O sita absolute repair kas naudojate ar galite pasakyti ar jis glotnina plaukus ar labiau pucia juos
Labai labai reikia suzinoti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 09 13, 19:59)
O sita absolute repair kas naudojate ar galite pasakyti ar jis glotnina plaukus ar labiau pucia juos
Labai labai reikia suzinoti 
As turiu, pirkau pries pora savaiciu is vienos forumietes. Man labai patinka viskuo - tiek kvapu, tiek glotninimu, plaukai labiau blizga, galiukai nesisakoja ir plauko neriebina. As dar megstu issitept per visa plauka ir palaikyt per nakty iki plovimo, atsigauna plaukas tikrai
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 13, 20:38)
As turiu, pirkau pries pora savaiciu is vienos forumietes. Man labai patinka viskuo - tiek kvapu, tiek glotninimu, plaukai labiau blizga, galiukai nesisakoja ir plauko neriebina. As dar megstu issitept per visa plauka ir palaikyt per nakty iki plovimo, atsigauna plaukas tikrai 
Labai labai dekoju
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 09 13, 21:08)
Tikrai ne
O tai ne kaip plaukų serumas galiukams? Plaukus neriebina? Kokia kaina? Ar su silikonų?
QUOTE(mylima žmona @ 2009 09 14, 22:59)
O tai ne kaip plaukų serumas galiukams? Plaukus neriebina? Kokia kaina? Ar su silikonų? 
Praeitam psl. jau rasiau, kad neriebina
as naudoju milk shake kondicionieriu purskiama, tokie minkstuciai plaukuciai, kvepia saldainiukais
QUOTE(diamondness @ 2009 11 02, 20:38)
Va kaip tiik siandien nusipirkau Lakme Greito poveikio dvifazi purskiama kondicionieriu
Gal esat bandziusios?
Kvailas klausimas turbut, bet gal kuri galetumet paaiskinti ka reiskia dvifazis? 
Naudojau kažkada, tikrai patiko, ir mano sausiems plaukams labai tiko. Dvifazis - manyčiau, todėl, kad iš dviejų sluoksnių ir suplakt juos reikia prieš purškiant
O aš netikėtai atradau labai fainą "Rasos" nenuskalaujamą kondicionierių, purškiamą, lyg 8 Lt ar panašiai mokėjau. Sunaudojusi nulėkiau pirkt - neberadau, ėjau ir kituose Droguose ieškot - nėr... O man labai tiko, neriebina, nelipina plaukų.
Gal kuri bandėte šią Loreal priemonę? Įdomu būtų kokie atsiliepimai.
QUOTE(Malena @ 2009 08 28, 11:33)
siandien is parodos irgi uz puse kainos prigriebiau toki pati
QUOTE(Girl_not4_you @ 2009 11 07, 16:38)
siandien is parodos irgi uz puse kainos prigriebiau toki pati
kolkas tepiau tik ant sausu plauku truputi, bet lb patiko, nes nuo dregno oro pasisiausus plaukus sudrekino ir padare lb glotnius 
As sita sunaudojau,bet antro nepirksiu,nepatiko tiek labai, kad kartociau