Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę (varinę)

QUOTE(Jucy @ 2009 08 23, 12:26)
Recepto tikrai nereikia.

Spiralę pirkau beveik prieš tris metus, tada man rašė receptą g.gif
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 08 23, 10:38)
labas,

o spiralei isigyti reikia recepto? As dar gimdos darysiuos gimdos kaklelio tyrima. Ar be jo yra galima isidet?
Ilgai galvojau bet manyciau kad desiuos spirale varine. Nes tabletes brangsta, sargiai nepigus, mirenos kosmine kaina tai nieko daugiau nelieka kai detis varine. Zinoma bijau kaip toleruosiu. Bet manau turetu but gerai viskas.

Labutis , jei planuoji dėtis varine tai pirk COOPER T 200 - ji kainuoja camelijos vaistinėj su nuolaida 39,19 o be nuolaidos 43,55 lt. Daugelis ginekologių rekomenduoja NOVA T bet jos kaina 150 lt .
Man vaistininkė sako kam tau pirkti brangesne jei gali pigesne ( jų sudėtis visiškai vienoda tik kaina skiriasi daugiau kaip 100 lt. ) . Man po spiralės idėjimo praėjo 4 dienos , jaučiuosi puikiai nei ką skauda nei ką o ir teplioju tik vos vos . Sėkmės dedantis . Recepto tikrai nereikia .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaslau: 23 rugpjūčio 2009 - 14:20
QUOTE(dowiliuke @ 2009 08 23, 12:35)
Spiralę pirkau beveik prieš tris metus, tada man rašė receptą  g.gif

Na ant recepto blanko tiesiog parašo pavadinimą, ir tiek smile.gif Tą patį gali nusipirkt ir be recepto, jei pavadinimą žinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linaslau @ 2009 08 23, 14:19)
Labutis , jei planuoji dėtis varine tai pirk COOPER T 200 - ji kainuoja camelijos vaistinėj su nuolaida 39,19 o be nuolaidos 43,55 lt. Daugelis ginekologių rekomenduoja NOVA T bet jos kaina 150 lt .
Man vaistininkė sako kam tau pirkti brangesne jei gali pigesne ( jų sudėtis visiškai vienoda tik kaina skiriasi daugiau kaip 100 lt. ) .  Man po spiralės idėjimo praėjo 4 dienos , jaučiuosi puikiai nei ką skauda nei ką o ir teplioju tik vos vos . Sėkmės dedantis .    Recepto tikrai nereikia .

googlej radau kad yra copper T 200 ir copper 380 A spirales. Pastojimo procentas toks pats kaip ir nova T.
idomu kuo skiriasi copper T 200 ir copper 380 A ? Gal 380A yra naujesnes kartos?
Atsakyti
Man kiek aiškino tai COOPER T 200 yra geresnės nei COOPER380 A o kuom jos skiriasi tai net ir neklausiau blush2.gif .
Atsakyti
Dar klausimas ar spirales idejimas yra nemokamas?
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 08 26, 14:53)

as 50lt.mokejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatuxre: 26 rugpjūčio 2009 - 14:49
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 08 26, 13:53)

Aš poliklinikoj 20 Lt mokėjau už įdėjimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 08 26, 13:53)

O aš mokėjau 30 lt. lotuliukas.gif , kaip matau čia priklauso nuo gydimo įstaigos kurioje dediesi .Pas mus poliklinikoj prisirašiusiems kainuoja 30 lt. o neprisirašiusiems 50 lt.
Atsakyti
QUOTE(linaslau @ 2009 08 26, 21:35)
O aš mokėjau 30 lt. lotuliukas.gif , kaip matau čia priklauso nuo gydimo įstaigos kurioje dediesi .Pas mus poliklinikoj prisirašiusiems kainuoja 30 lt. o neprisirašiusiems 50 lt.

Nu va doh.gif o as ir prisirasius, vistiek is manes paeme 50 lt. cool.gif
Taigi manau, kad nuo gydytojos priklausys kiek ji paims ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 08 26, 14:53)

Aš nieko nemokėjau g.gif
Atsakyti
na cai gal nuo gydymo istaigos priklauso,pas mus jeigu valdiskoj poliklinikoj tai nemokama,o jeigu klinikoj,nesvarbu ar prisirasius kainuoja,as mokejau 60lt. g.gif
Atsakyti