ACIU, mergaites

aš irgi net susigraudinau
stiprybes Jums!

Tikrai gražiai papasakojai,daug iškentėjai bet svarbu kad dabar viskas gerai,o tai kad tu nepaklausei mamos tikrai nėra klaida,nes kaip pati rašei turi nuostabią šeimą,o mama supras kad klydo .Stiprybės tavo šeimai

Saunuole mamyte
Stiprybes jums visiems!
Nezinau kaip susidorociau su situacija, jei mama nusisuktu nuo manes... Tu stipri- saunuole!

Nezinau kaip susidorociau su situacija, jei mama nusisuktu nuo manes... Tu stipri- saunuole!

Na jau sios istorijos be asaru tikrai neina skaityti.....Sekmes jums visiems..

Sekmes didziausios tau ir tavo seimai! Turetum buti laiminga, kad turi tokia gera vyro mama!O juk taip daznai buna, kad uosvienes nesuprantamai blogos
O tavo mamos niekaip nesuprantu..
ji pati labai nelaiminga, kad nesupranta kas gyvenime yra svarbiausia..zinai..graudu darosi, kai sakai, kad retai matai mama ir susitikimas su ja tau yra skaudus...bet tikiuosi kada nors mama atbegs pati pas tave.
Nu laikykites

O tavo mamos niekaip nesuprantu..

Nu laikykites

Labai aciu jums visoms uz grazius zodzius

Labai grazu
.Saunuole mamyte,kad nepasidavei,kad kovojai uz savo laime.O mama tikrai supras viena diena,kad padare didele klaida,nusisukdama nuo dukros.As neisivaizduoju,kas turi atsitikti,kad atstumtum savo vaika
Bukit ir toliau stipri ir laiminga seima

Bukit ir toliau stipri ir laiminga seima

Nuostabi istorija, kuo dideliausios sėkmės tokiai šauniai šeimynai
, taip pat sveikatėlės mylinčiai močiutei, Jūsų anytai

Kokia puiki istorija, net susigraudinau

Laukykis....ir viskas bus gerai, tu mama dveju nuostabių mergyčių, jų šipseneles ir švelnus apkabinimas, tai pats nuostabiausias vaistas nuo visų blogų minčių, aš tai puikiai žinau..................ir suprantu kaip sunku be mamos paramos, nes aš neįsivaizduoju gyvenumo be savo mamos, tai geriausia mano draugė ir patarėja....
Viskas tikrai turi būti ir bus gerai...............
Viskas tikrai turi būti ir bus gerai...............