Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir Liūtas

QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 09, 13:07)
Jei mokėsi tinkamai prieiti, be kažkokių ambicijų, o tik pripažinti, kad nebuvai visiškai teisi situacijoje, padaryti tai moteriškai (jaučių labai vertinama savybė, nes jie konservatoriai viduje), nes tavo moteriškume, silpnume, jis matys savo vyriškumą ir ir stiprybę, kurią norės naudoti tavo labui tik reikės tą potencialą nukreipti tinkama linkme, tada ir šeriai virs pūkais.  biggrin.gif  biggrin.gif

Tas visiska tiesa 4u.gif Jie nori buti ir jaustis vyriskais smile.gif
Griztant prie maniskio ir tu zenklu, mano iniciatyviu zingsniu ir t.t. kaip tik vakar paklausiau jo, ka galvoja apie musu santykius? Jis neatsake nieko. Va tau ir rodyk iniciatyva kaip i siena, nezinau, ka jis galvoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 09, 12:42)
Tas visiska tiesa  4u.gif Jie nori buti ir jaustis vyriskais  smile.gif
Griztant prie maniskio ir tu zenklu, mano iniciatyviu zingsniu ir t.t. kaip tik vakar paklausiau jo, ka galvoja apie musu santykius? Jis neatsake nieko. Va tau ir rodyk iniciatyva kaip i siena, nezinau, ka jis galvoja  schmoll.gif

Tai ar čia paklausimas? blink.gif blink.gif Čia tiesus smūgis į kaktą. biggrin.gif Jam dabar dar žvaigžutės akyse mirga, apie kokį atsakymą gali eiti kalba. biggrin.gif Duok žmogui iš komos išeiti. Nu bet ir kr dingo moteriškas subtilumas, gal čia emancipacijos "virusas" doh.gif Juk sakiau netiesiogiai, per aplinkui, o tu tiesiai į kaktą ir tikriausiai telefonu,arba e-mailu. verysad.gif Žodžiai: "mums reikia pasikalbėti", "ką tu galvoji apie santykius", "kokie tavo jausmai", ....... verčia apskritai visus vyrus sulysti į kiautą, o jautis bus pirmas šiame procese. biggrin.gif Nu tegul dabar jis grumulioja tavo mintis, gal ką nors "suvirškins". Nespausk jo į kampą, tu jau pasakei savo, dabar jo eilė. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 09, 13:57)
Tai ar čia paklausimas?  blink.gif  blink.gif  Čia tiesus smūgis į kaktą.  biggrin.gif Jam dabar dar žvaigžutės akyse mirga, apie kokį atsakymą gali eiti kalba.  biggrin.gif Duok žmogui iš komos išeiti. Nu bet ir kr dingo moteriškas subtilumas, gal čia emancipacijos "virusas"  doh.gif  Juk sakiau netiesiogiai, per aplinkui, o tu tiesiai į kaktą ir tikriausiai telefonu,arba e-mailu.  verysad.gif  Žodžiai: "mums reikia pasikalbėti", "ką tu galvoji apie santykius", "kokie tavo jausmai", ....... verčia apskritai visus vyrus sulysti į kiautą, o jautis bus pirmas šiame procese.  biggrin.gif Nu tegul dabar jis grumulioja tavo mintis, gal ką nors "suvirškins". Nespausk jo į kampą, tu jau pasakei savo, dabar jo eilė.  biggrin.gif  biggrin.gif

Nieko, nesuprantu...na tikrai nieko, gelbekit unsure.gif Kuo blogas klausimas? jei as nezinau, ar jis nori kitokiu santykiu, kaip as galiu imtis iniciatyvos juos keisti? siaip va susigalvojau ir veikiu sau pati. nu atleiskit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 09, 13:03)
Nieko, nesuprantu...na tikrai nieko, gelbekit unsure.gif Kuo blogas klausimas? jei as nezinau, ar jis nori kitokiu santykiu, kaip as galiu imtis iniciatyvos juos keisti? siaip va susigalvojau ir veikiu sau pati. nu atleiskit  doh.gif

Nu tu nutiesiai vieną kelią ir pastatei jį prieš pasirinkimą: arba, arba. biggrin.gif biggrin.gif Jokių kitų alternatyvų, jokių aplinkelių. Santykių perkėlimas į kitą lygmenį (gyvenimą kartu) jam reiškia DIDELIUS PASIKEITIMUS. Tai "žemės drebėjimas" jaučio gyvenime, o įvertinus, kad dabar nestabili jo finansinė būklė, kad reiks keisti darbą, kuris šiuo metu nelengvai randamas, o ir apskritai keisis gyvenimo būdas. g.gif g.gif Daug kas yra ne tavo naudai. biggrin.gif Visą šitą "auką" jis dės ant vienos "svarstyklių" pusės, o savo jausmus tau - ant kitos. Taip gal tau to ir reikia - sužinoti ar jis pasirengęs tokiems žingsniams, bet jautis labai pragmatiško charakterio ženklas, todėl tavo "šūvis" gali būti su visai nepamatuota trajektorija. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 09, 14:10)
Nu tu nutiesiai vieną kelią ir pastatei jį prieš pasirinkimą: arba, arba.  biggrin.gif  biggrin.gif  Jokių kitų alternatyvų, jokių aplinkelių. Santykių perkėlimas į kitą lygmenį (gyvenimą kartu) jam reiškia DIDELIUS PASIKEITIMUS. Tai "žemės drebėjimas" jaučio gyvenime, o įvertinus, kad dabar nestabili jo finansinė būklė, kad reiks keisti darbą, kuris šiuo metu nelengvai randamas, o ir apskritai keisis gyvenimo būdas.  g.gif  g.gif  Daug kas yra ne tavo naudai. biggrin.gif Visą šitą "auką" jis dės ant vienos "svarstyklių" pusės, o savo jausmus tau - ant kitos. Taip gal tau to ir reikia - sužinoti ar jis pasirengęs tokiems žingsniams, bet jautis labai pragmatiško charakterio ženklas, todėl tavo "šūvis" gali būti su visai nepamatuota trajektorija.  biggrin.gif

Bet kodel visi iskart galvoja, kad kitokie santykiai-tai butinai gyvenimas kartu??? blink.gif Neeee.... dar mums ne laikas tam, mums reikia pirma pereiti is virtualaus bendravimo i zmogiska. juk apie tai kalba, ir maniskis zino, apie ka as, nes diskutuota su juo apie tai jau ne karta.Bet jis tik mykia mykia ir tuom pasibaigia musu pokalbiai. O man neaisku, o kai neaisku, as nesiimu jokiu kitu zingsniu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 09, 13:16)
Bet kodel visi iskart galvoja, kad kitokie santykiai-tai butinai gyvenimas kartu???  blink.gif Neeee.... dar mums ne laikas tam, mums reikia pirma pereiti is virtualaus bendravimo i zmogiska. juk apie tai kalba, ir maniskis zino, apie ka as, nes diskutuota su juo apie tai jau ne karta.Bet jis tik mykia mykia ir tuom pasibaigia musu pokalbiai. O man neaisku, o kai neaisku, as nesiimu jokiu kitu zingsniu  schmoll.gif

Gerai, nu bet tai jūs gyvai matotės. g.gif Matotės tikriausiai, nes buvo užuominų. Reiškiasi jis atvažinėja pas tave, arba tu pas jį. O tai kaip tada pakelti lygmenį aukščiau, jei ne dažnesnis buvimas kartu. g.gif O tai jau pati mintis suponuoja gyvenimą kartu, tuo labiau 2 metai jei neklystu. biggrin.gif Man sudėtinga spėlioti kaip kitaip. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 09, 14:23)
Gerai, nu bet tai jūs gyvai matotės.  g.gif Matotės tikriausiai, nes buvo užuominų. Reiškiasi jis atvažinėja pas tave, arba tu pas jį. O tai kaip tada pakelti lygmenį aukščiau, jei ne dažnesnis buvimas kartu.  g.gif O tai jau pati mintis suponuoja gyvenimą kartu, tuo labiau 2 metai jei neklystu.  biggrin.gif Man sudėtinga spėlioti kaip kitaip.  biggrin.gif

Taip, matomes, vazinejam viens pas kita. Mane erzina tas, kad bet kokia mano iniciatyva nebuna palaikyta is jo puses. jei isreiskiu minti, kad galvoju keltis i jo miesta (kad ir darbo reikalais), jis nieko nesako, tyli; Jei darbo reikalais vykstu i jo miesta, pasakau, kad busiu.... jis apsimeta, kad negirdi ir tyli; Bet jei nepasakyciau sito ir buciau jo mieste, suzinojes man audra pakeltu (buvo toks atvejis) doh.gif Ar tai nera zenklai jam is mano puses??
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 09, 13:43)
Taip, matomes, vazinejam viens pas kita. Mane erzina  tas, kad bet kokia mano iniciatyva nebuna palaikyta is jo puses. jei isreiskiu minti, kad galvoju keltis i jo miesta (kad ir darbo reikalais), jis nieko nesako, tyli; Jei darbo reikalais vykstu i jo miesta, pasakau, kad busiu.... jis apsimeta, kad negirdi ir tyli; Bet jei nepasakyciau sito ir buciau jo mieste, suzinojes man audra pakeltu (buvo toks atvejis)  doh.gif Ar tai nera zenklai jam is mano puses??

g.gif Ne, tai ženklai, kad kai tau susiklosto aplinkybės ir tu būni jo mieste, tada tu nori susitikti. Jis tada tėra patogus, priedas prie tavo darbo. Įsivaizduok jei aš galiu tai pamatyti, nors tiesą sakant aš ieškojau priekabių biggrin.gif, tai kas dedasi jo galvoje, visai neaišku, bet ir tokios minties sudėliojimo atmesti negali. O įvertinant, kad mes čia atviraujam kur kas labiau, nei tu atvirauji su juo - tai "baltų dėmių" jis turi dar daugiau, o jas "užpildęs" negauna nuostabaus paveikslo. biggrin.gif Va todėl tyli, arba apsimeta, kad negirdi, nes nenori įžeisti tavęs savo išvedžiojimais, bet jie neduoda jam ramybės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 09, 15:34)
g.gif Ne, tai ženklai, kad kai tau susiklosto aplinkybės ir tu būni jo mieste, tada tu nori susitikti. Jis tada tėra patogus, priedas prie tavo darbo. Įsivaizduok jei aš galiu tai pamatyti, nors tiesą sakant aš ieškojau priekabių biggrin.gif, tai kas dedasi jo galvoje, visai neaišku, bet ir tokios minties sudėliojimo atmesti negali. O įvertinant, kad mes čia atviraujam kur kas labiau, nei tu atvirauji su juo - tai "baltų dėmių" jis turi dar daugiau, o jas "užpildęs" negauna nuostabaus paveikslo.  biggrin.gif  Va todėl tyli, arba apsimeta, kad negirdi, nes nenori įžeisti tavęs savo išvedžiojimais, bet jie neduoda jam ramybės.  biggrin.gif

Dievuleliau, na tai kaip tada iki tu nepasiekiamu jauciu prieit? lotuliukas.gif Pats iniciatyvos nerodo, jei ja parodai - jam smugis i kakta biggrin.gif as pasiduodu sitam kare, lai pergale jauciams 000189.gif Beje, keltis man i jo miesta yra issukis ir dar koks! O jei atvykus sulauksiu tokio pat zmogaus abejingumo ir nepalaikymo, tai kam visa tai? man tai nera juk issikelti per gatve i kita buta. Man tai irgi savotiskas "zemes drebejimas",kai daug atsisakoma apskritai vardan nezinomybes. Tai yra begaline rizika, o jei nepavyks? Jis manes niekada nera paklauses, kodel liudna, gal galiu isklausyt, patart ka nors, gal kas negerai. Kodel cia neirodo savo vyriskumo ir stiprybes, o tik ambiciju lauke-kas nenusileis, tas laimetojas doh.gif bet cia tik jauciai buna nesuprasti, neisklausyti ir t.t Va, issiliejau visas nuoskaudas niekuo detiems zmonems biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 09, 14:50)
Dievuleliau, na tai kaip tada iki tu nepasiekiamu jauciu prieit?  lotuliukas.gif Pats iniciatyvos nerodo, jei ja parodai - jam smugis i kakta  biggrin.gif as pasiduodu sitam kare, lai pergale jauciams  000189.gif Beje, keltis man i jo miesta yra issukis ir dar koks! O jei atvykus sulauksiu tokio pat zmogaus abejingumo ir nepalaikymo, tai kam visa tai? man tai nera juk issikelti per gatve i kita buta. Man tai irgi savotiskas "zemes drebejimas",kai daug atsisakoma apskritai vardan nezinomybes. Tai yra begaline rizika, o jei nepavyks? Jis manes niekada nera paklauses, kodel liudna, gal galiu isklausyt, patart ka nors, gal kas negerai. Kodel cia neirodo savo vyriskumo ir stiprybes, o tik ambiciju lauke-kas nenusileis, tas laimetojas  doh.gif bet cia tik jauciai buna nesuprasti, neisklausyti ir t.t  Va, issiliejau visas nuoskaudas niekuo detiems zmonems  biggrin.gif  blush2.gif

Gerai, kad išsiliejai. biggrin.gif Reiškia nuleidai garą, o dabar gali tą patį, tik švelnesne intonacija pasakyti ir jam. Ne kaltinant, o nuoširdžiai parodant, kad nori suprasti jo neaiškius "manevrus", bet nesupranti, todėl jautiesi taip. verysad.gif Nu dar gali lūpyte patempti, kad visiškai nuginkluotum. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 09, 16:28)
Gerai, kad išsiliejai.  biggrin.gif  Reiškia nuleidai garą, o dabar gali tą patį, tik švelnesne intonacija pasakyti ir jam. Ne kaltinant, o nuoširdžiai parodant, kad nori suprasti jo neaiškius "manevrus", bet nesupranti, todėl jautiesi taip.  verysad.gif Nu dar gali lūpyte patempti, kad visiškai nuginkluotum.  biggrin.gif

Lupytes patempti nepavyks, nes greiciausiai tai butu vel virtualus pokalbis biggrin.gif As esu jam tokia graudzia paklode isdejus dar anksciau, jis nerado man atsakymo, kodel... atsakymas-nezinau, nemoku.. doh.gif Dabar tokiu temu jau vengiu, nes zinau to zmogaus jautruma, izeiduma ir t.t. Apskritai, as nieko blogo jame nematau, man tik reik jo konkretumo musu santykiuose. Beje, po vakar klausimo be atsakymo, siandien bendravimas vel kaip niekur nieko, ryte jo sms "Labas rytas smile.gif"
Bet, klausykit, cia jau tapo ne diskusija apie zenklus, o viesa ispazintis lotuliukas.gif Labai atsiprasau tu, kurie skaito dar be musu su P47 ir Sahrazad blush2.gif huh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 09, 16:43)
Bet, klausykit, cia jau tapo ne diskusija apie zenklus, o viesa ispazintis  lotuliukas.gif Labai atsiprasau tu, kurie skaito dar be musu su P47 ir Sahrazad  blush2.gif  huh.gif

Skaitom skaitom, kur čia nepaskaitysi ir minčių atsiranda beskaitant... prisiminimų... buvo mano gyvenime meilė, kuriam pakako romano "online".. o gal net jo toks poreikis buvo special.. jog grįžau namo įsijungiau kompą...skype.. įsijungiau privatų gyvenimą... lyg ir moterį turiu...lyg ir ne vienas.. ir darbe chebra girdi, kaip meilės SMS gaunu... ir visa meilė per digitalines medijas... na susitinkam kartais gyvai...faina.. bet kam kažką keisti??? kada nori įsijungei.. kada nori išsijungei... ir santykių tokie ieško ekstra kad "per atstumą" būtų... yra toks tipas vyrų...
Atsakyti