Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužinė

QUOTE(Burbukas @ 2006 04 25, 08:40)
ačiū mirksiukas.gif aš pritarčiau tau, bet man kažko visi siūlo daryti veidrodžius, nors koridorius šviesus, bet ne itin didelis g.gif

nuo veidrodžių jis nepadidės, o darbo bus daugiau 4u.gif
kokią plokštę nori dėti?
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 25, 09:47)
nuo veidrodžių jis nepadidės, o darbo bus daugiau  4u.gif
kokią plokštę nori dėti?

jei neklystu, tai medžio drožlių ax.gif

žiūrėjau balintą uosį: http://www.vesida.lt...?categoryID=161

mano koridoriaus sienos tokios panašios spalvos.. bet durys į vonią ir wc tamsesnės.. vėl užėjo durnumas dėl to derinimo..

Atsakyti
As irgi vietoj tamsaus kambariuko darysiu spinta su stumdomom durim, tik dar neisivaizduoju kaip reikes viska isdestyti, ir galvojo gal spintos vidu uzsisakyti vienoje firmoje, o duris kitoje, ka manote?
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 04 25, 23:27)
As irgi vietoj tamsaus kambariuko darysiu spinta su stumdomom durim, tik dar neisivaizduoju kaip reikes viska isdestyti, ir galvojo gal spintos vidu uzsisakyti vienoje firmoje, o duris kitoje, ka manote?

o kas iš to? ar nesigautų pigiau, jei viską darytum vienoj vietoj? g.gif
Atsakyti
neskaičiau visos temos, bet va užmečiau akį kad apie duris šnekt ir klausimas iškilo - susiprojektavom name drabužinę, na tokia apie 12kv m, galvoju ten daryti lentynas, stalčius, bet be durų, kaži nesudulkės man ten viskas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2006 04 26, 07:31)
neskaičiau visos temos, bet va užmečiau akį kad apie duris šnekt ir klausimas iškilo - susiprojektavom name drabužinę, na tokia apie 12kv m, galvoju ten daryti lentynas, stalčius, bet be durų, kaži nesudulkės man ten viskas?  g.gif

jei darai kaip atskirą patalpą, jokių durų nereikia schmoll.gif
Atsakyti
taip, tai bus atskiras kambarys prie miegamojo ir vonios. Man irgi kažkaip atrodytu keistai jei įeini i drabužinę, o ten dar durų durelių doh.gif juk visas kambarys bus "a la didelė spinta" ax.gif Ramu rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar užsisakiau drabužinę. Ji bus šalia miegamojo, atskira būdelė smile.gif, kurios kvadratūra 5 kv.m. Įėjimas iš miegamojo. Kaina gavosi 2.400lt. Man lyg ir priimtina pasirodė g.gif Ant durų dėsim bambukinį tapetą (aš veidrodžių nenoriu schmoll.gif ), tai dar jis kainuos apie 200lt. O šiaip tai viduje bus daug vietos kabinamiems rūbams, 4 stalčiai, 2 komodėlės ir toliau lentynos. Manu, kad visą gyvenimą galėsiu ten sugrūsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 04 26, 09:55)
Vakar užsisakiau drabužinę. Ji bus šalia miegamojo, atskira būdelė smile.gif, kurios kvadratūra 5 kv.m. Įėjimas iš miegamojo. Kaina gavosi 2.400lt. Man lyg ir priimtina pasirodė  g.gif Ant durų dėsim bambukinį tapetą (aš veidrodžių nenoriu  schmoll.gif ), tai dar jis kainuos apie 200lt. O šiaip tai viduje bus daug vietos kabinamiems rūbams, 4 stalčiai, 2 komodėlės ir toliau lentynos. Manu, kad visą gyvenimą galėsiu ten sugrūsti  biggrin.gif

nu kad pigiai prasisukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 26, 10:15)
nu kad pigiai prasisukai  thumbup.gif

Nu man irgi taip pasirodė, kad pigu smile.gif Nes panos čia rašė, kad už mažesnį plotą po 3.800lt ploja g.gif
Matyt iš manęs virtuvei daugiau paėmė, tai ant drabužinės pamažino (pas tą patį daromės). Beje, ir sekciją su koridorine spinta pas jį žadu gamintis, tai manau, kad kiekis užsakymų irgi savo padaro.
Ale kaip man nekantru viską pasirodyti blush2.gif , bet...be liepos mėn. tikrai neiko nesigaus sad.gif Kaip ir danguje, taip ir ant žemės, meistrai vėluoja, deja gerokai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 26, 07:27)
o kas iš to? ar nesigautų pigiau, jei viską darytum vienoj vietoj?  g.gif

O tas, kad tikiuosi job bus tada isnaudota visa erdve, nes siena issigriaus tarp miegamo ir tamsaus ir tada miegama bus spinta sienoje ir didele, ir nereikes miegama dar statyti papildomos spintos kuri mazins erdve.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 04 26, 18:09)
O tas, kad tikiuosi job bus tada isnaudota visa erdve, nes siena issigriaus tarp miegamo ir tamsaus ir tada miegama bus spinta sienoje ir didele, ir nereikes miegama dar statyti papildomos spintos kuri mazins erdve.

turėjau omeny, kad nėr prasmės atsirai užsakinėti vidų ir duris mirksiukas.gif
Atsakyti