Visai fainas Syoss kur blizgesio suteikia... skaniai kvepia,susvelnina ir graziau kreta plaukai po jo. Tik nelabai blizgesio suteikia:D
QUOTE(Bittersweet @ 2009 06 21, 15:33)
"tokio" - nenuskalaujamo kondicionieriaus, kurio dargi ir paskirtis drekinti. patikeciau, kad efekto nelabai duoda, bet kad plaukai trupa - tikrai ne
esu netgi tikra, kad ta trupejima leme visai kiti veiksniai, o ne purskiama kondiske.
esu netgi tikra, kad ta trupejima leme visai kiti veiksniai, o ne purskiama kondiske.
Jo paskirtis - drekinti,bet cia tik ant etiketes uzrasas,o reikia ziuret kas viduj supilta.
Nezinom del ko butent tai merginai trupejo plaukai,bet as tikiu,kad vienas variantu gali buti sis purskiklis
QUOTE(Maserati @ 2009 06 22, 14:20)
Nezinom del ko butent tai merginai trupejo plaukai,bet as tikiu,kad vienas variantu gali buti sis purskiklis 
nu as jau supratau. o as netikiu

geltona trupantiems, pazeistiems plaukams nusipirkau
QUOTE(sonya87 @ 2009 04 09, 16:37)
o gal kas esate is jusu bande Keune firmos nenuplaunama purskiama kondicionieriu? Zadu isigyt, mastau ar verta.
bandziau, nu kazko tokio nepastebejau labai... labiau patiko londos nenuplaunamas kondicionierius
pajamiau JOICO is daily care purskikli...visai neriebina plauku, ilgiem plaukam, raso kad turi padet nuo susivelusiu rezginiu, purskiu bet kada: ir ka tik isplautus plaukus, ir kita diena, tokie fainesni atrodo....man bent jau kiti nenuplaunami kondic labai riebina, nu sitas kol kas patinka...
ir kvapo beveik jokio neturi....
Pradejau naudoti BC moisture maniac kaip tik po to, kai kirpeja nudaze mano plaukus su IGORA dazais (irgi schwarzkopf). Spalva buvo visai ne blondiniska, kaip cia kazkas dare prielaidas. Tiesinimo znypliu gyvenime nesu turejusi. Moisture Maniac naudojau ne savaite ir ne dvi, o beveik metus, kiekviena diena, galiukai trupejo baisiai. O kai nustojau naudoti- viskas stebuklingu budu susitvarke. Butent todel ir padariau prielaida, kad visos bedos buvo nuo to kondicionieriaus. Is esmes ten tik silikonu misinys - vieni silikonai greitai nugaruoja nuo plauko, kiti isdziusta ir nutrupa, jokio gydomojo poveikio net nelaukit. O tiketi ar ne kad kondicionierius, skirtas plaukus drekinti, gali taip pakenkti - cia jau kiekvienas sprendzia pats, as tik pasidalinau savo patirtim
Gal kuriai teko isbandyti,idomu butu suzinoti gautus rezultatus 
mano kirpeja parekomendavo firmos '' dikson'' nenuskalaujama kondicionieriu, nes plaukuciai trumpi ir silpni. tai labai dziaugiuosi nes galiu ir kita diena purkstis ir vel fenuoti plaukucius, jie tiesiog tampa tokie purus ir paklusnus.
QUOTE(diamondness @ 2009 07 04, 19:37)
Taip pat turiu nusipirkus, labai svelnus ir graziai krentantys plaukai gaunasi.
QUOTE(geneva @ 2009 07 21, 21:19)
gal galima foto kuris cia?
QUOTE(Yarinelle @ 2009 07 20, 18:07)
Ka jis daro?