Kadangi apie kompiuteri dar neturiu jokiu naujienu - tai siandien visa diena dar galite siusti nuotraukas Bandysiu suorganizuoti balsavima rytoi, kad 14 jau butu paskelbtas laimetojas. Ievucshka, paskubek 

Tai kad 14 jau lyg rytoj

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 02 12, 10:17)
nea 14 dar ne rytoj

QUOTE(Zhuvycia @ 2009 02 12, 11:17)
Aha, rytoi 13 )))
Auksselis!!!! Neatsakai i AZ - tavo laiskas su meskiuku pradingo, neisivaizduoju kaip tai gavosi, bet niekur to laisko nerandu, nei Trash dezutei, nei Inbox, nei Spame.... Pakartok, prasau, savo laiska su Meiles meskiuku

Na, va....laukti dar visą ilgą dieną....

QUOTE(Naktibalda @ 2009 02 12, 11:19)
Uoj, kaip aš čia susipainiojau, jau buvau pasiruošusi saviškius sveikinti rytoj