Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 9

QUOTE(asas123 @ 2009 03 18, 13:41)
Gal bloga Palemono versija? g.gif  Linkomanijoj yra.

Viskas ten gerai su ta versija, patikrinta 100us kartų.
Atsakyti
Tai ką man dabar daryt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuika1: 18 kovo 2009 - 13:01
QUOTE(Palemonas @ 2009 03 18, 11:24)
Reikia pirštu per jį braukyti pirmyn ir atgal <-  ->  biggrin.gif .

biggrin.gif Šitą darau bet neslenka biggrin.gif Gal kur kokie nustatymai yra blush2.gif Na gal kur varnelė neuždėta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulan @ 2009 03 18, 13:11)
biggrin.gif Šitą darau bet neslenka biggrin.gif Gal kur kokie nustatymai yra blush2.gif Na gal kur varnelė neuždėta blush2.gif

O touchpad draiveriai suinstaliuoti?
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2009 03 18, 13:24)
O touchpad draiveriai suinstaliuoti?

Turėtų būt suinstaliuoti. O kaip patikrint blush2.gif Varnelė uždėta, kad Scrolling Enable, bet vis tiek man neslenka g.gif Gal perkraut reikia kompą blush2.gif
Atsakyti
labukas,padekit jei galit blush2.gif perinstaliavau windozes,irasiau winrarus bet man jie dabar kitokie nei buvo kai ka parsisiunti tai atidaro toki dideli langa,seniau tai ka parsisiusdavau tai ant desktopo atsirasdavo katalogai tada ji isskleidavau atsirasdavo dar veinas katalogas,taip man patogiau budavo.gal galit padet ka padaryt kad butu taip kaip seniau g.gif stai kokia lentele man ismeta dabar,
user posted image
o noreciau kad atsirastu katalogas ant ekrano kaip ir seniau,kad butu galima ji isskleisti man taip patogiau blush2.gif
Papildyta:
gal dar zinot kur gauti sulietuvinima nelegaliems windowsams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2009 03 18, 14:56)
labukas,padekit jei galit blush2.gif perinstaliavau windozes,irasiau winrarus bet man jie dabar kitokie nei buvo kai ka parsisiunti tai atidaro toki dideli langa,seniau tai ka parsisiusdavau tai ant desktopo atsirasdavo katalogai tada ji isskleidavau atsirasdavo dar veinas katalogas,taip man patogiau budavo.gal galit padet ka padaryt kad butu taip kaip seniau g.gif stai kokia lentele man ismeta dabar,
user posted image
o noreciau kad atsirastu katalogas ant ekrano kaip ir seniau,kad butu galima ji isskleisti man taip patogiau blush2.gif
Papildyta:

Tai matau naudojies mozilla, tai kai atsidaro langas -failo atvėrimas-, pažymėk -įrašyti į diską- ir įrašys kur esi nustačius mozilloj.

O sulietuvinimų juk pilnas internetas, ir manau nesvarbu legalūs ar ne smile.gif
Tiesa, tik matyt turi reikšmę SP2 ar SP3 pas tave, pagal tai ir ieškok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicius: 18 kovo 2009 - 15:44
QUOTE(nerida @ 2009 03 18, 15:56)
...

Prašys diską įdėti. Turi ?
O legalizuotis nenori ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 18 kovo 2009 - 16:49
QUOTE(kicius @ 2009 03 18, 16:32)
Tai matau naudojies mozilla, tai kai atsidaro langas -failo atvėrimas-, pažymėk -įrašyti į diską- ir įrašys kur esi nustačius mozilloj.

O sulietuvinimų juk pilnas internetas, ir manau nesvarbu legalūs ar ne smile.gif
Tiesa, tik matyt turi reikšmę SP2 ar SP3 pas tave, pagal tai ir ieškok

na su lietuvinimu supratau,o su winrarais ka daryt nelabai.apie koki langa tu kalbi,cia interneto langas kaip atsidaro,ar winraru? g.gif nelabai suprantu kur ten pazymeti i rasyti i diska blush2.gif ir kas tas sp2 sp 3,kur suzinoti koks pas mane?labai aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 03 18, 17:49)
Prašys diską įdėti. Turi ?
O legalizuotis nenori ?  smile.gif

koki diska?windoziu turiu bet nelegalios.o kaip legalizuotis?mokama cia?
Atsakyti
Gal kas padėsit; negaliu prisijungt prie savo tele2 svetainės, kraunasi bet neužsikrauna, o internetas geras... įtariu, kad kompo čia bėda, nes kiti prisijungia... gal kam taip yra buvę.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 03 17, 20:43)
1. Biosas atsidaro nebūtinai su delete. Tai gali būt F2 ar bet kuris kitas F juostos mygtukas.

2. Tą su first boot device būtų gerai pamatyt ekrano nuotrauką (jei yra galimybė ją padaryt), tada aiškiau bus. Gal tiesiog kažką ne tą spaudžiat.

Aciu,pasirodo reikia per F2 blush2.gif Viskas rodo gerai ejosi kol nepaprase CDkey g.gif Taip ir uzstrigau toj vietoj doh.gif Disko savininkas sako,kad neturi jokio key prasyt.Ka darau ne taip g.gif Ir kur ta koda gauti.Bandau instaliuoti windows xp.
Atsakyti