Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir Liūtas

Kadangi aš liūtė tai man sunku nusileisti, nes mėgstu karaliauti namuose, ir pykstu jai kas ne pagal mane, bet dabar jau taikausi prie visko ir aš , nes jam vienam būtų sunkiau...
Nes jis kaip ir aš gan gerai užsispyręs , bet Jaučiai vyrai turi daugiau kantrybės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2009 01 05, 09:42)
drinks_cheers.gif  doh.gif  biggrin.gif

mes šį rudenį išgyvenom be galo sunkų periodą... buvau vienu mometu taip įsiutus ir užpykus, kad vien apie jį pagalvojus ištikdavo pykčio priepuolis. buvau ir išvažiavusi su vaiku pas tėvus, bet grįžau. aš liūtas, jis jautis, kaip ir visos rašot barniai dėl nieko - didžiausia problema... labai ilgą laiką aš nenorėjau suprasti kad labai daug kas priklauso ir nuo manęs. esu kaip degtukas ir pikta tokia, kitas vyras gal negyventų išvis su tokia  blush2.gif  o jis mane kažkaip pakenčia... man užplaukia aš ir kabinėjuos prie jo taip tikrai negražiai, po to susipykstam ir jau tada išlenda senos nuoskaudos. praeities deja nepakeisi...

dabar būnu jam meili, apkabinu, šypsausi, juokauju...  bigsmile.gif  ir viskas tada gerai... kažkodėl dar neseniai buvau be galo užsiparinus, rėkdavau ir ant vaiko ir ant jo ir visi man blogi...  doh.gif dabar bandom savo nesąmones priimti juokais. dažniau smileysex.gif... iš to aš irgi buvau padariusi baubą, maždaug, aš pavargusi, santykiai blogi, tu manęs nespausk...

na va tokia padrika rašliava  blush2.gif

oho! drinks_cheers.gif su pykciu tokia pat istorija drinks_cheers.gif zodis PRIEPUOLIS - labai tinkamas. blush2.gif lotuliukas.gif
bet faktas kad ir manasis neurotiskas. taip kad mes amzinoj krizej....

kai as bunu gera, meili, nesikabineju, nepriekaistauju, [nors ji, toki issiblaskiusi ir nedemesinga itin sunku be isteriju pakest!], ziuriu, kad jis bent jau irgi kaip medutis svelnus buna,,na nesvarbu kad kazko net ir nepadaro, bet buna bent jau ramus ir svelnus...

o is kur gaut tos kantrybes tai nezinau verysad.gif verysad.gif as gi pati atrodo isprotesiu, nebepasitikiu savim, pikta ant visu esu...vat cia rezultatas kai to pykcio viso jam neislieji sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2009 06 25, 12:08)

bet faktas kad ir manasis neurotiskas. taip kad mes amzinoj krizej....

4u.gif 4u.gif mes tai jau viskas, skiriames verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2009 06 27, 16:28)
4u.gif  4u.gif  mes tai jau viskas, skiriames  verysad.gif

doh.gif oj, nu uzuojauta!.. 4u.gif siaubiakas dbar tau, turbut 4u.gif beje kieno iniciatyva?

bet..o gal cia dar tik pirmas kartas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2009 06 28, 00:41)
doh.gif oj, nu uzuojauta!.. 4u.gif  siaubiakas dbar tau, turbut 4u.gif  beje kieno iniciatyva?

bet..o gal cia dar tik pirmas kartas?  lotuliukas.gif

ne, cia jau simtasis kartas doh.gif iniciatyva abieju... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2009 06 28, 11:54)
ne, cia jau simtasis kartas  doh.gif  iniciatyva abieju... wacko.gif

Cia su tom skyrybom ir susitaikymais galo nera doh.gif As su saviskiu taip keturis metus atsitampiau, lapkricio men. padejau galutinai taska, jis atrodo suprato, susirado kita mergaite, bet man ramybes vistiek neduoda doh.gif Nuolatiniai sms, skambuciai, viesnages, dabar isvykes y Amerika, tai vistiek laiska parasys ir sms atsius, pareikalaus atsakymo doh.gif Ir juokas ima, ir verkt noris, kad nera ramybes ir sunku toliau gyventi. Na bet su laiku apsiramins, as pati ketinu isvykti, kai jis grys, tai kazkur metus laiko nesimatysim, gal tada apsiramins biggrin.gif
Atsakyti
sveikos brangiosios 4u.gif

esu jautukas o manasis -liūtukas blush2.gif blush2.gif kuri be galo myliu ir jis mane dievina...

siaip keik skaiciau foruma tikra tiesa, prizada daug, o kol ivykdo, as tai baigiu nusirauti plaukus, kol pasiekiame rezultata ax.gif

nes as daugiau svajokle blush2.gif blush2.gif , o jis realistas..

jei as noriu kazko tai snd ir dabar, o jis viskas paskaiciuos pamatuos ir padarys tai kada jam atrodys geriausia.

kad Liutukai tinginiai tikrai nepasakyciau.

tik nzn, ar manasis ar visi liutai tokie blink.gif blink.gif blink.gif veplos, ne ta blogaja puse, bet jis as kartais nesuprantu ka jis galvoja, ko noretu, kiek klausiu, sako brangioji man viskas gerai, tave dievinu ir myliu...

o jau koks lovoj , tikra tiesa cia brangiosios raset tongue.gif tongue.gif jautukai ir liutukai -jega blush2.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maye: 15 rugsėjo 2009 - 16:05
QUOTE(maye @ 2009 09 15, 17:02)
sveikos brangiosios  4u.gif

esu jautukas o manasis -liūtukas  blush2.gif  blush2.gif kuri be galo myliu ir jis mane dievina...

siaip keik skaiciau foruma tikra tiesa, prizada daug, o kol ivykdo, as tai  baigiu nusirauti plaukus, kol pasiekiame rezultata  ax.gif

nes as daugiau svajokle blush2.gif  blush2.gif , o jis realistas..

jei as noriu kazko tai snd ir dabar, o jis viskas paskaiciuos pamatuos ir padarys tai kada jam atrodys geriausia.

kad Liutukai tinginiai tikrai nepasakyciau.

tik nzn, ar manasis ar visi liutai tokie  blink.gif  blink.gif  blink.gif veplos, ne ta blogaja puse, bet jis as kartais nesuprantu ka jis galvoja, ko noretu, kiek klausiu, sako brangioji man viskas gerai, tave dievinu ir myliu...

o jau koks lovoj , tikra tiesa cia brangiosios raset  tongue.gif  tongue.gif jautukai ir liutukai -jega  blush2.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

labai atitinka viskas smile.gif , as jautis, vyras liutas. na mane tiesiog nervina kartais jo neryztingumas, tarkim koks svarbus reikalas, tai tempia guma, tingi galbut, o as kaip tas jautis su dideliais ragais vis drasinu, stumiu, na kartais l.sunku su liutais, jie l.isdidus zmones, BET is kitos puses- rupestingi, demesingi thumbup.gif uz tai ir myliu wub.gif
Atsakyti
mes jau ne pirmi metai kartu, as liutas, jis - jautis. Pykstames tai daugiau del smulkmenų, kurios pereina į kara lotuliukas.gif dazniausiai jis nepamena kokiu nors detaliu ir abu kimbam viens i kita irodinet savo tiesu. aplinkiniams tai kvailai ir juokingai atrodo, bet mums net kraujas uzverda kaip zutbut turim isaiskint savo tiesa ax.gif daugiau santykiuose vadovauju as. jis saunuolis, nes stengiasi eiti i kompromisus, is jo as mokausi nuolaidumo ir pakantumo. pas ji kantrybes sociai smile.gif
Atsakyti
Mielos Jautukes norec as jusu patarimo 4u.gif Pati esu Jautis, ir apsuko man galva niekadejas Liutukas... Musu bendravimo dar tik pati pradzia, gunde ir viliojo jis mane ir as ji puse metu, kartkartemi susimatydavom, sutikom kartu aistringus Naujus blush2.gif ir dabar tyla, skestu liudesi ir nezinau ka bedaryt... verysad.gif niu jau ne niolikos metu moteryte, ir ne pirmas man, o kaip elgtis nebezinau... tiesiog palikt ji ramybej kol susivoks ar imtis iniciatyvos paciai? kaip jus savo liutukus suviliojot: begot nuo jo ar kaip tik demesiu apdovanodavot?
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2010 01 07, 16:55)
Mielos Jautukes norec as jusu patarimo  4u.gif Pati esu Jautis, ir apsuko man galva niekadejas Liutukas... Musu bendravimo dar tik pati pradzia, gunde ir viliojo jis mane ir as ji puse metu, kartkartemi susimatydavom, sutikom kartu aistringus Naujus blush2.gif ir dabar tyla, skestu liudesi ir nezinau ka bedaryt... verysad.gif  niu jau ne niolikos metu moteryte, ir ne pirmas man, o kaip elgtis nebezinau... tiesiog palikt ji ramybej kol susivoks ar imtis iniciatyvos paciai? kaip jus savo liutukus suviliojot: begot nuo jo ar kaip tik demesiu apdovanodavot?

Mano liutukas pats mane demesiu apdovanojo.... nelabai ieskojau tuo metu partnerio...bet va jis visitek sugebejo atkreipti demesi... vienu zodziu net nera ka patarti... Sioje situacijoje visus ta6kus ant I sudes liutas - karalius smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(zzzuika @ 2010 01 07, 16:55)
Mielos Jautukes norec as jusu patarimo  4u.gif Pati esu Jautis, ir apsuko man galva niekadejas Liutukas... Musu bendravimo dar tik pati pradzia, gunde ir viliojo jis mane ir as ji puse metu, kartkartemi susimatydavom, sutikom kartu aistringus Naujus blush2.gif ir dabar tyla, skestu liudesi ir nezinau ka bedaryt... verysad.gif  niu jau ne niolikos metu moteryte, ir ne pirmas man, o kaip elgtis nebezinau... tiesiog palikt ji ramybej kol susivoks ar imtis iniciatyvos paciai? kaip jus savo liutukus suviliojot: begot nuo jo ar kaip tik demesiu apdovanodavot?

jei tai pati pradzia, leisk jam pasijusti karalium mirksiukas.gif ta prasme, leisk jam imtis iniciatyvos, neieskok, neskambink, netgi sakyciau ignoruok, jei ji nors kiek suzavejai, tikrai atbegs riaumodamas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti