Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

Sveikos, gal kas galėtumėt padėt g.gif Turiu tokią problemą: kaskart įsijungus kompą nusimuša data ir laikas, kiekvieną kartą tenka nustatyt iš naujo, ir tada aišku rašo, kad antivirusinė nebeveikia ir kompas pavojuje (iki tol kol atsinaujina antivirusinė). Išjungiame per Shut down. Anksčiau taip yra buvę kai dirbant kompu dingo elektra, paskui viskas būdavo gerai. O dabar nesuprantu kas atsitiko... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookis Pistacijus @ 2009 02 11, 13:14)
O ka tu ten pridirbai, is pirmo tavo klausimo sprendziu, kad nuotraukas saugotas cd-r diske perkopinai i dvd-rw, ar as klystu?

Idomus tavo patikslinimas: CD-R (D:) rodo, o DVD-RW (E:) -ne. Kaip cia tau disko raides keicias, kampo nepagaunu, ar cia rasymo klaida?

Tikslaiu paiskink kokius veiksmus darei su tom nuotraukom ir cd/dvd.

Ka pridirbau- nezinau. Norejau papildyt kompakta naujom nuotraukom. Kompaktas buvo CD-R, o dabar idejus raso DVD-RW doh.gif ir nuotrauku neberodo is sio kompakto.
Bandant atidaryt raso ''Drag files to this folder to add them to the disc''. Kompakta rodo prirasyta, tai, kaip suprantu, foto neissitryne.
Atsakyti
QUOTE(Amadeja @ 2009 02 11, 13:34)
Ka pridirbau- nezinau. Norejau papildyt kompakta naujom nuotraukom. Kompaktas buvo CD-R, o dabar idejus raso DVD-RW  doh.gif ir nuotrauku neberodo is sio kompakto.
Bandant atidaryt raso ''Drag files to this folder to add them to the disc''. Kompakta rodo prirasyta, tai, kaip suprantu, foto neissitryne.

O su kokia programa įrašinėjai?
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2009 02 11, 12:47)
Sveiki, labai skubiai reikia, gal kas žinote kaip Notepade parašyti statu brukšnį  g.gif

Nukopijuok statų brūkšnį bet kur kitur ir paskui - PASTE smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 11 vasario 2009 - 14:35
QUOTE(almara @ 2009 02 11, 12:13)
Vau kaip viskas išsamiai ir aiškiai ,Dėkinga iki begalybės mirksiukas.gif reiškia mano PC neturi šios funkcijos  nes nieko panašaus nėra užrašyta  schmoll.gif reiks užbėgt i parde pasidomėt  ax.gif O gal visai ir neapsimoka jo keisti gal bus paprasčiau su lipdukais ar kaip ten juos pavadint ir prisiklijuot ant disko ir psio g.gif

siaip teisingai sakot.. tai tik papildoma funkcija prie nauju dvdromu, be kurios irgi nesunkiai galima isgyvent.. o siaip tai ne lipdukus klijuokit o paprasciausiai su spec paišeliu rasykit.
Atsakyti
Ne, na kažkas baisiaus, negi visi tokie pikti? bigsmile.gif
Moteris rašo savo situaciją ir man ji, beje, absoliučiai suprantama nuo pat pirmo jos posto, aš apie Amadeja smile.gif Vienos tyčiojasi, kad klausimas nenormaliai pateiktas, kitos pataria aviečių uogienę naudoti, na, būkit moterys pakantesnės, nesuprantat problemos - nesityčiokit. Žemas lygis. Parašyk Amadeja į AŽ - išspręsim problemą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 11 vasario 2009 - 14:39
QUOTE(skarpionuke @ 2009 02 11, 12:47)
Sveiki, labai skubiai reikia, gal kas žinote kaip Notepade parašyti statu brukšnį  g.gif

status bruksnys pasiraso paspaudus shift + [ \ ]
Papildyta:
man regis su amadejos cd ir jos nuotraukom jau shakutes...
nes tokiu budu kaip 'drag n drop' irasinejant cd tai vai vai..
gali buti kad kompakte susikure nauja sesija ir senu nuotrauku jus jau nebeatgausit.

is sitos sistuacijos db jau tik pasimokyt galima, kad:
1. svarbia informacija i kompatus geriau irasineti is pirmo karto ir nepapildyti, nedarasyti..
2. naudotis normaliai progr iranga.. o ne windowsiniu darg n drop irasinejimu.
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 02 11, 14:38)
Moteris rašo savo situaciją ir man ji, beje, absoliučiai suprantama nuo pat pirmo jos posto, aš apie Amadeja smile.gif Vienos tyčiojasi, kad klausimas nenormaliai pateiktas, kitos pataria aviečių uogienę naudoti, na, būkit moterys pakantesnės, nesuprantat problemos - nesityčiokit. Žemas lygis. Parašyk Amadeja į AŽ - išspręsim problemą.

Na o kas čia pyksta?
Gal tiesiog ne visi tokie protingi kaip tu...
Taip kad būkit, moterys , pakantesnės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 02 11, 14:38)

Keiti, na jei jau taip viskas aisku, gal gali paaiskint kas cia per problema. ir sprendima gal gali pasiulyt?
nepagalvok neteisingai.. as nenoriu taves izeisit.. paprasciausiai man smalsu kas ir kaip :]
Papildyta:
QUOTE(kicius @ 2009 02 11, 14:50)
Taip kad būkit, moterys , pakantesnės  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2009 02 11, 15:38)

Niekas cia nesitycioja, situacija aiski, bet kaip issprest ja tai info mazai, tiesiog neaisku kas buvo padaryta. O jei tau viskas aisq tai prasau apsviesk mus.

Amadeja => Na papildyt norejai tai greiciausiai problema su multisesija irasant bus. Na dar parasyk su kuo irasinejai, greiciausiai multisesija bloga ir anksciau irasytos foto nebeprieinamos. O gal tiesiog tu su paciais windowsais rasyt norejai, jei taip, tai greiciausiai tu nieko neirasiai tik paruosiai irasymuj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pookis Pistacijus: 11 vasario 2009 - 15:19
QUOTE(gerwaz @ 2009 02 11, 15:36)
siaip teisingai sakot.. tai tik papildoma funkcija prie nauju dvdromu, be kurios irgi nesunkiai galima isgyvent.. o siaip tai ne lipdukus klijuokit o paprasciausiai su spec paišeliu rasykit.

Na iki šiol ir naudojau markerius kur spec.rašymui ant diskų.Bet būtų visai nieko pasižymėti kažkokius diskus pvz. su nuotraukomis ar savo filmuota medžiaga o kas dėl lipdukų pati nesu dar išbandžius, su Nero Cover Designer galima juos piešt atsispauzdinti ir prisiklijuot
Atsakyti
Jau ne vieną kartą pastebėjau, kad paklausus žmogui konkrečioje temoje, "žinovės" iš jo pasijuokia. Tiesiog pagalvojau, kad nesmagu man būtų jos pozicijoje. Jeigu žmogui kompiuteris tik darbo įrankis, o ne susidomėjimo vertas objektas - jis daug ko nežinos, natūralu. Ne visi mes esame kompiuterių žinovai.
Jeigu konkrečiai, tokios problemos iš tikrųjų dažniausiai atsiranda dėl multisesijos. Asmeniškai man tokia problema išsisprendė pirmiausiai atjungus nereikalingą įrenginį (savo atveju rašiau į DVD, o atverdavo tuščią CD), t.y. CD (my computer->ant įrašančio įrenginio spausti dešinį pelės klavišą->properties->hardware->pažymi nereikalingą->properties->disable), tada įdedi kompaktą ir turėtų atverti. Paskui reikia nustatymus atstatyti. Man tokios konfigūracijos padėjo. O mano mamai buvo priešingai, įrašė į CD, o atidarydavo DVD, tai ji nieko nedarė biggrin.gif Tą pačią dieną vargo atidarydama ir pš... O kitą dieną įdėjo kompaktą ir kuo puikiausiai atidarė biggrin.gif Tikėkimės kam nors padės mano patirtis.
Tiesa, kai įrašinėju į kompaktus irgi leidžia pasirinkti įrenginį, tai pagal poreikį ir renkuosi.
Atsakyti