Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužinė

QUOTE(Kozete @ 2006 01 03, 17:45)
O kiek kainavo? ax.gif

Drabužinė kambarys mums kainavo visai padoriai mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai kiek tas padoriai? Man tai pvz. 7000lt už drabužinę padoru. Tai maždaug tiek ir kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 01 04, 17:00)
O tai kiek tas padoriai? Man tai pvz. 7000lt už drabužinę padoru. Tai maždaug tiek ir kainavo?

Na mums drabužinė kainavo 1,5 tūkstančio + stalčiai 421, suma sumaru ir montavimas gaunasi 2000 litu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lepune @ 2005 12 02, 14:32)
Planuoju atitverti gabalą kambario, ne skaip miegamasis per didelis, ir padaryti vietoj spindų- drabužinę  g.gif  Gal kas atitvėrinėjote? ar žinote ką nors apie laikančiąją konstrukciją- geriau iš plieno? ar kitaip galima? g.gif
fantazija beribė ax.gif tai ir kankinuosi tongue.gif

mes taip padarėm, nes miegamasis nemažas..
viską darė Vesida. Taigi, didesnė "sienos" dalis - plokštė, po to stumdomos durys su veidrodžiu. Viduje darėm pigiausias baltas lentynas su PVC, taip pat yra kelnių kabykla, keli stalčiai, kaklaraiščių kabykla, drabužių kabyklos - šitie brangesni įrengimai.
Viskas su montavimu ir procentais Snoro lizingui atsiėjo kažkur 3400 Lt. Bet turint omenyje, kad mūsų drabužinė yra apie 1.6 m gylio ir apie 3.5 m ilgio - manau, kad kaina gana padori. Nuolaidą iš Vesidos išsimušinėjom patys, zirzėm, kol nuleido..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer @ 2005 08 16, 10:57)
Bet jaučiu, kad galiausiai viską darysiuosi Top linijoj. Čia man kolegė rekomendavo, kai išūžiau visai kontorai ausis, kiek man reikia visokių baldų namui ir kaip ant Lietuvos nieko nėr arba kainuoja nežmoniškus pinigus.

niu mes Top linijoj darėmės virtuvės baldus, tai kaip čia pasakius g.gif turėčiau aš jiems šiokios tokios kritikos, bet kad pigiau padarė, tai ir nešokinėju ant ragų.

O čia radau labai fainų nuorodų apie drabužines, ačiū visoms 4u.gif mes irgi "pribrendom" žingsniui sumažinti vieną kambarį ir pasidaryt įeinamą drabužinę. Dabar irgi ieškau įrangos.

Beje, šiandien Senukuose radau skyrių, kur patiems galima "susiprojektuoti" lentynas. Paskaičiuosiu, kiek pigiau išeina biggrin.gif
Atsakyti
Kai susizinosi kaip ten ta senukuose projektavimo galimybe ir mums parasyk smile.gif . Nes dar tamsu kambariuka noriu isisrengti smile.gif .
Bet linkstu link UAB Drabuziniu irangos, kazkaip neblogai man jie uzsirekomendavo rolleyes.gif

Vat tokio kambarelio noriu :

http://www.closetmai...2&limitstart=14

nu cia kazkas panasaus, bet man daugiau daiktu reiktu sugrusti 4u.gif
Atsakyti
Noriu ikelti nuotraukyte, bet nemoku verysad.gif
Atsakyti
http://www.laikas.ne...=90&ItemId=1531

4u.gif
Atsakyti
As drabuzine pasidariau vietoje tamsaus kambariuko, kazkus 3,5 kv metru plote. Gavosi kaip 3 atskiros spintos - 2 mazos, viena - didesne, i kuria ieinama giliau thumbup.gif Tikrai labai geras ir patogus dalykas thumbup.gif Nedariau dideliu pribumbasu. Vesidoje man uz tokia buvo paskaiciave 2700 Lt, Emiroje - 2600 Lt. O pasidariau pas kazkokiu padpolnus meistriukus uz 2200 Lt. Va jau 2 metai ir viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Rytoj turi pas mane atvažiuoti meistrai/konstruktoriai iš Vesidos, nes užsisakinėsiu drabužinę (apie 4,5 kv. m.) Vesidoje. Kol kas pagal projekta jinai kainuoja apie 3800 lt, bet skaičiuos tiksliai po išmatavimo.
Tai va, turiu tokį klausimuką, kaip jūs man patartumėte - drabužinė bus su dviem durim, tai ar jas daryti abi veidrodines, ar vieną veidrodį, o kitą - plokštę? g.gif Drabužinė bus koridoriuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2006 04 25, 06:58)
Rytoj turi pas mane atvažiuoti meistrai/konstruktoriai iš Vesidos, nes užsisakinėsiu drabužinę (apie 4,5 kv. m.) Vesidoje. Kol kas pagal projekta jinai kainuoja apie 3800 lt, bet skaičiuos tiksliai po išmatavimo.
Tai va, turiu tokį klausimuką, kaip jūs man patartumėte - drabužinė bus su dviem durim, tai ar jas daryti abi veidrodines, ar vieną veidrodį, o kitą - plokštę? g.gif Drabužinė bus koridoriuje ax.gif

aš dėčiau vienas veidrodines- valymo mažiau blush2.gif nebent labai mažas ir tamsus koridorius ir reikia, kad šviesą atsipndėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 25, 08:34)
aš dėčiau vienas veidrodines- valymo mažiau  blush2.gif nebent labai mažas ir tamsus koridorius ir reikia, kad šviesą atsipndėtų  g.gif

ačiū mirksiukas.gif aš pritarčiau tau, bet man kažko visi siūlo daryti veidrodžius, nors koridorius šviesus, bet ne itin didelis g.gif
Atsakyti