dejau pirmas kelias savaites, o kai jau isdrysau nukirpti nagucius, tada nebedau
Man patikdavo sliauztukai is kart su pirstinytemis, tai nenukrenta.
Ziuriu visos cia taip trumpai dejo savo leliams pirstinytes, Ko gero as ilgiausiai dejau- iki 2 men mazdaug kol isdrysau nukirpt nagus, nes ankstensi bandymai nukirpti buvo labai skausmingi- ikirpau i pirstuka 3 kartus kiek kirpau nagucius tai nelindau kol rankytes nepaaugo bent siek tiek, o paskui kai gydytoja pasake kad jai skauda suspaudus i kumsteli ir duria tai tada vargais negalais nuikirpau ir tada jau kirpau reguliariai ir nebedejau pirstynyciu daugiau
Aš pirštinėlių beveik visai nedėjau, tik pirmas dienas, nes mėgdavo nusidraskyt veiduką, o nagų nukirpt dar neišėjo. Šiaip man nepatiko tos pirštinės, tai labi norėjau be jų apsieiti...
Dejau tik pirmasias dienas, nes buvo vasara karsta, nesupratau kam tu pirstiniu
Turėjom ir mes nusipirkę pirštinytes, bet uždėję nebuvom
Tai, kad apatiniai marškinukai buvo su tokiomis a lia pirštinytėmis, tai to ir pakako
Buvau uzdejus gal kelis kartus,ai man kazkaip atrodo nesmagu vaikui su tom pirstinem
Pirštinyčių iš viso nedėjau abiems savo vaikams, nors ir tutiu jų daug. Tiesiog nemačiau reikalo.
Pirma para
vaiku gyd. pasake, kad nereikia vaikucio laikyti su pirstinytemis, jis turi viska liesti ir jausti, taip pazindamas ji supancia aplinka
As dukrytei pirstinytes dejau tik gimdymo namuose. O sunui dejau kiek ilgiau, iki menesio, nes namie budavo labai salta.
nedėjau visi. Kadangi gimė su labai ilgais nagučiais, tai tą pačią dieną ir nukirpom. O ir seselė sakė, kad geriau nedėti, kad kūdikis geriau viską jaustų liesdamas