Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 31, 10:26)
1.Jei perskaitytum be to "pavydo", tai suprastum, kokia buka eilinė dėžė yra stumdomomis durimis spinta. Ir jokio dizaino. Nes nežinai, kad yra ir kitokių spintų, varstomomis durimis ar spintų, kurios nebūtinai turi būti stumdomomis durimis. Matei tokių?

2.Vienintelis praktinis išsigelbėjimas, kai nelabai ką pasirinksi, kai spinta įrengta siauroje nišoje, prieškambariuose ar kt. Tada taip, niekas nežiūri į interjero subtilumus ir renkasi praktiškumą. Bet miegamasis, svetainė, tai tokios patalpos, kur panašios spintos yra beasmeniai gargarai. Raižykit klijuokit ten ką norit, vistiek tai bus pigus vaizdas.

1. siais modernistinio minimalistinio interjero laikais, zmones nori tiesiu, grieztu liniju tiek virtuves interjere tiek slono ir pan smile.gif
Taip kad tos tavo vadinamos "bukos dezes" ir yra tai ko pastaruoju metu zmones iesko ir nori.
Kantri stiliu ar klasikini dievinantys zmones ir nesidarytu spintu su slenkanciom sistemom smile.gif

2. Matosi kad visai nerauki toj srity tongue.gif lotuliukas.gif
Mano kolidoriuje tera 30 cm sienele, jokios spintos su slenkanciom durim net neiseina daryti schmoll.gif
Man nereikalingas daiktas i kuri tilps tik 2 paltai biggrin.gif
o batai net ir sonu netilptu lotuliukas.gif
Situ atveju neisvengiamai reikes daryti balda su atveriamom durim.

Vat ir isvada - kiekvienas baldas ar daiktas turi savo vieta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 31 rugpjūčio 2009 - 09:46
QUOTE(Sirvita @ 2009 08 28, 18:43)
Na man tai nerialiai grazu  thumbup.gif
as noreciau pritaikyti tai virtuveje ax.gif

idomu kiek tas malonumas kainuoja g.gif
gal kas zinot? rolleyes.gif

Žinau ir realiai vaizdą mačius tikrai vertas dėmesio malonumas. Virtuvėje geras sprendimas tarp spintelių dėti laminuotą stiklą vietoje plytelių thumbup.gif
QUOTE(Will @ 2009 08 28, 19:23)
Manrods čia galima pasinaudoti ta nauja technologija, kai naudojami lipdukai ar kažkas panašaus tokiam dekorui.

schmoll.gif
QUOTE(Rituxx @ 2009 08 31, 10:31)
Taip 2 metai, bet dar dauguma apie tai nieko nežino  smile.gif

Nes nesidomi.

Su Subjektyvios nuomone drįsčiau nesutikti. Taip, daug kas darosi spintas su stumdomomis durimis, tačiau varstomos yra nepraktiškos vietos atžvilgiu, nes reikia "suplanuoti" erdvę taip, kad būtų kur varstomoms durims atsidaryti. O šiaip nieko blogo nematau, kad žmonės keisdami interjerą renkasi praktiškus, erdvę išnaudojančius baldus. Žinoma, esant galimybei aš visada už garderobinę (įeinamą spintą). Ir galima tikrai padaryti, kad spinta kad ir iš pigių medžiagų atrodys prabangiai. Galbūt Subjektyvi nepasidomėjo naujo dizaino profiliais, laminuotu stiklu ir kt. naujovėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 08 31, 10:36)
kv.m. tokio stiklo kainuoja 400lt.  rolleyes.gif

aciu smile.gif
man kokiu pora kvadratu tik reiktu mastau.gif
tai ne taip daug ir pabrangtu baldai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 31, 10:32)
Apie estetinį vaizdą plačiau 4u.gif

tau gi nereikia mano nuomones, tai kam dar klausi lotuliukas.gif

bat kadangi pakalbeti megstu tongue.gif tai:
tai kad nebutu interjere stiliu kratinio, ta turejau galvoje smile.gif
nors kai pagalvoji, kai kuriems ir "menine betvarke" tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=dirty_kiss,2009 08 31, 10:49]
Žinau ir realiai vaizdą mačius tikrai vertas dėmesio malonumas. Virtuvėje geras sprendimas tarp spintelių dėti laminuotą stiklą vietoje plytelių thumbup.gif

schmoll.gif

Nes nesidomi.

g.gif Ar aš nesidomiu g.gif aš pati jais prekiauju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 30, 19:32)
Tu įsižeidei, nes sukritikavau, tau pasirodė, kad tave, bet tai anaiptol ne tavo ir ne tavo namų kritika.  4u.gif Rašau apie bendras tendencijas. Lyg be stumdomų durų jau nebėra pasauly kitokių spintų. 4u.gif

Sutinku su tavo nuomone, kad to stumdomos spintos nera labai jau grazu, nors cia skonio reikalas. Bet cia tema, sprendziant is pavadinimo, apie stumdomas spintas, o ne apie varstomas. taip kad nera reikalo gincytis. Man irgi jos negrazu, bet kazkam grazu ir praktiska. Kad praktiska sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 08 31, 11:02)
g.gif Ar aš nesidomiu  g.gif aš pati jais prekiauju  tongue.gif

tuomet už reklamą reikia mokėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 08 31, 12:47)
tuomet už reklamą reikia mokėti  blush2.gif

aš ir nereklamuojuosi mirksiukas.gif įkėliau tik pavyzdžius, kad ieškančios sprendimų turėtų iš ko pasirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 08 31, 10:45)

2. Matosi kad visai nerauki toj srity  tongue.gif  lotuliukas.gif
Mano kolidoriuje tera 30 cm sienele, jokios spintos su slenkanciom durim net neiseina daryti schmoll.gif
Man nereikalingas daiktas i kuri tilps tik 2 paltai  biggrin.gif
o batai net ir sonu netilptu lotuliukas.gif
Situ atveju neisvengiamai reikes daryti balda su atveriamom durim.

Vat ir isvada - kiekvienas baldas ar daiktas turi savo vieta mirksiukas.gif

O iš kur man žinoti, kokia ten pas tave sienelė "kolidoriuje" tongue.gif Tai iš kur man "raukti" tokias žinias? Kas tau įmanoma, tokį baldą darai. Ne apie tave ir tavo sienas tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 08 31, 12:56)
aš ir nereklamuojuosi  mirksiukas.gif įkėliau tik pavyzdžius, kad ieškančios sprendimų turėtų iš ko pasirinkti  smile.gif

Iš vienos pusės tai pavyzdžiai, iš kitos reklama blink.gif Jeigu jūs parduodate laminuotą stiklą, tuomet tai reklama rolleyes.gif už kurią reikia mokėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 08 31, 13:06)
Iš vienos pusės tai pavyzdžiai, iš kitos reklama  blink.gif  Jeigu jūs parduodate laminuotą stiklą, tuomet tai reklama  rolleyes.gif  už kurią reikia mokėti  blush2.gif
Tada čia dauguma kažką reklamuoja ir to neafišuoja kad ar tai dirba patys ar giminaičiai, aš ir nerėkiu kad gaminkitės tik pas mane ir aplamai įkėliau pavyzdžius niekam nesakydama kas ir kaip kad žmonėm būtų didesnis pasirinkimas iš tokios didelės pasiūlos, bet matau kad kai kam čia patinka ieškoti prie ko prisikabinti ir su kuom susirieti bigsmile.gif nebūtų bobų forumas doh.gif eisiu į vyrų forumą jie santuresni ir taktiškesni tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 08 31, 13:53)
Tada čia dauguma kažką reklamuoja ir to neafišuoja kad ar tai dirba patys ar giminaičiai, aš ir nerėkiu kad gaminkitės tik pas mane ir aplamai įkėliau pavyzdžius niekam nesakydama kas ir kaip kad žmonėm būtų didesnis pasirinkimas iš tokios didelės pasiūlos, bet matau kad kai kam čia patinka ieškoti prie ko prisikabinti ir su kuom susirieti  bigsmile.gif nebūtų bobų forumas doh.gif eisiu į vyrų forumą jie santuresni ir taktiškesni  tongue.gif

Na taip, žinoma, čia visi tik ir ieško prie ko prisikabinti... lotuliukas.gif O jeigu tamstai teisybė nėra maloni, tuomet sorry, kad jūsų reklamą pavadinau tikruoju vardu...
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 31, 12:56)
O iš kur man žinoti, kokia ten pas tave sienelė "kolidoriuje" tongue.gif Tai iš kur man "raukti" tokias žinias? Kas tau įmanoma, tokį baldą darai. Ne apie tave ir tavo sienas tema 4u.gif

doh.gif man tavo pasisakymai ir isvartymai doh.gif
sek savo postus, o tai ziuriu jau pamirsai ka rasei doh.gif lotuliukas.gif
As tau priminsiu biggrin.gif
Tu rasai kad i negilias nisas spinta slenkanciom durim yra geras variantas,
o as tau i tai atsakiau, kad nevisada tongue.gif ir pateikiau pavyzdi is savo namu.
Tu ir negali zynoti koks yra mano buto ispalanvimas, cia ir durnam aisku.
Ir isviso gana is tuscio i kiaura pilstyti doh.gif
Atsakyti