QUOTE(charite @ 2011 01 24, 23:27)
Jei toks skausmas, vadinasi yra uzdegimas.
QUOTE(charite @ 2011 01 25, 13:11)
Jei toks skausmas, vadinasi isvarza.

o jetaus kai jus galite konstatuoti fakta kad tai butent net nemate zmogaus o tuo labiau nepadare monogramos
As pati turejau tokius skausmus, koja buvo atsake, oi man ir sauke uzdegimas, kiek vaistu buvo suleista

biski palengvejo bet is esmes visvien viska skaudejo o labiausiai koja, tada pasake kad isvarza kad turbut greiciausiai operuot reikes, pas mane panika, asaros, jaumna, du vaikuciai, kuom baigsis operacija?
Zodziu jau kaip patvirtinimui deagnozes paskutineje eileje pasake kad turiu manograma pasidaryti. Susitariu su gydyt. privaciai pasidaryt manograma, kai ja padare paprasiau idomumo delei to pacio gydytojo pakomentuoti, tai jis pasake kad yra siuokie tokie nukripimai, jokiu isvarzu nera

nugara stipriai issilenkusi ir uzspaudzia nerva, papasakojau pries tai savo gydymo ir deagnozes istorija tai jis net akis ispute.Israse jis tabletytes 7ten , parsidavinejo tik ligonines vaistineje, nepigios, bet viska kaip ranka nuime.Du metus isvis jokiu skausmu nei nugaros nei kojos jokiu. Paskui lyg pradejo karts nuo karto paskaudinet, nusprendziau vel pasidaryt manograma , pasiziuret klas ten vyksta ar ne , tada jau manogramu skyriu perkele kitus ir ten dirbo kitas gydytojas, paziurejes padaryta nuotrauka sake kad nieko baisaus nera bet reikia gydytojo isikisimas , paprasiau kad ka rekomenduotu ir jis rekomendavo senai girdeta bet niekaip negalejau anksciau su juo susisiekt tai Stasiulis(klaip.), pasirodo jis daug keliauja, na ne apie ta\i dabar...
Tai va, susisiekiu su juo, nueinu ir stai kokia deagnoze - paskutinis gimdymas buvo pas mane lasbai greitas ir tai gimdymo kaip po trauma, nuo jo praejo 3 metai , o pilve visi organai kaip buvo per nestuma susibure i kamuoliuka taip , kadangi organai sujungti su stubaru nervais, jie juos tempia, stubaras linksta ir is to visi skausmai, paskui gydimas irt.t pamirsau kastie skausmai ir jokiu vaistu, operaciju ar dar kokia velnia.
Taip kad nedarykit isvadu patys ,tuo labiau klausyti deagnoziu kompiuteriu

deje trhnologijos ne tiek pazengusios kad diagnozuot gelima forume, net gydytojai apziureje gali tik pasakyt itarimus prielaida, o tiksliai tik pagal manogramine yranga, taip kad , o ir su gydytojais keliais pasikonsultuokite, nugara juk nejuokai