QUOTE(kiwi82 @ 2011 01 11, 21:49)
Charite, o kur Jums manksta sudarinejo? bandyciau dar kur nueit su savo magnetinio rezonanso tyrimo aprasymu 

Atsakyt taip tiesiai negaliu.
Kadangi mankstinausi su uzdegimu (kas yra negalima), visos mankstos baigesi nepakeliamu skausmu ir pusmecio atsigulimu i lova. Siuo periodu buvo Gemma (6 dienas savaiteje, taip menesi) su individualia kineze, o kai skausmai nesiliove, nukeliavau pas Lina. Ten po keliu individualiu uzsiemimu nebepakilau is lovos pusmeciui

Nenuejau pas ji, zinoma.
Kai po pusmecio pakilau is lovos ir pamazu per keleta menesiu pradejau vaikscioti (po kelias minutes, po to keliolika, po to pusvalandi, valanda....), niekur specialiai nebejau - prie neurologo, pas kuri gydziausi, dirbusi kineze parode man individualiai parinkta manksta. Vieno uzsiemimo metu liepe daryt ir padarius uzsirasyt pratima, kad nepamirsciau. Pasiule ateit tik jei kazka pamirsiu ar noresiu pasitikslinti, kad gerai darau - nera tikslo esa svaistyt pinigu. Tas mankstas dariau keleta menesiu, o tada prie ju emiau ,,prideti" tai, ko ismokau Gemmoje ir tai, ko ismokau pas Lina. Dar veliau ,,pridejau" baseina, ilgus pasivaiksciojimus, dvirati (ne ziema, rudeni), dar dovanu gavau siaurietisko ejimo lazdas - laukiu, kol nustosiu koset po persalimo - eisiu per miskus

Dabar pamazu dairausi i Impulse siulomas smulkiuju raumenu treniruotes, bet dar vis neapsisprendziu.
Esu laiminga, nes man nieko nebeskauda jau pusmeti, 3xtfu jokiu paumejimu, - grizau i buvusia gyvenimo kokybe, tarsi nieko nebutu ivyke.
Tik va likusi dar paranojiska baime lenktis (nesilankstau iki siol), likusi baime nesioti svorius (o auganti vaika nesioju tai kasdien).

Ziuresim, kaip bus toliau.