Įkraunama...
Įkraunama...

Nenuskalaujami kondicionieriai, balzamai, serumai

O sita absolute repair kas naudojate ar galite pasakyti ar jis glotnina plaukus ar labiau pucia juos g.gif Labai labai reikia suzinoti help.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 09 13, 19:59)
O sita absolute repair kas naudojate ar galite pasakyti ar jis glotnina plaukus ar labiau pucia juos  g.gif  Labai labai reikia suzinoti  help.gif

As turiu, pirkau pries pora savaiciu is vienos forumietes. Man labai patinka viskuo - tiek kvapu, tiek glotninimu, plaukai labiau blizga, galiukai nesisakoja ir plauko neriebina. As dar megstu issitept per visa plauka ir palaikyt per nakty iki plovimo, atsigauna plaukas tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 13, 20:38)
As turiu, pirkau pries pora savaiciu is vienos forumietes. Man labai patinka viskuo - tiek kvapu, tiek glotninimu, plaukai labiau blizga, galiukai nesisakoja ir plauko neriebina. As dar megstu issitept per visa plauka ir palaikyt per nakty iki plovimo, atsigauna plaukas tikrai smile.gif

Labai labai dekoju 4u.gif Tai jums nepucia plauko jis?
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 09 13, 21:08)
Labai labai dekoju  4u.gif  Tai jums nepucia plauko jis?

Tikrai ne smile.gif
Atsakyti
O tai ne kaip plaukų serumas galiukams? Plaukus neriebina? Kokia kaina? Ar su silikonų? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima žmona: 14 rugsėjo 2009 - 22:00
QUOTE(mylima žmona @ 2009 09 14, 22:59)
O tai ne kaip plaukų serumas galiukams? Plaukus neriebina? Kokia kaina? Ar su silikonų? ax.gif

Praeitam psl. jau rasiau, kad neriebina mirksiukas.gif Taip, cia plauku galiuku serumas. Mokejau 36 lt berods, bet manau salonuose brangiau turetu kainuot g.gif
Atsakyti
Va kaip tiik siandien nusipirkau Lakme Greito poveikio dvifazi purskiama kondicionieriu cool.gif Gal esat bandziusios? ax.gif Kvailas klausimas turbut, bet gal kuri galetumet paaiskinti ka reiskia dvifazis? biggrin.gif
Atsakyti
as naudoju milk shake kondicionieriu purskiama, tokie minkstuciai plaukuciai, kvepia saldainiukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 11 02, 20:38)
Va kaip tiik siandien nusipirkau Lakme Greito poveikio dvifazi purskiama kondicionieriu cool.gif Gal esat bandziusios? ax.gif  Kvailas klausimas turbut, bet gal kuri galetumet paaiskinti ka reiskia dvifazis? biggrin.gif

Naudojau kažkada, tikrai patiko, ir mano sausiems plaukams labai tiko. Dvifazis - manyčiau, todėl, kad iš dviejų sluoksnių ir suplakt juos reikia prieš purškiant biggrin.gif

O aš netikėtai atradau labai fainą "Rasos" nenuskalaujamą kondicionierių, purškiamą, lyg 8 Lt ar panašiai mokėjau. Sunaudojusi nulėkiau pirkt - neberadau, ėjau ir kituose Droguose ieškot - nėr... O man labai tiko, neriebina, nelipina plaukų.
Atsakyti
Gal kuri bandėte šią Loreal priemonę? Įdomu būtų kokie atsiliepimai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 08 28, 11:33)
user posted image
Nusipirkau si daikta tik vakar,bet jau spejau suprasti,kad jis man labai patinka thumbup.gif

siandien is parodos irgi uz puse kainos prigriebiau toki pati bigsmile.gif kolkas tepiau tik ant sausu plauku truputi, bet lb patiko, nes nuo dregno oro pasisiausus plaukus sudrekino ir padare lb glotnius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2009 11 07, 16:38)
siandien is parodos irgi uz puse kainos prigriebiau toki pati bigsmile.gif kolkas tepiau tik ant sausu plauku truputi, bet lb patiko, nes nuo dregno oro pasisiausus plaukus sudrekino ir padare lb glotnius rolleyes.gif

As sita sunaudojau,bet antro nepirksiu,nepatiko tiek labai, kad kartociau rolleyes.gif
Atsakyti