Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę (varinę)

nesioju nova jau metai spali bus.db jau 3men prasidejo lyg ir negerumai.po sirgimo praejus savitei prasideda tepliojimas kuris tesiasi 2savaites,maudzia nugara .rugsejo 3uzsireg pas ginekologe nesulaukiu jau ka pasakys g.gif .gal zaizdele yra blink.gif .gal kuriai is jusu taip buvo?
Atsakyti
as vakar buvau pas ginekologe. Spirales idejimas kainuotu 100 lt, taip pat rekomedavo detis NOVA T nes teigia kad ji yra kokybiskesne moters sveikatos atzvilgiu, minkstesne, legviau idedama, netaip stipriai isdrasko gimdos sieneles.

Dabar reisk ieskotis kur pigiausiai deda spirales. Gal i kokia paprasta klinika nuvaziuort ar ligonine.
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 08 29, 11:28)
as vakar buvau pas ginekologe. Spirales idejimas kainuotu 100 lt, taip pat rekomedavo detis NOVA T  nes teigia kad ji yra kokybiskesne moters sveikatos atzvilgiu, minkstesne, legviau idedama, netaip stipriai isdrasko gimdos sieneles.

Dabar reisk ieskotis kur pigiausiai deda spirales. Gal i kokia paprasta klinika nuvaziuort ar ligonine.

Beveik visos ginekologės rekomenduoja šita spiralę . Man vaistinei sakė kad COPPER T 200B nuo NOVA T niekuom nesiskiria , skiriasi tik gamintojas ir kaina . Labai idomu kurioje vietoje tavo ginekologė ir kaina labai jau kosminė už idėjima . Daugelis ginekologių kaip ir daktarų turi su Farmacininkais sutartis sudare ir už tai siūlo jų produkcija . Kuo daugiau parduoda tuo didesnesnes paskatinimo dovanėles gauna smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(linaslau @ 2009 08 29, 18:30)
Beveik visos ginekologės rekomenduoja šita spiralę . Man vaistinei sakė kad COPPER T 200B nuo NOVA T niekuom nesiskiria , skiriasi tik gamintojas ir kaina . Labai idomu kurioje vietoje tavo ginekologė ir kaina labai jau kosminė už idėjima . Daugelis ginekologių kaip ir daktarų turi su Farmacininkais sutartis sudare ir už tai siūlo jų produkcija . Kuo daugiau parduoda tuo didesnesnes paskatinimo dovanėles gauna  smile.gif  .

As silainiu seimos sveikatos centre lankausi. Kaina kosmine, bet kazkaip noreciau kad rasciau internete apie siu spyraliu skirtumus ir panasumus. Arba bent vienas ginius pasakytu kad nera skirtumo.
Atsakyti
Tai jei ieškai kur pigiau isidėti , Šilainiuose yra virš MAXIMOS šeimos klinika SIGNATA . Ten prisirašiusiems 30 lt. o neprisirašiusiems 50 lt. ima už idėjima ir labai maloni ginekologė ten dirba .
Atsakyti
QUOTE(linaslau @ 2009 08 29, 20:24)
Tai jei ieškai kur pigiau isidėti , Šilainiuose yra virš MAXIMOS šeimos klinika SIGNATA . Ten prisirašiusiems 30 lt. o neprisirašiusiems 50 lt. ima už idėjima ir labai maloni ginekologė ten dirba .

Nu va kaip saunu. Zinau sia klinika. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linaslau @ 2009 08 29, 21:24)

Si ginekologe dirba 2 ligoninej kiek zinau. Galvoju gal geriausia i ligonine vaziuot.
Atsakyti
Sveikutes,siandien kalbejau su gine,kokia spirale ji pataria pirktis (nes vaziuoju pas ja is kito miesto),tai ji man sake Nova T nusipirkti g.gif
Atsakyti
man viena gine sake kad spiraliu yra keliu dydziu. Vel nebzinau nei kaip elgtis. Eit gine kad ismatuotu gimdos dydi ir paskui jau sekanciam ateit idejimui.
Atsakyti
Šiandien mano pirmos mėnesinės po spiralės idėjimo . Kažkaip keista nes kraujuoju labai mažai . Kol spiralės neturėjau tai kraujuodavau smarkiau ir pilvo skausmai būdavo . Dabar nei pilvo skauda ir kraujavimas nedidelis , kažkaip keista ( gerąja prasme ) .
Atsakyti
QUOTE(linaslau @ 2009 09 08, 18:04)
Šiandien mano pirmos mėnesinės po spiralės idėjimo . Kažkaip keista nes kraujuoju labai mažai . Kol spiralės neturėjau tai kraujuodavau smarkiau ir pilvo skausmai būdavo . Dabar nei pilvo skauda ir kraujavimas nedidelis , kažkaip keista  ( gerąja prasme ) .

As per pirmas mm po idejimo kaip tik kraujavau labai smarkiai doh.gif Ir sirgau 10 dienu blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(markute @ 2009 09 08, 18:19)
As per pirmas mm po idejimo kaip tik kraujavau labai smarkiai doh.gif Ir sirgau 10 dienu blink.gif  doh.gif

O tai ir dabar smarkiau kraujuoji ir ilgiau sergi ?
Atsakyti