QUOTE(Marsella @ 2007 11 28, 00:11)
nežinau ar kas be išeis, nes jis per daug uždaras su manimi tapo

išsiskyrėm taip po truputį vis toldami vienas nuo kito, nors aš jam jaučiu tuos pačius jausmus, o jo nuomonės nežinau - bijau klausti ir būti atstumta..
As pati esu jautis, kaip ir taviskis.. Liutai jie tokie, kad myli ta paty zmogu, jo ir nematydami, neturedami kontakto. Pvz. as su saviskiu issiskyriau, cia buvo ne musu noru, o priverstines skyrybos.. As is proto ejau, kad manes nebemyli, nes nieko neparaso, nepaskambino.. O jis myli, dar ir dabar myli.. O jauciams reikia nuolatinio didelio demesio, kuris jiems suteikia saugumo.. Liutai dazniausiai savo meile isreiskia zodziaisi, bet jautis yvertina tik tai, kas paremta darbais..
Tad gal ymanoma atgaivinti dar kazka? Parodyk koks jis tau svarbus, atverk visa savo sirdute, parodyk net tai kad ir kenti, gal jis tik to ir laukia??
Ar geriau buti atstumtai, ar pragyventi besiilgint kito zmogaus, kuris galbut taip pat ilgisi taves? Nes veliau jau gali buti per velu.
Pamastyk apie tai! Negaliu likti tavo istorijoje tik va tokia pasaline stebetoja.. Ziurejau kaip griuvo mano santykiai, ziurejo ir jisai.. Dabar esam atskirai, abu labai nelaimingi, bet jau galimybes buti kartu nebeturime - musu skyrybu, susitaikymu normos isnaudotos keliems gyvenimams y prieky
Bet bent tu gal kazka gali dar pakeisti..To tau labai linkeciau