Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę (varinę)

buvau įsidėjus spiralę gal kokius tris ciklus, tačiau pirma, buvo skausminga, antra - pastoviai ją jaučiau, ir trečia pradėjau domėti kaip jos veikia, ir tai ką sužinojau, man nepatiko. Statistiškai moteris gali per metus pastoti tris kartus (teorinės galimybės), kiaušinėlis apivaisina dar kiaušintakyje, atkeliauja i gimdą, ten kelių dienų vaisius negali prisitvirtinti dėl spiralės, todėl įvyksta mėnesinės (ir tai tarsi atsiurbimas, nes gyvybė išmetama su krauju lauk.) Taigi statistiškai per metu trys atsiurbimai. Tačiau, kadangi gimdžiau penkis vaikus ir daug laiko praleidau prieš ir pogimdyminiuoe skyriuose teko matyti vaikų, kurie gimdavo su įaugusiom spiralėm, viena pamenu buvo galvytėje.
Beje mano vyriausioji pirmakursė kieziterajoj, antroji dvyliktokė, trečia dešimtokė, ketvirta aštuntokį, pentas ketvirtokas. Po mažylio mes nebenaudojame jokių priemonių apsaugai, esame sveiki, tačiau daugiau pastojimų nebuvo
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 09 15, 13:13)
drinks_cheers.gif  šaunu.Primink kokią dėjaisi? g.gif

Pas mane yra COPPER T 200B .
Atsakyti
QUOTE(svaja77 @ 2009 09 15, 14:24)
skyriuose teko matyti vaikų, kurie gimdavo su įaugusiom spiralėm, viena pamenu buvo galvytėje.


blink.gif net negirdėjau, kad tokių dalykų būna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2009 09 15, 20:17)
blink.gif net negirdėjau, kad tokių dalykų būna  blink.gif


Keista , kiek zinau taip ir negali buti mastau.gif Ir spirales veikima sulyginti su atsiurbimu doh.gif Drisciau pasigincyti.

As su spirale jau beveik metai, pas gine dar nebuvau, bet ruosiuosi eiti. Viskas siaip gerai, nei skausmai kankina nei as ja jauciu, mm normalios , tik ovuliacija visad skausminga . Mm reguliarios pastovios, tik va atsirado isskyros nemalonaus kvapo, galvoju del ko cia taip g.gif pats laikas apziurai .
Atsakyti
QUOTE(svaja77 @ 2009 09 15, 14:24)
... daug laiko praleidau prieš ir pogimdyminiuoe skyriuose teko matyti vaikų, kurie gimdavo su įaugusiom spiralėm, viena pamenu buvo galvytėje.


na ne medikė aš, bet manau, kad nieko tokio Jūs tikrai nematėt mirksiukas.gif paprastai pagalvojus apie fiziologiją-neįmanoma. Spiralės siūlai išeina iš gimdos kaklelio. Vaisius vystosi vandenų puslėje. Tai kaip įauga spiralė į galvytę???? praplėšdama vandenų puslę? Be vandenų nėštumas ilgai tęstis negali-per parą ar dvi įaugt nelabai galėjo. Jei, teoriškai sakykim, visa spiralė atsidūrė gimdoje, tai išeitų, kad spiralė pateko į tą chromosomų junginį, kuris yra tame vandenų kapše? Tada nemanau, kad nebūtų įvykęs persileidimas, nes vystytis kartu su svetimkūniu.... kažkaip manau, kad tai tik gąsdinimai.
Nors būtų įdomu pasidomėti medicinos istorija-ar būta tokių faktų.
Atsakyti
drinks_cheers.gif Keisciausia, kad teigia maciusi tai savo akimis doh.gif Neitiketina .
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 09 16, 11:46)
na ne medikė aš, bet manau, kad nieko tokio Jūs tikrai nematėt  mirksiukas.gif  paprastai pagalvojus apie fiziologiją-neįmanoma. Spiralės siūlai išeina iš gimdos kaklelio. Vaisius vystosi vandenų puslėje. Tai kaip įauga spiralė į galvytę???? praplėšdama vandenų puslę? Be vandenų nėštumas ilgai tęstis negali-per parą ar dvi įaugt nelabai galėjo. Jei, teoriškai sakykim, visa spiralė atsidūrė gimdoje, tai išeitų, kad spiralė pateko į tą chromosomų junginį, kuris yra tame vandenų kapše? Tada nemanau, kad nebūtų įvykęs persileidimas, nes vystytis kartu su svetimkūniu.... kažkaip manau, kad tai tik gąsdinimai.
Nors būtų įdomu pasidomėti medicinos istorija-ar būta tokių faktų.

drinks_cheers.gif man tai čia iš fantastikos srities...
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 09 16, 10:48)
drinks_cheers.gif man tai čia iš fantastikos srities...


net ne fantastika o idiotizmu kvepia doh.gif
Atsakyti
kaip ten sakoma, fantazijai ner ribu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute83 @ 2009 09 16, 16:45)
net ne fantastika o idiotizmu kvepia  doh.gif

kažkokia fantastika jau tikrai, manau net per echoskopą jau katytu kad kažkas negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(linmauric @ 2009 09 21, 20:57)
kažkokia fantastika jau tikrai, manau net per echoskopą jau katytu kad kažkas negerai  g.gif



Manau ta "tema" neverta net diskutuoti. blush2.gif
Atsakyti
o man teko isimti spirale.. 4u.gif , turejau uzdegima, kadangi ji buvo uzsikretus, na niekaip negalejau issigydyt-vis atsinaujindavo, va daktaras ir pasake, kad teks isimti..na dabar galvoju vel detis, bet nzn, vis svarstau, kad vel kokio uzdegimo nebutu, na gal cia ne nuo jos priklauso, tik kad jau jei yra koks, tai gali ja uznesti, tada tai sunkaiu ir gydyt, ra ne? smile.gif
Atsakyti