Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 30, 09:04)
Will, iš dalies taip 4u.gif Man tie raižymai - paišymai kažkuo primena tokį sienų dažymo būdą, gal pamenat iš senų laikų, kai dažydavo skirtingom spalvom, dėdavo trafaretus gėlių, dar lubas tuo pačiu padailindavo. Tikras kičas ir "vaflia". Baisu. Nors tuo laikmečiu tas buvo labai prabangu biggrin.gif

Sirvita, tavo įdėtame pvz. eiliniai ekonominiai baldeliai. Spinta analogiška.

Šiaip visos tos stumdomos spintos tam tikra prasme yra interjero blogis. Tai tas pats iš sovietų laikų atėjęs palikimas, kai visi darė daug ką vienodai ir pirko tuos pačius baldus, užuolaidas, puodus ar puodelius. Tik tuo laikotarpiu neturėjo pasirinkimo ar išeities. O dabar, kai pasirinkimo sočiai...

Tai va maziau kalbu daugiau darbu mirksiukas.gif
prasom pagrysti savo nuomone idedant foto, tavo nuomone, "neekonominio" varianto.
Vat tada ir paziuresim koks tamstos skonis, gal toks pats kaip Lavrinovyciu hihihi.gif
Atsakyti
Nekalbam apie tamstos ar netamstos skonį, o apie bendras tendencijas. Prie ko čia Lavrinovičiai ir mano skonis - nesupratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 30, 10:45)
Nekalbam apie tamstos ar netamstos skonį, o apie bendras tendencijas. Prie ko čia Lavrinovičiai ir mano skonis - nesupratau biggrin.gif

Tu nepagrindi savo nuomones pavyzdziais mirksiukas.gif
O Lavrinoviciu butas tikrai "neekonominis" mirksiukas.gif bet klaiku ziureti ax.gif
Atsakyti
Tai paaiškink, kaip mano skonis, apie kurį net nenutuoki ir kurio nedetalizuoju, prilyginamas Lavrinovičių skoniui, kuris vėl gi tik jų asmeninis? Ir spintos su stumdomomis durimis biggrin.gif lotuliukas.gif

Kokiais pavyzdžiais? Kad yra kitokių spintų variantų ar kad daromos atskiros drabužinės - patalpos. To gėrio pilni žurnalai ir interneto platybės. Apie tai kalba. Spinta su stumdomomis durimis mano asmenine nuomone nepuošia kambario, net labai puošnaus ar stilingo, nes jį darko, bjauroja. Tos spintos tam tikra prasme yra blogis ir masinės produkcijos invazija, kuri neturi nieko bendro su stiliumi.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 30, 11:25)
Tai paaiškink, kaip mano skonis, apie kurį net nenutuoki ir kurio nedetalizuoju, prilyginamas Lavrinovičių skoniui, kuris vėl gi tik jų asmeninis? Ir spintos su stumdomomis durimis biggrin.gif  lotuliukas.gif

Kokiais pavyzdžiais? Kad yra kitokių spintų variantų ar kad daromos atskiros drabužinės - patalpos. To gėrio pilni žurnalai ir interneto platybės. Apie tai kalba. Spinta su stumdomomis durimis mano asmenine nuomone nepuošia kambario, net labai puošnaus ar stilingo, nes jį darko, bjauroja. Tos spintos tam tikra prasme yra blogis ir masinės produkcijos invazija, kuri neturi nieko bendro su stiliumi.

as ir nesakiau, kad zinau koks tavo skonis tongue.gif
Esame skirtingu nuomoniu zmones ir as savo nuomones nekisu, o issakau pasitelgdama nors viena pvz.
Mano bute stovi "ekonomines" spintos variantas ir tuo labai dziaugiuosi, ne visi turi galimybe tureti atskira patalpa drabuzinei.
Man geriau viena didele spinta, nei dvi mazos smile.gif
Atsakyti
Tu įsižeidei, nes sukritikavau, tau pasirodė, kad tave, bet tai anaiptol ne tavo ir ne tavo namų kritika. 4u.gif Rašau apie bendras tendencijas. Lyg be stumdomų durų jau nebėra pasauly kitokių spintų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 30, 08:04)
Sirvita, tavo įdėtame pvz. eiliniai ekonominiai baldeliai. Spinta analogiška.
Šiaip visos tos stumdomos spintos tam tikra prasme yra interjero blogis. Tai tas pats iš sovietų laikų atėjęs palikimas, kai visi darė daug ką vienodai ir pirko tuos pačius baldus, užuolaidas, puodus ar puodelius. Tik tuo laikotarpiu neturėjo pasirinkimo ar išeities. O dabar, kai pasirinkimo sočiai...

Na taip norėtųsi pamatyti pačios spintas, neeokonomines, prabangias ir stilingas g.gif Na man kai taip žmonės kalba, apie daugumai priimtinus dalykus, tai toks jausmas, kad pas juos pačius nėra kur drabužių susidėt dar, viskas dėžėse, ir pavydas ima viršų doh.gif
Atsakyti
Jei perskaitytum be to "pavydo", tai suprastum, kokia buka eilinė dėžė yra stumdomomis durimis spinta. Ir jokio dizaino. Nes nežinai, kad yra ir kitokių spintų, varstomomis durimis ar spintų, kurios nebūtinai turi būti stumdomomis durimis. Matei tokių?

Vienintelis praktinis išsigelbėjimas, kai nelabai ką pasirinksi, kai spinta įrengta siauroje nišoje, prieškambariuose ar kt. Tada taip, niekas nežiūri į interjero subtilumus ir renkasi praktiškumą. Bet miegamasis, svetainė, tai tokios patalpos, kur panašios spintos yra beasmeniai gargarai. Raižykit klijuokit ten ką norit, vistiek tai bus pigus vaizdas.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 30, 19:32)
Tu įsižeidei, nes sukritikavau, tau pasirodė, kad tave, bet tai anaiptol ne tavo ir ne tavo namų kritika.  4u.gif Rašau apie bendras tendencijas. Lyg be stumdomų durų jau nebėra pasauly kitokių spintų. 4u.gif

Manes tu tikrai neizeidei tongue.gif
mane papiktino, gal ir ne tik mane, tavo pareiskimas, kad tai yra kazkoks "interjero blogis" blink.gif
Mano nuomone tai yra geris thumbup.gif tiek estetinio vaizdo, tiek praktiskumo atzvilgiu thumbup.gif
bet kuriam interjere, ar pigiam, ar prabangiam, turi buti visumos darna (spalvu, detaliu, stiliaus) mirksiukas.gif ir jeigu bus tai islaikyta, tai nebus ir jokio, cituoju "inertjero blogio" ir nesvarbu kokia ta spinta bus ar sienine, ar korpusine, svarbiausia visuma.
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 08 28, 14:32)
Anokios čia naujovės... Jau 2 metai rinkoje  ax.gif

Taip 2 metai, bet dar dauguma apie tai nieko nežino smile.gif
Atsakyti
Apie estetinį vaizdą plačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2009 08 28, 18:43)
Na man tai nerialiai grazu  thumbup.gif
as noreciau pritaikyti tai virtuveje ax.gif

idomu kiek tas malonumas kainuoja g.gif
gal kas zinot? rolleyes.gif