Įkraunama...
Įkraunama...

Nenuskalaujami kondicionieriai, balzamai, serumai

turejau as sita. visai nieko, bet tikrai stebuklo nebuvo.
ir is absolute repair tuo metu naudojau ir sampuna ir kondicionieriu ir kita toki tepama i visus plaukus.
bet as tuo metu nestuke.gif buvau tai velgi tie plaukai kitokie kazkokie buvo.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 21, 21:44)
gal galima foto kuris cia? wink.gif

Elvital

Trecias is kaires 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 22, 12:57)
Ka jis daro? 4u.gif

Pažeistų plaukų priežiūros serumas.serumas išlygina plaukų galiukus ir neleidžia jiems skillinėti. Plaukai tampa švelnūs ir lengvi kaip šilkas.
blush2.gif

labai graziai raso bet kazin kaip veikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yarinelle: 25 liepos 2009 - 12:46
aš bandžiau, sunaudojau visa buteliuką. tepiau rytais, vakarais. negaliu pasakyti, kad padarė stebuklą, bet faktas, kad tikrai plaukai paaugo,o vadinas ir sustiprėjo... t.y. ir anksčiau augdavo nuo šaknų, bet galai nutrupedavo. Tad kaip ir gaunas, kad atgaivina galus smile.gif dabar nusipirkau pabandymui alfaparf semi de lino(atrodo taip rašosi), bet man nepatinka, žadu grįšt prie l'oreal'io.
Atsakyti
Man patiko,tepu po kiekvieno plovimo,bet kadangi esu sviesiaplauke,man labiau patiko loreal rozinis aliejukas 4u.gif
Atsakyti
Naudojau, man patiko, kad veike, tikrai jautesi mirksiukas.gif , dabar dazniau naudoju rozine linija is Loreal arba Kerastaso. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo te verde: 05 rugpjūčio 2009 - 14:58
QUOTE(Ievenko @ 2009 08 04, 02:09)
Man patiko,tepu po kiekvieno plovimo,bet kadangi esu sviesiaplauke,man labiau patiko loreal rozinis aliejukas  4u.gif

As irgi rozini aliejuka turiu. Siaip neblogas, bet po kiekvieno plovimo netepu, nes mano plaukams jis per riebus. Cia gal labiau tinka pas ka tikrai sausi plaukai. smile.gif
Atsakyti
user posted image
Nusipirkau si daikta tik vakar,bet jau spejau suprasti,kad jis man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 07 04, 19:37)
Nusipirkau ta elvital purskiama geltona su raudonu dangteliu.Reikes ryt bandyt cool.gif

QUOTE(geneva @ 2009 07 21, 21:19)
Taip pat turiu nusipirkus, labai svelnus ir graziai krentantys plaukai gaunasi. smile.gif

nors mano plaukai ir sausi, bet jis kazkodel labai riebina plaukus, pirma karta pasipurskus, ejau antra karta is eiles plauku plauti doh.gif kaip jums?
Papildyta:
Malena, kur pirktas? kuom patiko?
Atsakyti
Malena, kiek kashtavo? bigsmile.gif speju pirkai toni & guy salone? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 08 28, 12:56)
Malena, kiek kashtavo?  bigsmile.gif  speju pirkai toni & guy salone?  rolleyes.gif

Neatspejai biggrin.gif Pirkau Kristianoj,nuotraukoje 200ml,maniskis tik 75ml ir 15lt tekastavo smile.gif
Atsakyti
[quote=Juoko ašara,2009 08 28, 13:42]
nors mano plaukai ir sausi, bet jis kazkodel labai riebina plaukus, pirma karta pasipurskus, ejau antra karta is eiles plauku plauti doh.gif kaip jums?

Man tai visai neriebina,nors ir arti saknu purskiu,ir nemazai g.gif Visas 3 dienas nesusiriebalave plaukai lieka... mirksiukas.gif
Atsakyti