Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužinė

QUOTE(Burbukas @ 2006 04 27, 11:43)
aš irgi kaune mirksiukas.gif
kokias darai išorines drabužinės duris?  ax.gif nes aš vis dar sprendžiu, ką man daryti - nesinori durų-dviejų veidrodžių... ax.gif

Drabužinė atskiras kambariukas - 5kv.m.
Stumdomas duris darau su bambuko tapetu išorėje, nes veidrodžių nenoriu. O dėl pačio išplanavimo, tai pas mane daugiau kabykloms skirta vietos, nes dažnai viską, ką galiu kabinu (nekenčiu lyginti biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2006 04 27, 11:06)
Prašom prašom, būsiu dėkinga už visokius pasiūlymus  aciuks.gif

nu va, kažkas panašaus
user posted image
Atsakyti
tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Kiek daug batu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 08 06, 19:01)
Kiek daug batu biggrin.gif

Bet kokių baisių bigsmile.gif Manau, kad ir mes tokių baisuoklių sugebėtumėm prikaupti ir lentynas prikimšti lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes,

noriu jusu paklausti apie firmas.Mes norime darytis drabuzine, tai perejome beveik visa firmas ir niekaip nesuorantu skirtumo:
pvz. Vesidoje mums daro uz 2500lt, Stumdomosiose sistemose 2400
Netycia uzejome i Urmo baze ir ten gamina baldu tai mum sviena firma pagamintu uz 1600 lt, kita net uz 1400lt..
Nesuprantu ka vesida daro dar uz 1000 lt?
Gal jus susidurete labaiu ir zinote kas ir kaip? Ar verta moketi +1000lt uz varda, ar as kazko nezinau?
busiu labai labai dekinga uz pagalba wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wessta @ 2006 08 07, 09:22)
sveikutes,

noriu jusu paklausti apie firmas.Mes norime darytis drabuzine, tai perejome beveik visa firmas ir niekaip nesuorantu skirtumo:
pvz. Vesidoje mums daro uz 2500lt, Stumdomosiose sistemose 2400
Netycia uzejome i Urmo baze ir ten gamina baldu tai mum sviena firma pagamintu uz 1600 lt, kita net uz 1400lt..
Nesuprantu ka vesida daro dar uz 1000 lt?
Gal jus susidurete labaiu ir zinote kas ir kaip? Ar verta moketi +1000lt uz varda, ar as kazko nezinau?
busiu labai labai dekinga uz pagalba wink.gif  4u.gif

Aš net nėjau klausti, kiek man drabužinė kainuos Vesidoje, Slenkančiose sistemose. Man tas vardas tai nei galvoj, nei uodegoj. Daromės ten, kur ir draugai darėsi, kad būtų išbandyti ir patikrinti meistrai. mūsų drabužinės kaina gavosi 2400lt, už 5 kv.m. kambariuką. Man tai atrodo labai normali kaina
Atsakyti
Mano drabužinė-5 m2. Atitvėrėm dalį miegamojo, susiprojektavom, užsisakėm plokštes, pirkom visokius"navarotus", tipo stalčiai ir pan. ir patys susistatėm. Kadangi įėjimas iš miegamojo, tai durų jokių nėr. Kainavo -550 lt plius vakarienė ir gėrimai draugams, kurie padėjo viską sustatyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryžulia @ 2006 08 07, 09:47)
Mano drabužinė-5 m2. Atitvėrėm dalį miegamojo, susiprojektavom, užsisakėm plokštes, pirkom visokius"navarotus", tipo stalčiai ir pan. ir patys susistatėm. Kadangi įėjimas iš miegamojo, tai durų jokių nėr. Kainavo -550 lt plius vakarienė ir gėrimai draugams, kurie padėjo viską sustatyti biggrin.gif

Gerai, kai popigiai mokat prasisukti. smile.gif
Pati nieko nenoriu, kad vyras meistrautu, nes įgūdžių tokių nėra, o ant mūsų naujo buto, tai tikrai neleisiu eksperimentuoti schmoll.gif
Atsakyti
tikiuosi nieko neizeisiu, pasakydama, kad toj nuotraukom pamacius tiek batu pagalvojau apie simtakoji lotuliukas.gif
Atsakyti

http://www.drabuzines.lt/ 4u.gif
Atsakyti
My Webpage

stai koks kambariukas padarytas,aisku super kad langas yra thumbup.gif o dar man patiko ta tumba,ant kurios ir prisesti galima ir dar joje laikyti ka nors thumbup.gif
Atsakyti