Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitės suteikė galimybę būti jų mama!

ACIU, mergaites aciuks.gif
Atsakyti
aš irgi net susigraudinau wub.gif stiprybes Jums! 4u.gif
Atsakyti
Tikrai gražiai papasakojai,daug iškentėjai bet svarbu kad dabar viskas gerai,o tai kad tu nepaklausei mamos tikrai nėra klaida,nes kaip pati rašei turi nuostabią šeimą,o mama supras kad klydo .Stiprybės tavo šeimai 4u.gif
Atsakyti
Saunuole mamyte 4u.gif Stiprybes jums visiems!
Nezinau kaip susidorociau su situacija, jei mama nusisuktu nuo manes... Tu stipri- saunuole! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na jau sios istorijos be asaru tikrai neina skaityti.....Sekmes jums visiems.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sekmes didziausios tau ir tavo seimai! Turetum buti laiminga, kad turi tokia gera vyro mama!O juk taip daznai buna, kad uosvienes nesuprantamai blogos blink.gif
O tavo mamos niekaip nesuprantu.. schmoll.gif ji pati labai nelaiminga, kad nesupranta kas gyvenime yra svarbiausia..zinai..graudu darosi, kai sakai, kad retai matai mama ir susitikimas su ja tau yra skaudus...bet tikiuosi kada nors mama atbegs pati pas tave.
Nu laikykites 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu jums visoms uz grazius zodzius wub.gif
Atsakyti
Labai grazu wub.gif .Saunuole mamyte,kad nepasidavei,kad kovojai uz savo laime.O mama tikrai supras viena diena,kad padare didele klaida,nusisukdama nuo dukros.As neisivaizduoju,kas turi atsitikti,kad atstumtum savo vaika schmoll.gif
Bukit ir toliau stipri ir laiminga seima wub.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija, kuo dideliausios sėkmės tokiai šauniai šeimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif, taip pat sveikatėlės mylinčiai močiutei, Jūsų anytai 4u.gif
Atsakyti

Kokia puiki istorija, net susigraudinau wub.gif thumbup.gif sekmes ir stiprybes jums... 4u.gif o dukrytes laaabai grazios... thumbup.gif
Atsakyti
Tu pasirinkai savo kelia pasirinkdama savo busima vyra... Juk ne tevams reikia gyventi tavo gyvenima, o tau... Kaip yra patarle- kaip pasiklosi - taip issimiegosi... Sveikinu - turi nuostabu vyra bei dvi nuostabias dukreles... 4u.gif 4u.gif 4u.gif Palinkesiu tik broliuko dukrytems... mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukykis....ir viskas bus gerai, tu mama dveju nuostabių mergyčių, jų šipseneles ir švelnus apkabinimas, tai pats nuostabiausias vaistas nuo visų blogų minčių, aš tai puikiai žinau..................ir suprantu kaip sunku be mamos paramos, nes aš neįsivaizduoju gyvenumo be savo mamos, tai geriausia mano draugė ir patarėja....
Viskas tikrai turi būti ir bus gerai...............
Atsakyti