Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnesių vaikelio mityba, II tema

vakar dienos zurnale "ji" yra informacijos apie maitinima. Ten raso, kaip as supratau, kad net 120 g blink.gif duot koses is karto ir kas dien vis didint po 10, 20 gramu.

Kaip jus manot? wub.gif
susisuko man jau galva wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2009 04 21, 16:55)
vakar dienos zurnale "ji" yra informacijos apie maitinima. Ten raso, kaip as supratau, kad net 120 g  blink.gif duot koses is karto ir kas dien vis didint po 10, 20 gramu.

Kaip jus manot?  wub.gif
susisuko man jau galva  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Gal ten susipainiojo, gal reikia pradeti nuo 10-20, ir didint iki 120g g.gif
As duodu tiek kiek jis valgo, kartais tik pora arbatiniu sauksteliu, o vat vakar 5 valgomus saukstus sriubytes suvalge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2009 04 21, 17:30)
Gal ten susipainiojo, gal reikia pradeti nuo 10-20, ir didint iki 120g  g.gif
As duodu tiek kiek jis valgo, kartais tik pora arbatiniu sauksteliu, o vat vakar 5 valgomus saukstus sriubytes suvalge  biggrin.gif

Tai, kad as duodu po kokiu 50 g, tai jinai suvalgo ir man atrodo, kad dar daug valgytu. Tai jus duodat tiek, kiek nori?
Beje, mano dukra Faustina, gime spalio 31 d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2009 04 21, 17:46)
Tai, kad as duodu po kokiu 50 g, tai jinai suvalgo ir man atrodo, kad dar daug valgytu. Tai jus duodat tiek, kiek nori?
Beje, mano dukra Faustina, gime spalio 31 d  smile.gif

Mano Faustukas visa diena vyresnis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kokius mes grazius vardus parinkom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir gydytoja man patare duoti tiek kiek jis nores, o is pradziu pats vaikutis daug nevalgys, bent jau su manuoju taip buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavazia: 21 balandžio 2009 - 18:20
QUOTE(lavazia @ 2009 04 21, 19:17)
Mano Faustukas visa diena vyresnis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kokius mes grazius vardus parinkom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ir gydytoja man patare duoti tiek kiek jis nores, o is pradziu pats vaikutis daug nevalgys, bent jau su manuoju taip buvo

Savaja as irgi kartais vadinu Faustukas smile.gif . Bet toks retas vardas ir toks sutapimas bigsmile.gif

As keturiu men jai ir duodavau kose, tai nevalge. Pabandziau dabar, ziuriu, kad labai valgo.
Pas mus tai gydytoja tokia senoviska, as nelabai jos ir klausineju. Ji man irodineja, kad mano dukra nuo mano pieno nutuks, liepe duot koses nuo 4 men ir net mesos jau galim bandyt sake. Bet mano Faustinos ir ugis ir svoris normose, sveika, nematau reikalo taip daryt, ir darau kaip man atrodo geriau. Nes vis dar maitinu savo pienu. Jokio misinio mes dar negerem smile.gif Aisku, ji gi ne vaiku gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2009 04 22, 08:26)
Savaja as irgi kartais vadinu Faustukas  smile.gif . Bet toks retas vardas ir toks sutapimas  bigsmile.gif

As keturiu men jai ir duodavau kose, tai nevalge. Pabandziau dabar, ziuriu, kad labai valgo.
Pas mus tai gydytoja tokia senoviska, as nelabai jos ir klausineju. Ji man irodineja, kad mano dukra nuo mano pieno nutuks, liepe duot koses nuo 4 men ir net mesos jau galim bandyt sake. Bet mano Faustinos ir ugis ir svoris normose, sveika, nematau reikalo taip daryt, ir darau kaip man atrodo geriau. Nes vis dar maitinu savo pienu. Jokio misinio mes dar negerem smile.gif  Aisku, ji gi ne vaiku gydytoja.

As irgi maitinu savo pienu, bet vistiek vaikutis auga, daugiau juda, kad ir svoris normalus, jam jau gali trukti maisto, o jei sakai, kad valgo ir suvalgo, reiskia jei reikia. As savaji pradejau primaitineti mazdaug nuo 5,5 men. Kadangi irgi pirmas vaikas tai nelabai gavosi is pradziu, o dabar po truputi ir jau iseina biggrin.gif Bet per prievarta nekisu jei nenori.
Atsakyti
QUOTE(lavazia @ 2009 04 22, 07:54)
As irgi maitinu savo pienu, bet vistiek vaikutis auga, daugiau juda, kad ir svoris normalus, jam jau gali trukti maisto, o jei sakai, kad valgo ir suvalgo, reiskia jei reikia. As savaji pradejau primaitineti mazdaug nuo 5,5 men. Kadangi irgi pirmas vaikas tai nelabai gavosi is pradziu, o dabar po truputi ir jau iseina  biggrin.gif Bet per prievarta nekisu jei nenori.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ksiusa24 @ 2009 01 21, 20:29)
Sveikutes! Manau primaitinima daktares skiria pagal vaiko svori! Mums jau 5men, bet mes valgom jau darzoves ( na tik dar ne visas, tik moliuga, bulve kukuruza). Buvau davusi morku, maziuka isbere! Vakare valgom grudu kose, pakolkas tik Hipo- labos nakties! Diena viska uzsigeriam vandeniuku arba arbatele. O nakti skanaujam misinuka. Misinuka is dienos raciono mums liepe isimti pediatre, nes mes atseit perdaug sveriam, 4.5men mes sverem 8kg ir 72 cm. 4u.gif

QUOTE(7linute @ 2009 01 22, 21:15)
na tikrai nedaug sveriat,mes keturiu menesiu sverem 8,340 kg ir ugis 65cm.tai ka mums tada daryt  ax.gif

Nu ja.... Mano vaikui va 5 menesiai ir 5 dienos - ugis 75 cm, svoris - 9,6 - esam milzinai ir mums gerai!!! valgom koshes (pati verdu is morku bulviu, kopustu) , diena geriam misinuka, arbatas, spaudziu morku sultis (per diena 3 valgomieji saukstai) ir seip po biskuti visko ragaujam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksine Zuvele Georgia: 22 balandžio 2009 - 22:07
QUOTE(Auksine Zuvele Georgia @ 2009 04 22, 22:06)
Nu ja.... Mano vaikui va 5 menesiai ir 5 dienos - ugis 75 cm, svoris - 9,6 - esam milzinai ir mums gerai!!! valgom koshes (pati verdu is morku bulviu, kopustu) , diena geriam misinuka, arbatas, spaudziu morku sultis (per diena 3 valgomieji saukstai) ir seip po biskuti visko ragaujam smile.gif

Labai jau didelis sunutis thumbup.gif
Atsakyti
mielos mamytes gal kas zinot kaip issivirti namine kukuruzu kosyte?
Atsakyti
mamytes, o kaip daznai jus duodate banano vaikiukams? nes mano maziui tai jis labai patiko, tik bijau daznai duoti.. unsure.gif i kose idedu truputi, arba duodu viena pati rolleyes.gif
Atsakyti
Mamytes,

Ar siuo metu jus perkat darzoves is parduotuves ir verdat darzovienes, ar geriau jau paruosta Hipp ar kitos firmos paruosta maisteli pirkti? Manau kad siuo meti senose darzovese visiskai vitaminu nerasta, o sviezios bus ant vienu trasu uzaugintos. Gydytoja mums patare pirkti saldytas darzove. Ka jus apie tai manot?
Atsakyti