kaip gražu...beveik iki ašarų

Dzanetuk, labai graži gimdymo istorija
net apsiverkiau

Na ir istorija , kiek daug visko teko istverti
, bet labai dziaugiuosi, kad viskas baigesi gerai, turit mylinti vyra, anyta ir nuostabias mergytes, sekmes jums , jus saunuole, kad nepaluzot

Pasakiskai nuostabi istorija
tikiuosi ir man pavyks padovanoti savo berniukui sesute ar broliuka
linkiu buti ir toliau tokiai stipriai ir istvermingai, juk esi mamyte tokiu nuostabiu ir nepakartojamu dukryciu bei turi salia mylima zmogu

linkiu buti ir toliau tokiai stipriai ir istvermingai, juk esi mamyte tokiu nuostabiu ir nepakartojamu dukryciu bei turi salia mylima zmogu

as tai mamos nesuprantu - tai ka, anukes nerupi? kazkaip keistai... o ir dukra taip sunkiai viska pernese per gimdymus
susitaikytu moteriske, kad nieko nepakeis ir butu laiminga, kad mociute tapo, juk gyvename viena karta
kaip kai kurie zmones to nesupranta....
aukite sveikutes! mergaites labbaaaaaaaaaaaaai mielos
susitaikytu moteriske, kad nieko nepakeis ir butu laiminga, kad mociute tapo, juk gyvename viena karta
kaip kai kurie zmones to nesupranta....
aukite sveikutes! mergaites labbaaaaaaaaaaaaai mielos

Labai idomi ir iki sirdies gilumu jaudinanti istorija- tiek daug isgyventa, patirta
Kai mano abu gimdymai buvo paluginti lengvi ir be komplikaciju, tai net siurpas ima skaitant, kaip gal buti
Labai gaila, kad mamai kitu nuomone ir jos principai auksciau savo dukters, anukiu, o svarbiausia juk tevam svarbiausia yra gi ju vaiku laime( cia matyt ne). Manau, kad ji jau dabar gailisi del savo sprendimo
Daug laimes jums ir sekmes

Daug laimes jums ir sekmes

Labai aciu Jums visoms uz grazius zodzius bei palaikyma
Iki praeitu metu mama vis bande man ikasti per kitus zmones
... bet dabar matau, kad jos nuomone po truputi keiciasi... sitoje situacijoje gelbsti tiktai tai, kad jos su tevu jau 4 metai nera Lt. Atvaziuoja tik pora kartu per metus porai savaiciu
Tai vat kaip tik sausio 28 d. atvaziuoja...man sie periodai aptys sunkiausi
Dar akrteli didelis ACIU jums visoms

QUOTE(Dzanetukas @ 2009 01 21, 09:40)
Labai aciu Jums visoms uz grazius zodzius bei palaikyma
... bet dabar matau, kad jos nuomone po truputi keiciasi... sitoje situacijoje gelbsti tiktai tai, kad jos su tevu jau 4 metai nera Lt. Atvaziuoja tik pora kartu per metus porai savaiciu

Pirmiausiai tai labai grazi istorija, nes ji pilna isgyvenimu, nesuvaidintu emociju

O del mamos, tai ne tu turi buti nelaiminga, o ji, nes tu tai turi nuostabia seima, o ji praranda begalo daug nematydama, kaip auga jos anukes. As kiekviena diena dziaugiuosi ziuredama, kaip mano tevai dziaugiasi anuke, skaito pasakas, dainuoja, zaidzia ir galvoju kiek daug praranda tie, kurie viso sito del savo ambiciju negali daryti.
Mano lelyte turi tik mano tevus (vienus senelius), nes vyro tevai zuvo jam dar esant visai mazam vaikui, tai ir stengiasi atstoti dvejus senelius. Kartais juokiuosi, kad seneliai, tai tas pas kaip vaikai.
Šaunuolė mamytė
nuostabi istorija, vos neapsiverkiau skaitydama, taip įsijaučiau...užjaučiu dėl mamos, bet džiaugiuosi kad Dievas tau davė nuostabią šeimą, ir anytą.....aukit sveikutės, būkit laimingi

nuostabi istorija, vos neapsiverkiau skaitydama, taip įsijaučiau...užjaučiu dėl mamos, bet džiaugiuosi kad Dievas tau davė nuostabią šeimą, ir anytą.....aukit sveikutės, būkit laimingi

Labai grazi istorija
Net susigraudinau...

Net susigraudinau...