Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir Liūtas

QUOTE(lelija_ @ 2012 10 09, 17:43)
Lupytes patempti nepavyks, nes greiciausiai tai butu vel virtualus pokalbis  biggrin.gif As esu jam tokia graudzia paklode isdejus dar anksciau, jis nerado man atsakymo, kodel... atsakymas-nezinau, nemoku.. doh.gif Dabar tokiu temu jau vengiu, nes zinau to zmogaus jautruma, izeiduma ir t.t. Apskritai, as nieko blogo jame nematau, man tik reik jo konkretumo musu santykiuose. Beje, po vakar klausimo be atsakymo, siandien bendravimas vel kaip niekur nieko, ryte jo sms "Labas rytas smile.gif"
Bet, klausykit, cia jau tapo ne diskusija apie zenklus, o viesa ispazintis  lotuliukas.gif Labai atsiprasau tu, kurie skaito dar be musu su P47 ir Sahrazad  blush2.gif  huh.gif

biggrin.gif aš ir prisidedu prie viešo atsiprašymo, ir Jūsų mintys man labai artimos. Tiesiog į tą Jūsų postą, kad pasiduodate šitam kare, turiu nuostatą, kad santykiai tai ne mūšio laukas, o vyras ne priešas, bet kodėl kartais susidaro tokios situacijos, kad jautiesi būtent taip? verysad.gif ir tas bendravimas lyg niekur nieko...žudo. O juk matosi koks chaosas jo galvoje, ką jie nori apgaut ***** mad.gif
O jei Jūs tarkim sugalvotumėt kraustytis į tą miestą kuriame gyvena jis, kokios darbo perspektyvos Jums būtų? Klausiu dėl to, kad galbūt jei pasitaikytų geras darbas, o miestas didesnis, galbūt Jums pačiai apsimokėtų? Negalvojot apie tai? Aišku tai yra didelė rizika ir išėjimas iš savo komforto ribų, bet kartais vienas drastiškas žingsnis išsprendžia daug problemų, aišku ir kitų pridaro biggrin.gif nebent esat patenkinta savo dabartiniu darbu, gyvenimu ir viskuo...tada nėra prasmės draskytis.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 10, 11:55)
biggrin.gif aš ir prisidedu prie viešo atsiprašymo, ir Jūsų mintys man labai artimos. Tiesiog į tą Jūsų postą, kad pasiduodate šitam kare, turiu nuostatą, kad santykiai tai ne mūšio laukas, o vyras ne priešas, bet kodėl kartais susidaro tokios situacijos, kad jautiesi būtent taip?  verysad.gif ir tas bendravimas lyg niekur nieko...žudo. O juk matosi koks chaosas jo galvoje, ką jie nori apgaut *****  mad.gif
O jei Jūs tarkim sugalvotumėt kraustytis į tą miestą kuriame gyvena jis, kokios darbo perspektyvos Jums būtų? Klausiu dėl to, kad galbūt jei pasitaikytų geras darbas, o miestas didesnis, galbūt Jums pačiai apsimokėtų? Negalvojot apie tai? Aišku tai yra didelė rizika ir išėjimas iš savo komforto ribų, bet kartais vienas drastiškas žingsnis išsprendžia daug problemų, aišku ir kitų pridaro biggrin.gif nebent esat patenkinta savo dabartiniu darbu, gyvenimu ir viskuo...tada nėra prasmės draskytis.

Ne, is esmes, as prarasciau tik konforta ir savo nusistovejusi gyvenima-cia butu tikrai issukis! Psichologiskai butu sunku, o jei dar ir be artimo zmogaus palaikymo-tuo labiau. Bet bandau dabar si sprendima priimti mastant kas butu, jeigu butu smile.gif Gal tai nelabai ka duos, nes gyvenimas daznai pateikia, ko maziausiai tikimes. Bet apsidraudimui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 10, 13:11)
Ne, is esmes, as prarasciau tik konforta ir savo nusistovejusi gyvenima-cia butu tikrai issukis! Psichologiskai butu sunku, o jei dar ir be artimo zmogaus palaikymo-tuo labiau. Bet bandau dabar si sprendima priimti mastant kas butu, jeigu butu  smile.gif Gal tai nelabai ka duos, nes gyvenimas daznai pateikia, ko maziausiai tikimes. Bet apsidraudimui  unsure.gif

Vat ir dilema...dabar galvoju kaip pati elgčiausi Jūsų vietoje. Jei tarkim surizikuoti ir pradėti ieškotis darbo kitame mieste, tai tam reikėtų kažkokio tai motyvo, ar tam kad būti su mylimu žmogumi, ar kad darbas būtų labai geras, įdomus gerai apmokamas, nes taip va bank važiuoti... neapsimoka. Juo labiau, kad kaip pati sakėt negali žinoti kokia jo pozicija, ar atvažiavus į jo miestą nesustums jis rago. Tikiu, kad tokia situacija baisiai slegianti kaip koks akligatvis. verysad.gif Nes kažkaip toks įspūdis susidarė, kad jis tai tikrai niekur nesijudins iš savo vietos. Gal klystu, tikiuosi..
Atsakyti
As jautis, mano vaikinas liutas, sutariam ir sugyvenam visai neprastai ax.gif Nors abu megstam pavadovaut, bet mano vaikinas siek tiek toks netipiskas liutas, tai kazkaip ir sueinam neprastai biggrin.gif
Atsakyti
Aš liūtas, jis jautis, tai būna visko pas mus, barnių, pykčių rimtų, susitaikymų gražių, nuomonių išsiskyrimo, bet čia tas būna tarp visų porų nepriklausomai nuo zodiakų.
Tik va mes abu esam labai užsispyrę, su savo tvirtom nuomonėm, nusileisti nei vienas nenorim ir tai yra sunkiausia. Keisti vienas kito nebandome, bet mokomės vienas su kito charakteriu susigyventi, kalbamės apie bėdas ir aiškinamės kaip išvengti nesutarimų ateityje, manau tai ir yra svarbiausia šeimoje — kalbėti!
Atsakyti
O kokia temule bigsmile.gif
As jautis jis liutas biggrin.gif
Kazkaip kiek skaiciau horoskopuose,mes esam nesuderinama pora, bet vistiek kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(salotos @ 2013 05 05, 16:11)
O kokia temule  bigsmile.gif
As jautis jis liutas  biggrin.gif
Kazkaip kiek skaiciau horoskopuose,mes esam nesuderinama pora, bet vistiek kartu  lotuliukas.gif

Horoskopas tik bando primesti kazkokius remus... bet nereikia i juos talpintis 4u.gif
Atsakyti
paprasta draugyste tarp liutu ir jauciu galima, tik ne seimos ir vedybiniai santykiai.
Atsakyti
QUOTE(matahara @ 2013 09 22, 04:58)
paprasta draugyste tarp liutu ir jauciu galima, tik ne seimos ir vedybiniai santykiai.

o jeigu mes, liūtas ir jautis, ženoti, šeimą sukūrę senai ?

juokina mane biggrin.gif Blem bigsmile.gif horoskopas sako, kad mes netinkam vienas kitam, einam skirtis g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

ir kaip sekas šeimoj liūtui ir jaučiui ax.gif bendrauju pati su jaučiu tai suku galvą kaip bus toliau, manau kad jie savotiški, bet juos suprast reikia, tada būtų kaip ir neblogai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 23, 11:40)
ir kaip sekas šeimoj liūtui ir jaučiui ax.gif  bendrauju pati su jaučiu tai suku galvą kaip bus toliau, manau kad jie savotiški, bet juos suprast reikia, tada būtų kaip ir neblogai  g.gif

gal ne čia aš pataikiau, bet aš Jautis, jis Liūtas biggrin.gif
Atsakyti
Mano pirmoje santuokoje exs vyras buvo liūtas. O aš esu jautis. Pragyvenom 10 metų ir išsiskyrėme. Abudu pavargome vienas nuo kito, pradėjome eiti kas sau ir meilė baigėsi smile.gif
Atsakyti