Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

Gal kam teko graviruoti duru stiklus ar veidrodzius ?

user posted image wub.gif
Nuobodziai moderniai spintai graviruotas stiklas labai priduoda jaukumo bigsmile.gif

noris isgirsti atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2009 08 28, 16:49)
Gal kam teko graviruoti duru stiklus ar veidrodzius  ?  

user posted image  wub.gif
Nuobodziai moderniai spintai graviruotas stiklas labai priduoda jaukumo  bigsmile.gif 

noris isgirsti atsiliepimu  smile.gif

Mano akim tai dekoras yra matintas , o ne graviruotas, nes graviruotas tai įrėžtas (kaip būna graviruoti žiedai, taurės ir pan.) mirksiukas.gif Atrodo neįprastai, gražiai ir galima labai priderint prie interjero: atkartoti tapetų motyvus, gobeleno raštus, kaip pavyzdžiui čia unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dirty_kiss: 28 rugpjūčio 2009 - 16:56
QUOTE(Rituxx @ 2009 08 28, 13:30)
šiek tiek pavyzdžių ir naujovių galima rasti čia Laminuotas stiklas

Na man tai nerialiai grazu thumbup.gif
as noreciau pritaikyti tai virtuveje ax.gif

idomu kiek tas malonumas kainuoja g.gif
gal kas zinot? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 28 rugpjūčio 2009 - 17:43
QUOTE(kristina-buziene @ 2009 08 28, 16:49)
Gal kam teko graviruoti duru stiklus ar veidrodzius  ? 

Nuobodziai moderniai spintai graviruotas stiklas labai priduoda jaukumo  bigsmile.gif 

noris isgirsti atsiliepimu  smile.gif

Manrods čia galima pasinaudoti ta nauja technologija, kai naudojami lipdukai ar kažkas panašaus tokiam dekorui.
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 08 28, 17:56)
Mano akim tai dekoras yra matintas , o ne graviruotas, nes graviruotas tai įrėžtas (kaip būna graviruoti žiedai, taurės ir pan.) mirksiukas.gif  Atrodo neįprastai, gražiai ir galima labai priderint prie interjero: atkartoti tapetų motyvus, gobeleno raštus, kaip pavyzdžiui čia  unsure.gif

kaip ten bebutu ziurisi baisiai graziai blush-anim-cl.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2009 08 28, 19:53)
kaip ten bebutu ziurisi baisiai graziai  blush-anim-cl.gif  thumbup.gif

Tai ar baisiai? ar graziai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

"baisiai grazu " is kur cia istraukiau ? g.gif biggrin.gif na kartais savaime taip gaunasi biggrin.gif ,gal is laimes dideles hihihi.gif

o noreta pasakyt,kad labai grazu angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2009 08 25, 14:51)
aciu smile.gif  jau 12 metu MB is to duona valgo biggrin.gif

Na, kad ir krizė, bet nereikia pigios reklamos..... doh.gif
Atsakyti
Ekonominiame variante tos spintos labai liuks, bet vartykit kaip norit, kas nori įsirengti prabangiau ir svarsto įvairius variantus, šios spintos atrodo pigiai. Klijuokit ką norit ant stiklo ir kaip norit, deja.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 29, 10:44)
Ekonominiame variante tos spintos labai liuks, bet vartykit kaip norit, kas nori įsirengti prabangiau ir svarsto įvairius variantus, šios spintos atrodo pigiai. Klijuokit ką norit ant stiklo ir kaip norit, deja.

Drysciau priestarauti schmoll.gif
Jei pasirenki tinkamas prie interjero medziagas, tai pigiai tikrai neatrodo.
Netgi ta pati plokste.

Cia vienas is, mano galva, super gerai atrodanciu variantu:
http://public.fotki....tem1-large.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 29 rugpjūčio 2009 - 12:38
QUOTE(Sirvita @ 2009 08 29, 13:31)
Drysciau priestarauti schmoll.gif
Jei pasirenki tinkamas prie interjero medziagas, tai pigiai tikrai neatrodo.
Netgi ta pati plokste.

Cia vienas is, mano galva, super gerai atrodanciu variantu:
http://public.fotki....tem1-large.html

Manrods Subjektyvi turėjo omenyje tuos papuošimus- ar raižytus, ar klijuotus g.gif
Man jie irgi gražūs šiaip pažiūrėti, bet namie nenorėčiau schmoll.gif Nebent gal vaikų kambaryje , jie ten visai tiktų, slepiant subraižymus ir pan. vaikiškus niokojimus lotuliukas.gif
Atsakyti
Will, iš dalies taip 4u.gif Man tie raižymai - paišymai kažkuo primena tokį sienų dažymo būdą, gal pamenat iš senų laikų, kai dažydavo skirtingom spalvom, dėdavo trafaretus gėlių, dar lubas tuo pačiu padailindavo. Tikras kičas ir "vaflia". Baisu. Nors tuo laikmečiu tas buvo labai prabangu biggrin.gif

Sirvita, tavo įdėtame pvz. eiliniai ekonominiai baldeliai. Spinta analogiška.

Šiaip visos tos stumdomos spintos tam tikra prasme yra interjero blogis. Tai tas pats iš sovietų laikų atėjęs palikimas, kai visi darė daug ką vienodai ir pirko tuos pačius baldus, užuolaidas, puodus ar puodelius. Tik tuo laikotarpiu neturėjo pasirinkimo ar išeities. O dabar, kai pasirinkimo sočiai...
Atsakyti