Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę (varinę)

QUOTE(linaslau @ 2009 09 08, 18:04)
Šiandien mano pirmos mėnesinės po spiralės idėjimo . Kažkaip keista nes kraujuoju labai mažai . Kol spiralės neturėjau tai kraujuodavau smarkiau ir pilvo skausmai būdavo . Dabar nei pilvo skauda ir kraujavimas nedidelis , kažkaip keista  ( gerąja prasme ) .

pas manes tas pats thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linaslau @ 2009 09 08, 19:49)
O tai ir dabar smarkiau kraujuoji ir ilgiau sergi ?

Dar tik karta sirgau po isidejimo biggrin.gif Tikiuosi, kad nebus tokios visad wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 09 08, 16:07)
man viena gine sake kad spiraliu yra keliu dydziu. Vel nebzinau nei kaip elgtis. Eit gine kad ismatuotu gimdos dydi ir paskui jau sekanciam ateit idejimui.

g.gif
nu dar graziau.o tai kaip vaistinej,irgi reikia dydi pasakyti koki perki? g.gif pirmakart girdziu toki dalyka
Atsakyti
Aš po gimdymo irgi planuoju detis spirale ilgam laikui, kad vel neužkluptu netyčiukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2009 09 08, 22:10)
g.gif
nu dar graziau.o tai kaip vaistinej,irgi reikia dydi pasakyti koki perki? g.gif  pirmakart girdziu toki dalyka

man kaip sakant galvoju kad nusikalbejo ta ginekologe. Nes jokios info neradau apie spiraliu dydzius. doh.gif
Atsakyti
na apie spiraliu dydzius ir as negirdejau g.gif ,pirma kart paskaiciau kad dydziai gali but blink.gif .as manau kad idejimas spirales priklauso nuo gyditojos ne nuo kainos,jei eisime privaciai tai geriau ides g.gif smile.gif .as dejausi poliklinikoje idejimas man kainavo 14lt.ir skirtumo nepajutau smile.gif esu buvusi ir privaciuose klinikose tai skirtumo nepajutau.man po idejimo nezymiai pagausejo tik pastebejau kad prasitesia.
Atsakyti
Spiralių dydžių tikrai nėra, tiesiog skirtingų firmų spiralės šiek tiek dydžiu skiriasi, vat ir viskas smile.gif
Atsakyti
Tai gerai kad nera. Ak tie gydytojai. doh.gif
Tikiuosi kita cikla jau isimesti, jei tirimai nuo uzdegimo bus geri.

Dar pagalvojau kad dauguma gydytoju nerekomenduoja detis spirales. Tipo atgyvena ir pan. Kalbejaus si tema su savo mama. Tai mes kazkaip linkstam kad butent spiraliu idejimas labai sumazina KT tableciu pardavimus. O cia jau kvepia komercija.
Dar po kolkas nemaciau kontracepcijos kuri visai nekenktu moters sveikatai nebent sargiai ir naturalus planavimas. O gyvenimas toks kad reikia rinktis sad.gif
Atsakyti
Nu ką baigėsi mano pirmosios mėnesinės po spiralės idėjimo . Sirgau lygiai tiek pat dienų kaip ir be spiralės , nebuvo jokių pilvo skausmų ( kas anksčiau būdavo ) < kraujavau tikrai nedaug ( iskyrus vieną dieną ) bet ir be spiralės budavo kad vieną dieną kraujavimas didesnis . Džiaugiuosi labai kad nusprendžiau ją isidėti .
Atsakyti
QUOTE(linaslau @ 2009 09 15, 07:47)
Nu ką baigėsi mano pirmosios mėnesinės po spiralės idėjimo . Sirgau lygiai tiek pat dienų kaip ir be spiralės , nebuvo jokių pilvo skausmų ( kas anksčiau būdavo ) < kraujavau tikrai nedaug ( iskyrus vieną dieną ) bet ir be spiralės budavo kad vieną dieną kraujavimas didesnis . Džiaugiuosi labai kad nusprendžiau ją isidėti .

drinks_cheers.gif šaunu.Primink kokią dėjaisi? g.gif
Atsakyti
Sveiki,
šiandien ir aš įsidėjau varinę spiralę (NovaT). na skausmas kai deda tai man nepasirodė toks jau labai siaubingas, priminė plyšimo siūvima ax.gif jokio pašalinio poveikio nejaučiu visiškai, tik tiek kad po keliu valandelių buvau tokia aptingusi bet nieko dabar jau viskas gerai.
Atsakyti
as turiu varine spirale, ir noreciau jau ja imti lauk... po jos idejimo sergu 8dienas, pirmas 3dienas jau zinokit kaip karve kraujuoju, net naktiniu iklotu kita kart nebeuztenka, pilva skauda nerealiai... turiu as ja jau 2 metus, bet nu nusibodo kenteti smile.gif kai tikrinausi jokiu uzdegimu nieko nera, tik va organizmas i ja taip reaguoja doh.gif
Atsakyti