QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 09, 15:34)

Ne, tai ženklai, kad kai tau susiklosto aplinkybės ir tu būni jo mieste, tada tu nori susitikti. Jis tada tėra patogus, priedas prie tavo darbo. Įsivaizduok jei aš galiu tai pamatyti, nors tiesą sakant aš ieškojau priekabių

, tai kas dedasi jo galvoje, visai neaišku, bet ir tokios minties sudėliojimo atmesti negali. O įvertinant, kad mes čia atviraujam kur kas labiau, nei tu atvirauji su juo - tai "baltų dėmių" jis turi dar daugiau, o jas "užpildęs" negauna nuostabaus paveikslo.

Va todėl tyli, arba apsimeta, kad negirdi, nes nenori įžeisti tavęs savo išvedžiojimais, bet jie neduoda jam ramybės.
Dievuleliau, na tai kaip tada iki tu nepasiekiamu jauciu prieit?

Pats iniciatyvos nerodo, jei ja parodai - jam smugis i kakta

as pasiduodu sitam kare, lai pergale jauciams

Beje, keltis man i jo miesta yra issukis ir dar koks! O jei atvykus sulauksiu tokio pat zmogaus abejingumo ir nepalaikymo, tai kam visa tai? man tai nera juk issikelti per gatve i kita buta. Man tai irgi savotiskas "zemes drebejimas",kai daug atsisakoma apskritai vardan nezinomybes. Tai yra begaline rizika, o jei nepavyks? Jis manes niekada nera paklauses, kodel liudna, gal galiu isklausyt, patart ka nors, gal kas negerai. Kodel cia neirodo savo vyriskumo ir stiprybes, o tik ambiciju lauke-kas nenusileis, tas laimetojas

bet cia tik jauciai buna nesuprasti, neisklausyti ir t.t Va, issiliejau visas nuoskaudas niekuo detiems zmonems