Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir Liūtas

Kokia idomi tema uzvesta. Man idomi todel, kad musu seima siuo atzvilgiu labai netradicine. Esame seimoje 4 zmones. Mama ir as ta pacia diena gime Liutai, tete ir sesuo ta pacia diena gime Jauciai. Taigi - seimynele vien Jauciai ir Liutai ir dar ta pacia diena gime. Visko buna, visi su charakteriais, buna pykciu, bet visi ''kruvoje''. Visi svenciame Kaledas, kitas sventes, nors ir pasitaiko nuomoniu issiskyrimu, taciau issaugoti seima yra svarbiau. As savo dukrytes vos irgi nepagimdziau ta pacia diena kaip as su mama ( butu trecia is eiles, uztempiau 6 dienas).
Sako Jautis moteris - motinu zenklas ( mamyte - kaip ta silta karvyte su pieneliu).
Na, vyrai Liutai man nelabai... ''liutai su kiskio sirdimi. Drasus kol i pirsta neisipjauna''. Atsiprasau, kam atrodo kitaip. Man taip sekesi sutikti zmones.

Dar yra posakis, kad '' dviem liutam viename kambaryje vietos per maza''. Man tiek namie, tiek darbe sis posakis nelabai galioja.

ir dar - del problemu sprendimo lovoje.. As nieko pries, mums su vyru irgi daznai tai nutinka. Geriau, nei koliotis ar savaite nesikalbeti. Kartais tos seimos problemos... praeina laiko ir supranti, kad pykaisi del kokio s...
Aisku, kai jau rimtas dalykas tai reikia ''galva dirbti'' o ne anais galais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TJolke: 09 sausio 2008 - 11:18
QUOTE(TJolke @ 2008 01 09, 12:14)
Kokia idomi tema uzvesta. Man idomi todel, kad musu seima siuo atzvilgiu labai netradicine. Esame seimoje 4 zmones. Mama ir as ta pacia diena gime Liutai, tete ir sesuo ta pacia diena gime Jauciai. Taigi - seimynele vien Jauciai ir Liutai ir dar ta pacia diena gime. Visko buna, visi su charakteriais, buna pykciu, bet visi ''kruvoje''. Visi svenciame Kaledas, kitas sventes, nors ir pasitaiko nuomoniu issiskyrimu, taciau issaugoti seima yra svarbiau. As savo dukrytes vos irgi nepagimdziau ta pacia diena kaip as su mama ( butu trecia is eiles, uztempiau 6 dienas).
Sako Jautis moteris - motinu zenklas ( mamyte - kaip ta silta karvyte su  pieneliu).
Na, vyrai Liutai man nelabai... ''liutai su kiskio sirdimi. Drasus kol i pirsta neisipjauna''. Atsiprasau, kam atrodo kitaip. Man taip sekesi sutikti zmones.
Dar yra posakis, kad '' dviem liutam viename kambaryje vietos per maza''. Man tiek namie, tiek darbe sis posakis nelabai galioja.

ir dar - del problemu sprendimo lovoje.. As nieko pries, mums su vyru irgi daznai tai nutinka. Geriau, nei koliotis ar savaite nesikalbeti. Kartais tos seimos problemos... praeina laiko ir supranti, kad pykaisi del kokio s...
Aisku, kai jau rimtas dalykas tai reikia ''galva dirbti'' o ne anais galais..

drinks_cheers.gif Mano liutukas labai neryztingas, amzinai abejojantis blush2.gif
Atsakyti
Na pasiskaiciau cia visko, ir atitinka l.daug pasakytu minciu smile.gif As jautis, vyras liutas. Sutariam tikrai gerai, esam draugai visu pirma, kompanjonai, mums gera kartu, linksma, pasipystam kartais, aisku pykti dazniausiai as isprovokuoju del smulkmenu, megstu gincytis, ko liutas nepakencia ir is kart nori taikytis, ir zinoma kaip moteris megstu pasikabinet, papriekaistaut, nors kartais ir per daug unsure.gif ....liutai taikus zmones, isdidus, su geru humoro jausmu:) biggrin.gif
Atsakyti
As Liute, MB- jautis... nors visur raso, kad neimanomi santykiai, labai jais dziaugiames ir planuojam tuoktis rugsejo men...
Mes jau aptarem savo valdymo zonas- as vadovauju, jis- vykdo... zinoma- proto ribose... Dievinu savo jautuka wub.gif
Atsakyti
Aš - jautis, vyras - liūtas. Anksčiau labai skaudindavo jo tylėjimas susipykus, galėdavo mėnesį nesikalbėti. Paskui pripratau, pati nesikalbėdavau, ilgą laiką, su laiku man net pradėjo patikti tie nekalbadieniai - darai ką nori niekas tau nepriekaištauja, nekritikuoja. O dabar nė vienas nebepraktikuojam to, tiesiog nebėra reikalo. Ginčuose visada paskutinis žodis yra mano, kad ir ką jis besakytų visada randu ką atšauti, o jei nerandu tai primenu iš praeities. Kuo labiau jis mane įsiutina, tuo skaudžiau aš jam įkandu. Mane siutina jo didybės manija - aš viską galiu, aš viską padarysiu, o kai reikia žodžius pagrįsti darbais gaunasi didelis pšš. Todėl jo žodžius padarysiu tą, sutvarkysiu aną, praleidžiu pro ausis, nes žinau kad viskas liks nepadaryta ir man pačiai reiks viską pasidirbti (kad ir rūpinimasi malkomis žiemai, daiktų įsigijimas ir t. t.). Neturi saiko alkoholiui, kiek įpila, pasiūlo tiek išgeria, o tada mano liūtas virsta kiaule. Siutina jo melavimas, aš pati nemoku ir nemėgstu meluoti, o jis meluoja tiesiai į akis nė nemirktelėdamas, gindamas savo melą gali pakelti ranką. Su laiku išmokau perprasti jo melą, nors dabar nelabai tikiu ir kai sako teisybę. Mėgsta filtruoti su kitomis moterimis, nesvarbu kad aš šalia, o aš esu pavydi. Nepatikimas, nes nesilaiko duoto žodžio - liepiau po darbo pareiti namo pabūti su mažąja kad su didžiąja galėčiau važiuoti prie daktaro - neparėjo. Gali į vestuves, balius eiti vienas - nesvarbu kad tu nėščia ir tu blogai jautiesi. Vis dar esam kartu tik dėl mano baimės ką nors keisti, ji dar kartais pasako kad myli mane, nor tai ko gero tik žodžiai, o aš to pasakyti negaliu, nes to nejaučiu.
Atsakyti
ax.gif hm nepanasu i mano liuta.... mano liutas visai negeria... ir nevirsta kiaule wink.gif bet laikas parodys ..
kaip teko isistikinti pas visus Jautis+Liutas vyrauja nekalbadieniai...
pas mus stai jau antra diena verysad.gif
nezinau net priezasties...( kaip dazniausiai ir buna ) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wit@: 22 liepos 2008 - 21:49
as liutas, vyras jautis smile.gif nera labai paprasta... bet pradzia tiesa sanakt buvo fantastine, nei su vienu zenklu nebuvo taip lengva, dabar aisku jau per kuri laika matai kas yra kas, ir mane kaip tik zudo jautuko mano tylejimas, as noreciau issirekt, o jis tyli smile.gif ir tada tokia tyla itampoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit@ @ 2008 07 22, 22:48)
ax.gif hm nepanasu i mano liuta.... mano liutas visai negeria... ir nevirsta kiaule wink.gif bet laikas parodys  ..
kaip teko isistikinti pas visus Jautis+Liutas vyrauja nekalbadieniai...
pas mus stai jau antra diena verysad.gif
nezinau net priezasties...( kaip dazniausiai ir buna ) doh.gif

Manau kad tavo liūtas nevirs kiaule, paprasčiausiai pas maniškį šeimoje buvo įprasta gerti.
Nekalbadieniai ko gero ne tik liūtams bet ir liūtėms būdingi. Turėjau gerą draugę liūtę, nuostabus žmogus, bet tie nekalbadieniai išmušdavo iš vėžių - niekada nesuprasi ar ant tavęs pyksta, ar šiaip nuotaikos nėra.
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 07 24, 00:41)
Manau kad tavo liūtas nevirs kiaule, paprasčiausiai pas maniškį šeimoje buvo įprasta gerti.
Nekalbadieniai ko gero ne tik liūtams bet ir liūtėms būdingi. Turėjau gerą draugę liūtę, nuostabus žmogus, bet tie nekalbadieniai išmušdavo iš vėžių - niekada nesuprasi ar ant tavęs pyksta, ar šiaip nuotaikos nėra.

ax.gif ir as niekaip negaliu suprasti ko tie LIUTAI TYLI ???? tai negali paaiskinti kokia to tylejimo priezasti tai ne tyli tyli tyli tyli.....
frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(wit@ @ 2008 07 24, 12:28)
ax.gif ir as niekaip negaliu suprasti ko tie LIUTAI TYLI ???? tai negali paaiskinti  kokia to tylejimo priezasti tai  ne tyli tyli tyli tyli.....
frusty.gif

oi, as tai netyliu toli grazu lotuliukas.gif o vat jautis mano tyyyyyyyyli, maximum ka daro, tai burba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelil @ 2008 07 24, 12:40)
oi, as tai netyliu toli grazu  lotuliukas.gif  o vat jautis mano tyyyyyyyyli, maximum ka daro, tai burba  smile.gif

blush2.gif blush2.gif oj jo jau paburbeti mes jaunciai taaaaip megsta ....
jau tas burbejimas visagalis baisu ....
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 07 20, 01:26)
Aš - jautis, vyras - liūtas. Anksčiau labai skaudindavo jo tylėjimas susipykus, galėdavo mėnesį nesikalbėti. Paskui pripratau, pati nesikalbėdavau, ilgą laiką, su laiku man net pradėjo patikti tie nekalbadieniai - darai ką nori niekas tau nepriekaištauja, nekritikuoja. O dabar nė vienas nebepraktikuojam to, tiesiog nebėra reikalo. Ginčuose visada paskutinis žodis yra mano, kad ir ką jis besakytų visada randu ką atšauti, o jei nerandu tai primenu iš praeities. Kuo labiau jis mane įsiutina, tuo skaudžiau aš jam įkandu. Mane siutina jo didybės manija - aš viską galiu, aš viską padarysiu, o kai reikia žodžius pagrįsti darbais gaunasi didelis pšš. Todėl jo žodžius padarysiu tą, sutvarkysiu aną, praleidžiu pro ausis, nes žinau kad viskas liks nepadaryta ir man pačiai reiks viską pasidirbti (kad ir rūpinimasi malkomis žiemai, daiktų įsigijimas ir t. t.). Neturi saiko alkoholiui, kiek įpila, pasiūlo tiek išgeria, o tada mano liūtas virsta kiaule. Siutina jo melavimas, aš pati nemoku ir nemėgstu meluoti, o jis meluoja tiesiai į akis nė nemirktelėdamas, gindamas savo melą gali pakelti ranką. Su laiku išmokau perprasti jo melą, nors dabar nelabai tikiu ir kai sako teisybę. Mėgsta filtruoti su kitomis moterimis, nesvarbu kad aš šalia, o aš esu pavydi. Nepatikimas, nes nesilaiko duoto žodžio - liepiau po darbo pareiti namo pabūti su mažąja kad su didžiąja galėčiau važiuoti prie daktaro - neparėjo. Gali į vestuves, balius eiti vienas - nesvarbu kad tu nėščia ir tu blogai jautiesi. Vis dar esam kartu tik dėl mano baimės ką nors keisti, ji dar kartais pasako kad myli mane, nor tai ko gero tik žodžiai, o aš to pasakyti negaliu, nes to nejaučiu.

Na paskaicius Tavo mintis, tai iskart jaucias nusivylimas ir nepasitenkinimas unsure.gif
Aisku, is sono lengviau patarti, bet manau ta padetis nepasikeis, jei nenugalesi savo baimes... verysad.gif
Mano tevas Liutas (antra puse irgi liutas). Tai galima sakyt stengiuos perprast siuos padarus biggrin.gif
O Tavo situacija man labai primena tevo elgesi su mamyte... unsure.gif As vis bandau suprast, kaip moteriai gyventi, kai nera vertinama ir mylima... Viskas uzkraunama ant mamos peciu, nors Liutas vistiek bando vadovaut. Kas is to? Jei vistiek nieko nedaro, tik apsunkina padeti su savo ultimatumais ar siaip nuomone ne i tema. Alkoholis irgi didele problema, kuri griauna viska, pakeicia zmogu tikrai ne i gera, o zenklo STOP jei dazniausiai ir nepamato iki gyvenimo pabaigos... Flirtas gali netgi peraugti i neistikimybe, tad buk atsargi, gerbk ir mylek save, nes per Liuto valdinguma ir isdiduma meiles ir pagarbos gali nebepajausti, o juk zodziai be darbu praranda savo verte unsure.gif
Atsakyti