QUOTE(Tuja @ 2005 07 31, 10:50)
QUOTE(_Vita_ @ 2005 07 31, 11:03)
O tai čia tipo kaip perdžia vienas ir kitas? Ar vienas labai perdžia, o kitas be uoslės?
Gadina, gadina ir dar kaip
. Laurus nuskintu pirdaliu konkurse
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 07 26, 16:59)
kazkaip manasis po keliu metu bendro gyvenimo igavo toki nekoki iproti, bet turbut daugeliui vyru budinga. garsiai gadina ora
siaip nei sis nei tas.... bet iskilo klausimas, ar jie visai taip elgiasi?

Jau seniai uzmirstoje temoje buvo gvildenama panasi problema. Tak va ten moteriskaites bande irodinet, kad paperdimu salia viens kito skaicius tiesiogiai proporcingas namu jaukumo ir viens kito mylejimo laipsniui. Vnz. anot ju, perdzia-vadinasi myli. Taigi, jei nieko negali pakeisti-laikykis tokios teorijos ir gyvenkit sau ramiai viens kirtam maloniai papirsnodami jakumo, meiles ir pasitikejimo vardan
QUOTE(Elina @ 2005 07 29, 16:27)
Na gal kam ir normalus, o mane net sutaso (tiesiogine to žodžio prasme)
Nesureikshminu. Man svarbiau, kad manimi myli ir gerbia, yra idomus pashnekovas ir geras meiluzis. Nori vaiku su manimi ir yra saziningas. O ten kad kartais atsiprashant nusiperdzia ir atsiprasho man vienodai paisho. Kartais net nepastebiu. Aishku manishkis nedaro tai demonstratyviai ir tuom nesididziuoja, kitaip tai gal ir butu shlykshtoka.
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 08 01, 19:23)
jooo, kai tik nusiperdžia iškart užsimanau
Visaip būna. Jei paprieštarauju, atsako kad taip jau gavosi, kad jis namie ir nori jaustis laisvai. Geriausia nepastebėt. O juk gal būna, kad miegant ir aš tą padarau. Po vieno karto, kai aš sėdėdama ant tuliko ir viduriuodama nualpau, o jis viską sutvarkė ir mane apiplovė, tai aš į tuos paperdimus dėmesio nebekreipiu.
QUOTE(_Vita_ @ 2005 08 01, 19:54)
Nesureikshminu. Man svarbiau, kad manimi myli ir gerbia, yra idomus pashnekovas ir geras meiluzis. Nori vaiku su manimi ir yra saziningas. O ten kad kartais atsiprashant nusiperdzia ir atsiprasho man vienodai paisho. Kartais net nepastebiu. Aishku manishkis nedaro tai demonstratyviai ir tuom nesididziuoja, kitaip tai gal ir butu shlykshtoka.
Pilnai sutinku su tavo komentaru, Vita. Keista, kai kitoms tai dižiausia problema.
Kai atsiprašant nusiperdimas lygus išsiskyrimui
Merginos, pavarot
humoristės, tiesiog šaunuolės
Gerai kad darbe kabinete buvau viena kai skaičiau šią temą
Baikit, nes jau verkiu ir skauda pilvą iš juoko, tuoj besiraitydama pati apsipersiu (atsiprašau). Atėjo bendradarbis, pamatė mane klykiančią ir besišluostančią ašaras tai net sunerimo žmogus
Perdžia, triūbija mano diedas namie (gerai kad tik ten), net sienos braška. Ir su aidu, ir kvapiniais niuansais. Bet tikrai ne demonstratyviai ir atsiprašo. Bet juk ir mums ne pro šonus išeina ir tikrai ne "ambipiūrai" į subinytes sukaišioti.
Jei pas žmogų kultūringumo jausmas nesvetimas, tai viskas ciki
humoristės, tiesiog šaunuolės
Gerai kad darbe kabinete buvau viena kai skaičiau šią temą
Baikit, nes jau verkiu ir skauda pilvą iš juoko, tuoj besiraitydama pati apsipersiu (atsiprašau). Atėjo bendradarbis, pamatė mane klykiančią ir besišluostančią ašaras tai net sunerimo žmogus
Perdžia, triūbija mano diedas namie (gerai kad tik ten), net sienos braška. Ir su aidu, ir kvapiniais niuansais. Bet tikrai ne demonstratyviai ir atsiprašo. Bet juk ir mums ne pro šonus išeina ir tikrai ne "ambipiūrai" į subinytes sukaišioti.
Jei pas žmogų kultūringumo jausmas nesvetimas, tai viskas ciki
Bet ir perdaliai tie jusu vyrai - fuuiiii..
Isitikinau, kad manasis turbut is kitokio molio drebtas - nebezda, neraugeja, necepsi, kalbedamas nesispjaudo. Tiesiog ne kaip vyras