Gal kas galėtumėt pagelbėti
Kažkas nutiko, kad pas mane visur ir viskas pasidarė storom raidėm

t. y. ant darbastalio užrašiukai po paveiksliukais stori, forume viską rodo storom raidėm, net ir dabar kai rašau žinutę irgi storom, bet kas blogiausia - WORDE viskas t.p. storai, pats "B" mygtukas tai nenusispaudęs, bet neina atskirt, kur ištikro pastorintai rašyta, o kur paprastom. Nusinešus failą ant kito kompo viskas normaliai - kažkas sutriko, gal kas žinot kaip atstatyt, kad normaliai būtų. O pvz. į delfi įlindus, kur tikrai žinau, kad užrašai normaliom raidėm buvo - dabar jie pas mane nestori, bet pasvirę visur
Dar tiesa, pas mane vis išlenda tokia lentelė su tekstu maždaug tokiu "Jūs galite būti auka nelegalių windowsų..." siūlo legalizuotis. Bet mes kažkaip ignoruojam tą lentelę, bet tai siaubingai nervina, kad kiekvieną kartą išlenda

Jei tik užsidedi ant darbastalio kokį foną, kitą kart įjungus kompą darbastalis būna juodas be jokio paveikslo - čia turbūt taip pasidaro, kad tipo nelegalūs windowsai. Bet dabar viską storom raidėm pradėjo rašyt, sakau, gal tai irgi kažkaip susiję
Padėkit, jei kas žinot, kaip pasitvarkyt, labai prašau