Įkraunama...
Įkraunama...

Meilės meškiukai ne už kalnų :)

Man taip pat šis paskutinis - mylimiausias wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mergytės, o kurios atidarinėjot savo temas skelbimų lentoje - tai atsiunčia kokią nors žinutę, kad tema patvirtinta, ar reikia pačiai žvejotis savo temą?
Atsakyti
Reikia zvejoti lotuliukas.gif geriausia tinklais lotuliukas.gif Eini i profilio aprasyma, savo; tada spaudi dalyvio temas ir matai ar jau yra ar dar ne.
Tavosios dar ne schmoll.gif , nera cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 02 11, 14:29)
Pauksciuk, dekui uz sveikinimus!
Su kompu negerai - isveze meistras su aparatura tikrinti - greiciausiai motyninei plokstei galas  doh.gif
Bandysiu konkursa su vyro darbiniu notebuku tvarkyt - tikiuosi neatims is manes keletai dieneliu  blush2.gif

LT saulele, nekantriai laksim tavojo meskucio!

O aš slapta tikėjausi, kad užstrigs reikalai su kompu arba vyras neduos naudotis ir pora dienelių pratęsim nuotraukų atsiuntimo terminą blush2.gif
Nespėsiu aš iki rytojaus...Todėl taip savanaudiškai čia, atleiskit jau... ax.gif
O taip pasitikėjau savim, kad per porą paskutinių dienelių spėsiu doh.gif Bet kai noriu viską atlikti ne atmestinai-tai laikas tirpsta akyse... Vakar užmigus vaikams dar iki 2 nakties krapščiausi, tai kojas ir rankas pasiuvau tik, šiandien galvą baiginėju, nosį siuvinėju, bet dar liko sujungti, tonuoti, aksesuarą pasiūti doh.gif Ir kaip tyčia turiu dar išbėgti dabar, tai vėl pora valandų prapuola doh.gif

Na, nieko, pasirodysiu ir taip, be konkurso mirksiukas.gif
Atsakyti
LT saulele,kaip idomu bigsmile.gif Aciu tau labai 4u.gif
Zhuvycia-su temu patvirtinimu,ivairiai buna- tik viena karta man atsiunte zinute,kad patvirtinta. Patvirtina ivairiai,buna,kad ir uz poros valandu,buna,kad kelias dienas reikia laukti,nuo ko tai priklauso-sunku pasakyti g.gif
Ievuschka-koki cia plana rezgei lotuliukas.gif
Gal gi dar spesi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 11 vasario 2009 - 18:33
LTsaulele kaip įdomu bigsmile.gif bigsmile.gif Užsiskaičiau thumbup.gif

Ale dabar norisi ir kad Im-bear kompiuteris greičiau veiktų, ir kad ievuschka meškiuką parodyt spėtų doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
LAUKIMAS, o Im-bear su princese ratelius šoka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2009 02 11, 19:24)
Reikia zvejoti  lotuliukas.gif geriausia tinklais  lotuliukas.gif Eini i profilio aprasyma, savo; tada spaudi dalyvio temas ir matai ar jau yra ar dar ne.
Tavosios dar ne  schmoll.gif , nera cool.gif

Ale kur tas mano profilio aprašymas g.gif Niekada nesinaudojau visokiom ten subtilybėm...

Radau, radau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 11 vasario 2009 - 21:14
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 02 11, 21:07)
Ale kur tas mano profilio aprašymas  g.gif  Niekada nesinaudojau visokiom ten subtilybėm...

Paspausk ant savo niko
Atsakyti
Jau ir Zhuvycia temukė atidaryta thumbup.gif drinks_cheers.gif

........................

Mano meškutis (tiksliau dar paskiros jo detalės biggrin.gif ) jau turi vardą, Jonukas bus, sūnelis tokį sugalvojo wub.gif , kažkaip jaučiu, kad labai tiks šiam meškiukui toks vardas, kailiukas netankus, nepretenzingas, turbūt kaip tik Jonukas iš kaimo ir gausis smile.gif .. Sugalvojo mano sūnelis, kad mudu keisimės rankdarbiais ir nudžiuginsim vienas kitą wub.gif : aš jam padovanosiu meškiuką, jis man apyrankes iš akmenukų veria susikaupęs wub.gif , ir kaip gali atsispirti mainams biggrin.gif , kai stengiasi dirbti ir dar rūpinasi, ar aš suprasiu rusiškai, kai mane gatvėje gražuole vadins, juk aš tokia pasipuošus eisiu wub.gif wub.gif rolleyes.gif ...
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2009 02 11, 22:34)
Jau ir Zhuvycia temukė atidaryta  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

........................

Mano meškutis (tiksliau dar paskiros jo detalės  biggrin.gif ) jau turi vardą, Jonukas bus, sūnelis tokį sugalvojo  wub.gif , kažkaip jaučiu, kad labai tiks šiam meškiukui toks vardas, kailiukas netankus, nepretenzingas, turbūt kaip tik Jonukas iš kaimo ir gausis  smile.gif .. Sugalvojo mano sūnelis, kad mudu keisimės rankdarbiais ir nudžiuginsim vienas kitą  wub.gif : aš jam padovanosiu meškiuką, jis man apyrankes iš akmenukų veria susikaupęs wub.gif , ir kaip gali atsispirti mainams  biggrin.gif , kai stengiasi dirbti ir dar rūpinasi, ar aš suprasiu rusiškai, kai mane gatvėje gražuole vadins, juk aš tokia pasipuošus eisiu  wub.gif  wub.gif  rolleyes.gif ...

Nu jau čia kad gražiai pasakė tavo berniukas wub.gif wub.gif wub.gif Jei išgirsi sakant "красавица какая", tai žinok, čia bus tau skirta wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
LT saulele,smagu,kad sunelis nuo mazens rankdarbiauja biggrin.gif
Noriu paklausti blush2.gif ar meskiuku kursuose jums viska duoda-kailiuka,sujungimus ir t.t. Jei duoda g.gif ,tai tikriausiai tas kailiukas jau tikras, mocheras,ar pirma vis tik is paprastesnio kailiuko siuvate ax.gif
Atsakyti