Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gadina vyrai garsiai orą namuose ? :)

Apklausa: Ar prie jusu jie tai daro? (932 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
O kodel varydamos vyrus lauk sakom, kad taves ne kvapo nebutu biggrin.gif
Jei nera kvapo, nera vyro.. Ir darai kompromisus..

Nu nekoks pojutis, kai pyrstelna manishkis, bet kai pasako' ooooi kaip palengvejo' tai shirdis dziugauja!!!
Atsakyti
QUOTE(freken snork @ 2006 06 02, 22:35)
jei vyras prie taves bezda ir riaugeja, tai reiskia, kad laiko sava  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
pritariu  drinks_cheers.gif

ir ash pritariu lotuliukas.gif lotuliukas.gif bo jau labai ash sava manishkiui turbut pagal shiuos pozymius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai kur jam eit orą pagadint g.gif Gal pas kaiminką?
Atsakyti
niu pas kaimyynka neleischiau o tai paskui patiks svetimo diedo kvapas ir neishleis namo o ash merga ne ish ramiuju ish kart y plaukus abiems box.gif o be to man gyvent netrukdo kas kiaulishka tas sveika o ziema kambarys greichiau yshyla ant komunaliniu sutaupom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
blink.gif
Vyro bezdėjimas yra viena iš pagrindinių priežasčių dėl ko mes dažniausiai pykstamės. Tu man tai katastrofa. Kodėl aš turiu klausyti ir uostyti jo bezdalus???
Na man irgi būna,kad pučia pilvą, bet aš visada išeinu į balkoną ir toletą ir tai padarau tyliai. Jam jokių nepatogumų nesukeliu. O jam kažkaippastoviai gaunasi, kad jis visą laiką bezda prie manęs ir mane tas užknisa doh.gif . Ir kiek kartų buvo sakyta, kad pradėtų normaliai elgtis: tai jam per vieną ausį įeina, per kitą išeina - apsisuka ir po 10 min ir vėl tas pats.
Aš net nemoku žodžiais išsireikšti kaip aš žiūriu į vyro bezdėjimą blink.gif .
Atsakyti
Tokiems dalykams yra skirtas tualetas. hihihi.gif Nueini, issisiki ir grizti kaip normalus zmogus mad.gif
Atsakyti
agu ir kaip jie to nesupranta? fart.gif
Atsakyti
Nesupranta bo diedai yra:)
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 07 26, 16:59)
kazkaip manasis po keliu metu bendro gyvenimo igavo toki nekoki iproti, bet turbut daugeliui vyru budinga. garsiai gadina ora smile.gif siaip nei sis nei tas.... bet iskilo klausimas, ar jie visai taip elgiasi?

g.gif  g.gif

Aš jau pradedu galvoti,kad visi taip daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa* @ 2006 06 16, 15:44)
Aš jau pradedu galvoti,kad visi taip daro  biggrin.gif

aplink vien pirdylos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 06 10, 16:02)
Tokiems dalykams yra skirtas tualetas.  hihihi.gif Nueini, issisiki ir grizti kaip normalus zmogus  mad.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
galėtų maximoje kokius TAUPOS kamštukus pardavinėt įstatai propkę ir ramu tik brungenybės pučias, pučias, pučias............ ax.gif
Atsakyti