Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitės suteikė galimybę būti jų mama!

labai grazi istorija wub.gif wub.gif wub.gif ir laikykites 4u.gif nors as su mama ir bendrauju, bet mes nesam geriausios drauges, taigi paramos ne nesitikiu schmoll.gif
Atsakyti
Dzanetuk, stipri tu moteris 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Už širdies griebianti istorija, ašaros kaupiasi wub.gif
Atsakyti
graudi ir tuo paciu nuostabi istorija wub.gif 4u.gif
Atsakyti
dabar perskaičiau....
wub.gif oi tas gyvenimas.....
apsižliumbiau.... svarbiausia, kad viskas dabar yra taip kaip turi būti ir taip, kad gali pasakyti - Aš Laiminga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 09 vasario 2009 - 14:49
Kokia grazi istorija wub.gif sekmes Jusu seimynai 4u.gif
Atsakyti
nesuprantu tokiu mamu ,kurios atsizada savo vaiku...
Linkiu stiprybes jusu seimai
Atsakyti
Apsiverkiau net 2 kartus!
Super graziai papasakota!
Sveikatos jums visiems 4u.gif
Atsakyti
Aciu Jums visoms visoms uz toki silta palaikyma wub.gif
Atsakyti
Dzanetukai, linkiu tau stiprybės, ir tikiuosi, kad ateis ta diena kai tau mama pasakys kad visus tuos metus ji tik ir galvojo apie tave ir tavo šeimą. Ir kad jai be galo norėjosi kuo greičiau su tavimi susitaikyti, ir būti tuo kuo ji ir turėjo būti visus tuos metus-visų pirma tavo ramstis ir paguoda-mama ir antra-mylinčia močiute.
O jei taip nenutiks, tu nenusimink, nes turi tikrai nuostabią anytą, (kitos galėtų tau tik pavydėti, tame tarpe ir aš blush2.gif ),puikų vyrą, ir be abėjo, du gražuolius angeliukus-dukrytes. Jaučiu kaip nuo jų sklinda šiluma. Jos tiesiog gražuolės...tfu,tfu,tfu...

Kai skaičiau tavo gimdymo istoriją net
cray.gif .Labai skaudūs tavo patirimai. Jei kada dar aplankytų gandras,linkiu kad viskas praeitų labai sklandžiai ir greitai.

Sekmės tau ir tavo šeimynėlei 4u.gif
Atsakyti
Labai grazios mergytes wub.gif ir taip nuosirdziai papasakota istorija.Gaila man tavo mamos,kad nemato tokiu grazuoliu anukiu per savo principus.Ji del to dar tikrai gailesis.Anyta gera turi,va cia tai pasiseke biggrin.gif sekmes jusu seimynai 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija.Sekmes su mergytem.O del mamos- noreciau pasakyt,nesuk galvos smile.gif .Pas mane ta pati situacija,tik manes niekaip nepripazysta anyta.Su vyru-as jau 7 metai,ir mes dar kariaujam doh.gif .As laukiuosi dar tik 11 savaiciu.Kai suzinojo anyta,pasake,kad svajoja apie mano perileidima verysad.gif .Na,bet nesuku galvos.As jai nereikalinga?Ji man tuo labiau.Ir gyvenu su sia mintim.Lengviau...Taip laikykis ir tu smile.gif
Atsakyti