Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir Liūtas

Visur (nabeveik visur) rašo, kad jautis ir liūtas absoliučiai nesuderinami ženklai. O kažkur skaičiau, kad nors jie priešingybės, bet tos priešingybės traukia. Būtent taip ir yra mūsų santykiuose. Aš jautis, jis liūtas, bet jau daugiau nei 6 metus esam kartu. Reikia mokėt elgtis su tais katinėliais, nors aišku būna visko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(maye @ 2009 09 15, 17:02)
sveikos brangiosios  4u.gif

esu jautukas o manasis -liūtukas  blush2.gif  blush2.gif kuri be galo myliu ir jis mane dievina...

siaip keik skaiciau foruma tikra tiesa, prizada daug, o kol ivykdo, as tai  baigiu nusirauti plaukus, kol pasiekiame rezultata  ax.gif

nes as daugiau svajokle blush2.gif  blush2.gif , o jis realistas..

jei as noriu kazko tai snd ir dabar, o jis viskas paskaiciuos pamatuos ir padarys tai kada jam atrodys geriausia.

kad Liutukai tinginiai tikrai nepasakyciau.

tik nzn, ar manasis ar visi liutai tokie  blink.gif  blink.gif  blink.gif veplos, ne ta blogaja puse, bet jis as kartais nesuprantu ka jis galvoja, ko noretu, kiek klausiu, sako brangioji man viskas gerai, tave dievinu ir myliu...

o jau koks lovoj , tikra tiesa cia brangiosios raset  tongue.gif  tongue.gif jautukai ir liutukai -jega  blush2.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

pritariu viskam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 09 15, 16:02)
sveikos brangiosios  4u.gif

esu jautukas o manasis -liūtukas  blush2.gif  blush2.gif kuri be galo myliu ir jis mane dievina...

siaip keik skaiciau foruma tikra tiesa, prizada daug, o kol ivykdo, as tai  baigiu nusirauti plaukus, kol pasiekiame rezultata  ax.gif

nes as daugiau svajokle blush2.gif  blush2.gif , o jis realistas..

jei as noriu kazko tai snd ir dabar, o jis viskas paskaiciuos pamatuos ir padarys tai kada jam atrodys geriausia.

kad Liutukai tinginiai tikrai nepasakyciau.

tik nzn, ar manasis ar visi liutai tokie  blink.gif  blink.gif  blink.gif veplos, ne ta blogaja puse, bet jis as kartais nesuprantu ka jis galvoja, ko noretu, kiek klausiu, sako brangioji man viskas gerai, tave dievinu ir myliu...

o jau koks lovoj , tikra tiesa cia brangiosios raset  tongue.gif  tongue.gif jautukai ir liutukai -jega  blush2.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

pas mane ta pati situacija:)as jautukas,o jis liutas:)Lovoj super wub.gif o visame kame kaip jau cia rase,abu uzsispyre,bet abu geri drinks_cheers.gif sutariam puikiai visame kame.Bet moters tipas ,kuriai reikia daug demesio su liutu tikrai nepakeliui ax.gif
Atsakyti
As liutas, jis jautis. Nesamone, o ne santykiai doh.gif Vien nesusipratimai, nesusikalbejimai...
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 01, 09:06)
As liutas, jis jautis. Nesamone, o ne santykiai doh.gif Vien nesusipratimai, nesusikalbejimai...

Labai jau pažįstamas jausmas. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 01, 14:30)
Labai jau pažįstamas jausmas.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 01, 13:31)

Nu tada tu mane pakonsultuok, ko reikia moterims liūtėms?? Nes man darosi panašu, kad tik jaučio "kulšies" atsikąsti. biggrin.gif Šiaip labai jau skirtingi ženklai, bet abu nori dėmesio rodymo ir...............užsispyrę matyt kaip "avinai", nes jei vienas neparodo dėmesio - tai ir kitas "užsirauks" ir nė per kur. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Publicum47: 01 spalio 2012 - 13:35
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 01, 14:35)
Nu tada tu mane pakonsultuok, ko reikia moterims liūtėms?? Nes man darosi panašu, kad tik jaučio "kulšies" atsikąsti.  biggrin.gif  Šiaip labai jau skirtingi ženklai, bet abu nori dėmesio rodymo ir...............užsispyrę matyt kaip "avinai", nes jei vienas neparodo dėmesio - tai ir kitas "užsirauks" ir nė per kur.  biggrin.gif

Galiu pakonsultuoti, atvira visiems klausimams 4u.gif Taip, su demesio rodymu iskyla daug nesusipratimu, o po to problemu smile.gif Liutai turi dideli Ego, jauciai taip pat. Asmeniskai man mano Ego yra didele kancia ir likimo bausme lotuliukas.gif Todel, labai stengiuosi dirbti su tuo, bet... g.gif Daug kas cia kalba apie tai, kad liutai megsta tyleti. Tai yra tiesa, nes tokiu budu mes tikriname, kiek mes kitam zmogui rupime. Nes jei nerodo demesio, vadinasi, ir nerupim. Paprasta smile.gif Jei nerupime, na tai ir tiek to, geriau kancioje skesti, nei maldauti jausmu rolleyes.gif Cia su mano jauciu del to reguliarus nesusipratimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 01, 14:26)
Galiu pakonsultuoti, atvira visiems klausimams  4u.gif Taip, su demesio rodymu iskyla daug nesusipratimu, o po to problemu  smile.gif Liutai turi dideli Ego, jauciai taip pat. Asmeniskai man mano Ego yra didele kancia ir likimo bausme  lotuliukas.gif  Todel, labai stengiuosi dirbti su tuo, bet...  g.gif Daug kas cia kalba apie tai, kad liutai megsta tyleti. Tai yra tiesa, nes tokiu budu mes tikriname, kiek mes kitam zmogui rupime. Nes jei nerodo demesio, vadinasi, ir nerupim. Paprasta smile.gif Jei nerupime, na tai ir tiek to, geriau kancioje skesti, nei maldauti jausmu  rolleyes.gif Cia su mano jauciu del to reguliarus nesusipratimai  doh.gif

Mes jau esam diskutavę kitur dėl to. O tu nepagalvojai, kad nepasakydama jaučiui ko tau reikia ir kaip tu tai norėtum gauti - tu nuskriaudi visų pirma save, o per savo kančią ir jį (nes nu mėgstat Jūs liūtai tokį saldų "kerštą" jei tu man ne - tai ir aš tau ne biggrin.gif ). O gal tavo jautis visai kitaip tą savo rodomą dėmesį interpretuoja, o ir lieka labai nusivylęs jei tu nepastebi ką jis tau duoda, bet nuolat girdi kritiką (dažniau niūrų veidelį) dėl to ko tu negauni, nors jis gal ir nežino ką ir kaip reikia. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 01, 15:40)
Mes jau esam diskutavę kitur dėl to. O tu nepagalvojai, kad nepasakydama jaučiui ko tau reikia ir kaip tu tai norėtum gauti - tu nuskriaudi visų pirma save, o per savo kančią ir jį (nes nu mėgstat Jūs liūtai tokį saldų "kerštą" jei tu man ne - tai ir aš tau ne  biggrin.gif ). O gal tavo jautis visai kitaip tą savo rodomą dėmesį interpretuoja, o ir lieka labai nusivylęs jei tu nepastebi ką jis tau duoda, bet nuolat girdi kritiką (dažniau niūrų veidelį) dėl to ko tu negauni, nors jis gal ir nežino ką ir kaip reikia.  biggrin.gif  biggrin.gif

Na, kad viska jis zino. Ypac santykiu pradzioj apie tai bandydavau kalbeti, atsaudavo, kad nemoka gal. Siaip savo nepasitenkinima nesiojuos daugiau viduje, nei isoreje. Taciau jis labai gerai jaucia, kiekviena zvilgsni, judesi, nutylejima smile.gif Tikrai, kad jautrus zmogus. Na, bet as nemoku priimti neasmeniskai, kai zmogus, is niekur nieko pratyli tris-keturias dienas, nerodo jokios iniciatyvos, niekur nekviecia ir t.t. Viska darau as. O noretu liutams, ypac liutems, kad gi vyras tai darytu, nes jei nedaro, mums atrodo, kad nemyli unsure.gif kad mes reikalingos, tik ot, laiko paivairinimui. Ir nepykstu del to, o skaudinuosi ir nuoskaudos kaupiasi... Jis lyg ir supranta tai, bet nieko nedaro, kad butu kitaip, net pastangu nematyti. Apskritai, tai uzdaras zmogus. Na bet nereikia tu prozos kuriniu, geriau veiksmais paliudija... Bet sitoj vietoj sako, kad as jo nesuprantu ir geriau nesigilinti! unsure.gif Na turbut tikrai sie zenklai nesuderinami! Jauciai turi be galo daug nuostabiu savybiu, net nezinau minusu... Tikrai nuosirdziai myliu ir gerbiu siu zenklu atstovus, bet susikalbeti mums nepavyksta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 01, 15:07)
Na, kad viska jis zino. Ypac santykiu pradzioj apie tai bandydavau kalbeti, atsaudavo, kad nemoka gal. Siaip savo nepasitenkinima nesiojuos daugiau viduje, nei isoreje. Taciau jis labai gerai jaucia, kiekviena zvilgsni, judesi, nutylejima smile.gif Tikrai, kad jautrus zmogus. Na, bet as nemoku priimti neasmeniskai, kai zmogus, is niekur nieko pratyli tris-keturias dienas, nerodo jokios iniciatyvos, niekur nekviecia ir t.t. Viska darau as. O noretu liutams, ypac liutems, kad gi vyras tai darytu, nes jei nedaro, mums atrodo, kad nemyli  unsure.gif kad mes reikalingos, tik ot, laiko paivairinimui. Ir nepykstu del to, o skaudinuosi ir nuoskaudos kaupiasi... Jis lyg ir supranta tai, bet nieko nedaro, kad butu kitaip, net pastangu nematyti. Apskritai, tai uzdaras zmogus. Na bet nereikia tu prozos kuriniu, geriau veiksmais paliudija... Bet sitoj vietoj sako, kad as jo nesuprantu ir geriau nesigilinti!  unsure.gif Na turbut tikrai sie zenklai nesuderinami! Jauciai turi be galo daug nuostabiu savybiu, net nezinau minusu... Tikrai nuosirdziai myliu ir gerbiu siu zenklu atstovus, bet susikalbeti mums nepavyksta  schmoll.gif

Gal iš tikrųjų nemoka. biggrin.gif Aš irgi nemoku - nu toks visiškas neromantikas. Viską darau mašinaliai - labiau iš žinojimo, kad reikia. Nieko spontaniškai (nu nebent g.gif pasimylėti), o viskas kitkas planuojama, o tada romantiką "nupučia". Nesutverti mes tokioms emocinėms lyrikoms. O Jums liūtams to labai reikia ir kai negaunat tada tyliai sau viduje "riaumojat". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 01, 16:26)
Gal iš tikrųjų nemoka.  biggrin.gif  Aš irgi nemoku - nu toks visiškas neromantikas. Viską darau mašinaliai - labiau iš žinojimo, kad reikia. Nieko spontaniškai (nu nebent  g.gif  pasimylėti), o viskas kitkas planuojama, o tada romantiką "nupučia". Nesutverti mes tokioms emocinėms lyrikoms. O Jums liūtams to labai reikia ir kai negaunat tada tyliai sau viduje "riaumojat".  biggrin.gif

Tikrai taip biggrin.gif Asmeniskai man nereikia kazkokiu neitiketinu dovanu, atrakciju ar pan., bet paprasciausiai iniciatyvos arba bent uzuominos "Noreciau, kad...atvyktum, pabutum, nueitume kur ir pan," Dabar gi viska pati turi susiprasti, jei ne, tavo bedos, o as galiu va sau taip simta metu laukti kojos ant stalo ir tv pries akis. Ir tai dar tavo iniciatyvas nevisada buna priimama. Jezau, kaip sudetinga doh.gif Toks jausmas, kad jis troksta, jog paskui ji lakstyciau. O kaip liutams ta sunku padaryti, perlipti savo Ego, ypac moterims verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 01, 15:37)
Tikrai taip  biggrin.gif Asmeniskai man nereikia kazkokiu neitiketinu dovanu, atrakciju ar pan., bet paprasciausiai iniciatyvos arba bent uzuominos "Noreciau, kad...atvyktum, pabutum, nueitume kur ir pan," Dabar gi viska pati turi susiprasti, jei ne, tavo bedos, o as galiu va sau taip simta metu laukti kojos ant stalo ir tv pries akis. Ir tai dar tavo iniciatyvas nevisada buna priimama. Jezau, kaip sudetinga  doh.gif Toks jausmas, kad jis troksta, jog paskui ji lakstyciau. O kaip liutams ta sunku padaryti, perlipti savo Ego, ypac moterims  verysad.gif

Uhhhh, nu ką jau padarysi su mumis - tokie jau mes esam. Čia tiksliai "nupaišei" jautį - kaip į veidrodį žiūrėčiau. lotuliukas.gif O žinai kas blogiausia: va paskaičiau tavo pasisakymus, o tegalėčiau nuoširdžiai pasakyti nu nemoku aš taip. Galiu stengtis namą nupirkti, mašiną. Galiu į kelionę išsivežti (kurią pati mano žmona ir susiorganizuoja, o man liktų tik finansinis aspektas), galiu daug ką kur reikia jėgos, finasnsų, pragmatizmo......, o ko Jums iš tikro reikia - nuoširdžiai nesuprantu. biggrin.gif
Atsakyti