Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitės suteikė galimybę būti jų mama!

Kaip grazu cray.gif wub.gif
Atsakyti
Kokia grazi, nors ir nelengva istorija... o klaida, sakyciau, padaryta tik is mamos puses. Laikykites, ir sekmes Jums!
Atsakyti
Esi stipri moteris ir mama! 4u.gif geras pavyzdys tavosioms dukrytems!
Sekmes ir stiprybes jusu seimynai! wub.gif
Atsakyti
Dar karteli aciu visoms Jums wub.gif
Atsakyti
as isivaizduoju, kaip tau turejo but sunku. bet dievulis niekad nepaliek, atsiunte, tau nuostabu vyra dvi puikias mergytes ir dar anytam kuri manau myli kaip tikra mama. sveikinimai ir aciu uz saunia istorija, kuri suvirpino mano sirdi 4u.gif
aukit dideles, sveikos ir grazios, nors jau nuotraukytej tai tokios ir esat thumbup.gif
Atsakyti
Saunuole 4u.gif vietomis net susigraudinau beskaitydama.Sveikatytes ir sekmes jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2009 01 20, 13:34)
…nebegaliu kentėti…pasekmė mano riksmu…vyras apalpo…

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

shaunus pasakojimas thumbup.gif Ir verkiau ir juokiausi doh.gif
Atsakyti
Kiek esu skaičiusi (arba girdėjusi) gimdymo istorijų, ši - pati šilčiausia ir gražiausiai papasakota. Šaunuolė tu, tokia pilna optimizmo ir nuoširdumo smile.gif
Sėkmės visai jūsų šeimai.
Atsakyti
grazi istorija.apsizliumbiau.nesuprantu mamos g.gif mano anyta tokia pat jai vaikai o juolab anukai nerupi.mano mama kai man po gimdymo ligoninej buvo sunku(su mergyte ne viskas buvo gerai)norejo 250 km lekt padet,bet viskas susitvarke.
Atsakyti
Sėdžiu ir bliaunu , graži, graudi ir tuo pačiu nuostabi istorija su laiminga pabaiga wub.gif . O su mama taip ir nebendraujat unsure.gif .
Atsakyti
Pasirinkus gyvenimo drauga, sujungus kartu su juo gyvenimo kelia - nebelieka tos pirmosios seimos su tevais, seserimis ir broliais - prasideda nauja TAVO seima. Manau milijona kartu svarbiau yra geri, silti, pilni meiles santykiai naujoje TAVOJOJE seimoje. Tevai, seses, broliai neatsako uz tavo seimos gerove, tai yra tavo ir tavo vyro atsakomybe, jus savo seima globojate kartu - tik dviese. Visi kiti - tik pasalaiciai, kurie gali jums patarti, padeti, galbut ir barti ir aiskinti, nurodineti savo nuomone. Bet sprendimas lieka tik jums abiems. Ir didziule palaima, kai jus abu seimoje sieja abipusis supratimas, meile ir visa kita. Jei yra aplink tokiu zmoniu, kurie nuosirdziai padeda ir rupinasi - puiku.
Mano vyras, kai man buvo sunku del santykiu su mano tevais, pasake: "istversime viska kartu, as tau padesiu". Nesu gyvenime jautusi didesnio palaikymo ir ramybes kaip tada po vyro zodziu.
Atsakyti
nuosirdziausias ACIU visoms uz palaikyma wub.gif
Spanguole - su mama mes taip ir nebendraujam verysad.gif

Tikrai taip neravardo cia yra mano gyvenimas - sava seima su savom bedom ir savais rupesciais, sava laime, savomis asaromis.
Tik labai liudna, kad likau be mamos paramos cray.gif
Ir zinot kas yra svarbiausiai, kad as ant jos visai nelaikau pykcio schmoll.gif
Tiesiog siam momentui yra taip, kaip yra...o gal su laiku kazkas pasikeis - nuosirdziai to tikiuosi sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzanetukas: 06 vasario 2009 - 14:35