Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinytės

pirstinyciu nei vienai dukrai nedejau, nes gydytoja kuri apziurinejo leliukus gimus tas tris dienas , sake nevarzyti leliuku laisves kad turi jie apsiciupinet viska smile.gif wub.gif
Atsakyti
mes savo suneliu pirstinites dejom iki 1 men. nes labai greit augo naguciai, nespedavom nukirpt. apdraskydavo ir savo veiduka ir tevelius : )
Atsakyti
visi musu sliauztinukai buvo su tokiom atlenkiamom rankovytem-pirstinytem, tai atlenkdavau kazkur iki 2 menesiuko ax.gif ypac kai miegodavo (vis bijodavau, kad susalti gali rolleyes.gif ), kartais ir diena laikydavom su tokiom "pirstinytem", nes nors ir su trumpai nukirpais naguciais, sugebedavo "katinelis" nubrezti nosyte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselija: 19 birželio 2012 - 21:43
Aš savo mažyliui pirštinytes (arba atlenkiamus rankovių galus) dėjau tik ligoninėj tris dienas. Buvau girdėjusi, kad vaikiuko vystymuisi geriau, kai rankytės laisvos.
Dėl apsibraižymų - nelabai kreipiau dėmesio - jie labai greit išnykdavo - aišku, bandžiau kuo dažniau kirpti nagučius smile.gif
Atsakyti
Dejau tik pradzioj, na pirma menesi... paskui jau nebebuvo baisu nagus karpyti smile.gif ir nebedejau....
Atsakyti
Pirstinytes devejome tik ligonineje, ir namie gal 2 dienas.
Gimems vasario menesiuka. Mumsnet gydytoja liepe nedeti, sake geriau vaikuciai leisti viska aplinkui, susipazinti su pasauliu, o neatiimti to dziausgmo.

Pirstinytes dar dejom su kompresu kai jai buvo nagiukas supuliaves smile.gif
Atsakyti
Desiu iki menesio laiko, sako tik po dvieju savaiciu galima kirpti pirmuosius nagucius, nes nago plokstele dar formuojasi smile.gif o i lauka visada...
Atsakyti
mano abi merginos pirstinyciu nemate rolleyes.gif
Atsakyti
Dėjom kol buvom ligoninėj - tris paras, nes buvo vėsoka. Grįžus namo nukarpiau nagučius ir pirštinyčių nebereikėjo.
Atsakyti
mes dejom pirmas 5d
Atsakyti
Vat pirštinyčių niekada nedėjau-mūsų mažieji juk susipažįsta su viskuo liesdami,iš pradžių juk rega pas juos apgalinga,o vat to pačios daikto ar medžiagos pojūtis rankomis nesikeičia...buvo pora kart apsidraskius,bet nematau čia nieko bloga...mano nuomone vaikas lavėja viską liesdamas nevaržomai blush2.gif
Atsakyti
mes su pirstinytem buvom pirmas 3 dienas kol ligonineje buvo, o gryzus namo nukirpau nagucius ir jau nebedejau 4u.gif aisku y lauka einant jau kitas reikalas smile.gif
Atsakyti