Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

QUOTE(Gudri lape @ 2009 02 20, 08:50)
Gal kas gali man nedarazumelei paaiskinti, kaip naudot ultra iso programa? atsisiunciau zaidima ir niekaip negaliu jo pasileisti  doh.gif  gal kas galetu nuosekliai paaiskinti ka dabar daryti ir kaip ta zaidima paleisti blush2.gif

Na pasirodo ta lapė ne tokia ir gudri biggrin.gif
Kokiu formatu žaidimas?
Iš ko nusprendei, kad tai būtent ta programa reikalinga paleist žaidimą?
Atsakyti
Vakar galutinai susipykau su eksploeriu, parsisiunciau Opera, ir dabar draugausiu su ja tongue.gif vo pasigyriau.
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2009 02 20, 11:16)
Vakar galutinai susipykau su eksploeriu, parsisiunciau Opera, ir dabar draugausiu su ja  tongue.gif  vo pasigyriau.

Nera cia kuo girtis, senai reikejo taip padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kicius @ 2009 02 20, 11:13)
Na pasirodo ta lapė ne tokia ir gudri  biggrin.gif
Kokiu formatu žaidimas?
Iš ko nusprendei, kad tai būtent ta programa reikalinga paleist žaidimą?

Na, kompiuteriu valdyme man visada gudrumo trukdavo blush2.gif , ale ka padarysi- negali gi zmogus viska visur zinoti, bet uztat as linkusi ismokti ir suzinoti 4u.gif Pas mane yra ta programa iso, atsisiuntus ta zaidima, ten kaip tik yra ta ikonele, kuri vaizduoja ta diska iso, tai reikia dabar ji kazkaip atidaryti ir juo pasinaudoti. Jeigu spaudi kazkokia exe. ikona, tai tada praso ideti kompakta, kurio as neturiu. Tad jeigu ir nebutu visa tai susije su mano zaidimu, kur as galeciau rasti pasiskaityti apie iso naudojimasi? geriausiai butu, kad tai butu lt kalba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2009 02 20, 11:08)
Na, kompiuteriu valdyme man visada gudrumo trukdavo  blush2.gif , ale ka padarysi- negali gi zmogus viska visur zinoti, bet uztat as linkusi ismokti ir suzinoti  4u.gif  Pas mane yra ta programa iso, atsisiuntus ta zaidima, ten kaip tik yra ta ikonele, kuri vaizduoja ta diska iso, tai reikia dabar ji kazkaip atidaryti ir juo pasinaudoti. Jeigu spaudi kazkokia exe. ikona, tai tada praso ideti kompakta, kurio as neturiu. Tad jeigu ir nebutu visa tai susije su mano zaidimu, kur as galeciau rasti pasiskaityti apie iso naudojimasi? geriausiai butu, kad tai butu lt kalba  ax.gif

Tai jei ta programa kur turi skirta tikrai butent atidaryti iso failams, tai gal yra kažkas tokio kaip file-open- tada pasirenki ta failiuka ir tipo turi veikt..
Aš tam naudoju Daemon Tools lite programą, su ja tai labai paprastai pasileidžia iso failai (yra netgi lietuviška sasąja)
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2009 02 20, 11:08)
Na, kompiuteriu valdyme man visada gudrumo trukdavo  blush2.gif , ale ka padarysi- negali gi zmogus viska visur zinoti, bet uztat as linkusi ismokti ir suzinoti  4u.gif  Pas mane yra ta programa iso, atsisiuntus ta zaidima, ten kaip tik yra ta ikonele, kuri vaizduoja ta diska iso, tai reikia dabar ji kazkaip atidaryti ir juo pasinaudoti. Jeigu spaudi kazkokia exe. ikona, tai tada praso ideti kompakta, kurio as neturiu. Tad jeigu ir nebutu visa tai susije su mano zaidimu, kur as galeciau rasti pasiskaityti apie iso naudojimasi? geriausiai butu, kad tai butu lt kalba  ax.gif

Paimk ir įrašyk į kompaktą. Rašyk kaip atvaizdą- burn image.
Atsakyti
Tas zaidimas uzima 2gb, tai dabar teks pedinti iki pardes ir pirkti dvd kompakta, o dar tiketina, kad turbut i ji irasius, vistiek liksiu ant ledo. ax.gif nes tada reikalaus dar konors, kad tik nepaleisti sio zaidimo...

Dar vienas toks gan nekuklus klausimas. Pas mane diskas ar kaip cia vadinasi( atsiprasau, nes informatikos normalios taip ir neteko niekada mokintis). Zodziu pas mane yra C diskas ir D diskas, esme, kad viename C diske telpa 20gb( tarkim, kad tiek), o D diske 40gb. Ir dabar C diske pas mane beveik jau viskas uzpildyta, ten mazai laisvos vietos, o d diske dar yra apie 20gb, ar galima, man kazkaip dabar sufragmentuoti ir C diska padidinti paemus siek tiek laisvu gb is D disko, ar negalima? nes dings duomenus? 4u.gif bandziau kazka pratrinti is C disko, bet gi visko neistrinsi, be to daugiausia vietos uzima programos, kurios yra program files, kazko perkelti i D diska neiseina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2009 02 20, 12:39)
Tas zaidimas uzima 2gb, tai dabar teks pedinti iki pardes ir pirkti dvd kompakta, o dar tiketina, kad turbut i ji irasius, vistiek liksiu ant ledo.  ax.gif nes tada reikalaus dar konors, kad tik nepaleisti sio zaidimo...

Dar vienas toks gan nekuklus klausimas. Pas mane diskas ar kaip cia vadinasi( atsiprasau, nes informatikos normalios taip ir neteko niekada mokintis). Zodziu pas mane yra C diskas ir D diskas, esme, kad viename C diske telpa 20gb( tarkim, kad tiek), o D diske 40gb. Ir dabar C diske pas mane beveik jau viskas uzpildyta, ten mazai laisvos vietos, o d diske dar yra apie 20gb, ar galima, man kazkaip dabar sufragmentuoti ir C diska padidinti paemus siek tiek laisvu gb is D disko, ar negalima? nes dings duomenus?  4u.gif bandziau kazka pratrinti is C disko, bet gi visko neistrinsi, be to daugiausia vietos uzima programos, kurios yra program files, kazko perkelti i D diska neiseina  4u.gif

Na ISO failams ar kitokiems image'ams as kaip ir kicius naudoju daemon (geriausias is visu virtualiu disku), pati ISO faila galima atidarineti pvz su WinRAR.

Del disku tai cia kaip suprantu vienas hdd skeltas, siaip galima padidinti c talpa atrezus nuo d naudojant tam skirtas programas pvz PartitionMagic, jei c diska uzima vien programos, jei ne vien programos tai visa kita info gali saugoti d diske ir neuzkisti c, ir siaip instaliuojant kokia programa gali pasirinkti kad instaliuoti kur nors i d diska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 02 19, 17:40)
Su bet kokiu skeneriu, nuskenavus jas galima redaguoti su kuo tik nori.

Labai ačiū už pagalba
4u.gif
Atsakyti
Atsisiunčiau filmą, bet jis yra VLC media file, o tokio formato isirašius i dvd diską mano namų kinas " neperskaito" , gal kas parašytų ar galima ir kokia programa pakeisti ši formatą i avi. ?
Atsakyti
QUOTE(vaidile @ 2009 02 22, 21:27)
Atsisiunčiau filmą, bet jis yra VLC media  file, o tokio formato isirašius i dvd diską mano namų kinas " neperskaito" ,  gal kas parašytų ar galima ir kokia programa pakeisti ši formatą i avi. ?

Rašyk ne kaip failą, o kaip video. Tada gal tvarkoj bus viskas.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 02 22, 21:30)
Rašyk ne kaip failą, o kaip video. Tada gal tvarkoj bus viskas.

NA NE NETVARKOJE VIS TIEK
Atsakyti