Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužinė

QUOTE(light blue @ 2006 04 26, 11:37)
Nu man irgi taip pasirodė, kad pigu smile.gif Nes panos čia rašė, kad už mažesnį plotą po 3.800lt ploja  g.gif
Matyt iš manęs virtuvei daugiau paėmė, tai ant drabužinės pamažino (pas tą patį daromės). Beje, ir sekciją su koridorine spinta pas jį žadu gamintis, tai manau, kad kiekis užsakymų irgi savo padaro.
Ale kaip man nekantru viską pasirodyti  blush2.gif , bet...be liepos mėn. tikrai neiko nesigaus sad.gif Kaip ir danguje, taip ir ant žemės, meistrai vėluoja, deja gerokai sad.gif

čia būtent man padarė projektą už maždaug 3800 lt mirksiukas.gif
o pas ką tu gaminsi drabužinę? tikrai labai pigiai...
vakar buvo Vesidos konstruktorius, išmatavo viską ir tikslus projektas su tiksliais skaičiukais bus penktadienį. aš irgi darysiu ir lentynas, ir stalčius, ir kabinamiems rūbams, ir siurbliui, džiovyklai, lyginimo lentai ir t.t. yra vieta. nu žodžiu, viskam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbukas @ 2006 04 27, 07:33)
čia būtent man padarė projektą už maždaug 3800 lt mirksiukas.gif
o pas ką tu gaminsi drabužinę? tikrai labai pigiai...
vakar buvo Vesidos konstruktorius, išmatavo viską ir tikslus projektas su tiksliais skaičiukais bus penktadienį. aš irgi darysiu ir lentynas, ir stalčius, ir kabinamiems rūbams, ir siurbliui, džiovyklai, lyginimo lentai ir t.t. yra vieta. nu žodžiu, viskam bigsmile.gif

Mes Kaune gyvenam (nežinau iš kur Tu esi smile.gif ) O gamins mums drabužinę Rinoras. Drabužinės vidaus spalva balintas uosis arba šampaninis kažkas (nepamenu tongue.gif )
Pas mus lyg ir nėra kažkokių special lentynų siurbliui, lyginimo lentai (bent jau to neakcentavome), nes tie daiktai pasatomi bet kur, kažkokio ypatingo padėjimo tikrai neprašo. Bent man taip atrodo smile.gif
Ir dar. Manau, kad kainą mums lėmė tai, kad daug pas juos gaminamės (virtuvė, drabužinė, sekcija, koridorinė spinta). Beje, paskutinių dviejų baldų dar neužsisakėm. Bus irgi patirti kainų šoką arba atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 04 26, 10:55)
Ant durų dėsim bambukinį tapetą (aš veidrodžių nenoriu  schmoll.gif ), tai dar jis kainuos apie 200lt.

O čia bus stumdomos durys? Pas mus miegamajam irgi atskira patalpa - drabužinė, tik nesugalvoju ką su durim daryti, nes stumdomom vietos nepasilikom įmontuoti, galvoju, gal kokią bambukinių vėrinukų užuolaidą pakabinti, nes kambary yra viena tapetuota siena bambukiniais tapetais g.gif

Atsakyti
Bet ar tos bambukines užuolaidos nebarškės, kai eisi pro jas? Juk gali dar draugas miegoti biggrin.gif Sutinku, kad labai gražu, gražiau nei durys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(canim @ 2006 04 27, 11:16)
Bet ar tos bambukines užuolaidos nebarškės, kai eisi pro jas? Juk gali dar draugas miegoti  biggrin.gif  Sutinku, kad labai gražu, gražiau nei durys smile.gif

o mano drabuzine man kainavo tik1500lt. ir labai kokybiskai padaryta.
Atsakyti
QUOTE(canim @ 2006 04 27, 11:16)
Bet ar tos bambukines užuolaidos nebarškės, kai eisi pro jas? Juk gali dar draugas miegoti  biggrin.gif  Sutinku, kad labai gražu, gražiau nei durys smile.gif

Na dėl barškėjimo tai nebijau, tik tiek nerimauju, kad drabužinė netaptų pagrindinė katino ir dukros žaidimo vieta dėl tų užuolaidų doh.gif. O kas dėl grožio, tai man jos irgi labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 04 27, 09:30)
O čia bus stumdomos durys? Pas mus miegamajam irgi atskira patalpa - drabužinė, tik nesugalvoju ką su durim daryti, nes stumdomom vietos nepasilikom įmontuoti, galvoju, gal kokią bambukinių vėrinukų užuolaidą pakabinti, nes kambary yra viena tapetuota siena bambukiniais tapetais  g.gif

Durys bus stumdomos. O gal eina kažkaip kitaip jums durų problemą išspręsti. Pvz. varstomas duris įstatyti? g.gif Nes ta užuolaida tai vistiek kiaura, aklinai nepaslėpsi drabužinės turinio. O kartais gera slėpti ir būna ką slpėti biggrin.gif

Beje, dėl katinų, Fleita, aš tai labai viliuosiu, kad jo kambariuku taps drabužinė smile.gif Aš net kilimą ten žadu pakloti, nes jis tik į jį nagus drąsko smile.gif Ir stalčių miegojimui paaukočiau, nes artinasi diena, kai pro duris bus įneštas naujas gyventojas nestuke.gif , tai mano meilei katukui teks laikinai pasitenkinti dėmesio ir meilės trupiniais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 27 balandžio 2006 - 10:36
QUOTE(fleita @ 2006 04 27, 09:30)
O čia bus stumdomos durys? Pas mus miegamajam irgi atskira patalpa - drabužinė, tik nesugalvoju ką su durim daryti, nes stumdomom vietos nepasilikom įmontuoti, galvoju, gal kokią bambukinių vėrinukų užuolaidą pakabinti, nes kambary yra viena tapetuota siena bambukiniais tapetais  g.gif

o medžiaginių užuolaidų nenori? kokio stambaus velveto, su kišenėm, metalinėm skylėm rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 27, 11:46)
o medžiaginių užuolaidų nenori? kokio stambaus velveto, su kišenėm, metalinėm skylėm  rolleyes.gif

Nesu mačiusi, nelabai įsivaizduoju blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 04 27, 10:52)
Nesu mačiusi, nelabai įsivaizduoju  blink.gif

aš irgi nesu mačius, fantazuoju bigsmile.gif nuotraukų esu mačius, bet ar įkėliau g.gif vėliau bandysiu paieškoti, jei įdomu

Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 27, 11:56)
aš irgi nesu mačius, fantazuoju  bigsmile.gif nuotraukų esu mačius, bet ar įkėliau  g.gif vėliau bandysiu paieškoti, jei įdomu

Prašom prašom, būsiu dėkinga už visokius pasiūlymus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 04 27, 10:21)
Mes Kaune gyvenam (nežinau iš kur Tu esi smile.gif ) O gamins mums drabužinę Rinoras. Drabužinės vidaus spalva balintas uosis arba šampaninis kažkas (nepamenu  tongue.gif )
Pas mus lyg ir nėra kažkokių special lentynų siurbliui, lyginimo lentai (bent jau to neakcentavome), nes tie daiktai pasatomi bet kur, kažkokio ypatingo padėjimo tikrai neprašo. Bent man taip atrodo smile.gif
Ir dar. Manau, kad kainą mums lėmė tai, kad daug pas juos gaminamės (virtuvė, drabužinė, sekcija, koridorinė spinta). Beje, paskutinių dviejų baldų dar neužsisakėm. Bus irgi patirti kainų šoką arba atvirkščiai smile.gif

aš irgi kaune mirksiukas.gif
kokias darai išorines drabužinės duris? ax.gif nes aš vis dar sprendžiu, ką man daryti - nesinori durų-dviejų veidrodžių... ax.gif
o vietas drabužinės viduje paskirsčiau visiems daiktams, kurie bus į ją "įpakuoti", nes siurblys mūsų didelis, jo viduje bele kaip nepastatysi, tas pats ir su kitais ranakandais (na, čia mano nuomonė) mirksiukas.gif
kiek suprantu, drabužinė bus kaip atskiras kambariukas ar kaip? g.gif pas mane tai kaip atskiras kambariukas ir į vidų įėjus prie 3 drabužinės sienų bus padaryti visokiausi pribumbasai susidėti daiktams bigsmile.gif
Atsakyti