Mes dejom pirma menesi, nes draskydavo veiduka. O veliau jau nededavom
Mes dėjom pirštinytes tik pirmas porą dienų, kai vaiko rankytės būdavo vėsios, paskui jokių pirštinyčių. Nematau reikalo kam varžyt vaiką ir jo judesiukus.
Pirštinytes bandžiau dėti pirmajam mažiui, bet labai nepatogu. Krenta. Daug patogiau pižamytės su užlenkiamomis rankovėmis. Jei reikia - užlenkei, jei ne - atlenkei
nedėjau visai
Aš tai nedėjau jų visai
Nes nagučiai nebuvo ilgi,gal jei būtų pradėjęs braižytis veiduką būčiau uždėjus
as dejau tik pirma menesi
Gal kokia savaite, kol nagucius nukarpiau, ir kartais nakciai uzdedavau jei rankytes saltos budavo:)
As visai nedejau pristinyciu, nei vieno karto
net tu atlenkiamu rankovyciu neatlekdavau
nereikejo
vasar, silta buvo, beto svarbu neperkaitint, maniske nesidraske, tai nemaciau tam tikslo ir reikalo
Naguciai pradzioj kaip popieriukas plonyciai buvo, tai nepavojingi
Mes dėjome pirmą mėnesį, o ir vėliau tekdavo uždėti, nes žiemą pas mus bute tikrai šalta būdavo ir rankytės šąlo
Visai nedejom. Tik nagucius reikia daznai kirpti, nes apsidrasko labai.
Ir mes nedejom
menaciau reikalo -buvo vasara, silta, o kitas dalykas - as visad zindydama laikydavau uz vienos rankytes, ja blostydavau, buciuodavau
Naguciai tik gimusio buvo ilgi, bet grize mano jau 2 para nukarpem, kiti nagiukai patys nupuzinejo. Buvo,, kad ir isidregzdavo truputi, bet tikrai ne baisiai.
Naguciai tik gimusio buvo ilgi, bet grize mano jau 2 para nukarpem, kiti nagiukai patys nupuzinejo. Buvo,, kad ir isidregzdavo truputi, bet tikrai ne baisiai.