Įkraunama...
Įkraunama...

Spintos su stumdomomis durimis

QUOTE(maža mazgė @ 2009 09 01, 08:25)
Nepavydekit man savigarbos.  g.gif  Tema skaitau nuo to momento, kai i ja atejau. Ir, kaip matau, cia labiau budinga ne apie spintas kalbeti, o sekso trukuma isreiksti agresijos priepuoliais...  rolleyes.gif

blink.gif thumbup.gif Net nesumąstyčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 29, 10:44)
Ekonominiame variante tos spintos labai liuks, bet vartykit kaip norit, kas nori įsirengti prabangiau ir svarsto įvairius variantus, šios spintos atrodo pigiai. Klijuokit ką norit ant stiklo ir kaip norit, deja.

Matau, kad tema jau issisemusi, bet... Priestarauju tavo skoniui schmoll.gif
Sios spintos jokiais budais neatrodo pigiai http://www.lokatija....ction_fotos.jpg, ir beja, labai stilingas namu dekoro akcentas. thumbup.gif ideja
p.s. gal kuri galite kaune rekomenduoti kur, kas kokybiskai gamina spintas? gali buti firma, arba siaip kruopstus meistriukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriuxe: 01 rugsėjo 2009 - 22:40
Labas rytas, as irgi noreciau rekomendacijos kokio meistriuko Vilniuje, kuris pagamintu nedidele spinta su veidrodinemis durimis 4u.gif
Atsakyti
Kažkam ir plastikiniai langai yra nereali prabanga. biggrin.gif Teisingai, dėl skonio nesiginčijame, bet prabangos ar interjero grožio tipiniuose rėmuose ir patiuninguotame stikle nėra.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 02, 13:22)
Kažkam ir plastikiniai langai yra nereali prabanga.  biggrin.gif Teisingai, dėl skonio nesiginčijame, bet prabangos ar interjero grožio tipiniuose rėmuose ir patiuninguotame stikle nėra.

nu kliedi tu apie ta savo prabanga. Turi kazkokia viena vizija ir toliau jos, turbut nieko nematai. Yra begale variaciju. O stiklas, kaip bebutu, buvo, yra ir bus siejamas su prabanga, jei tau tai aktualu. Be jos dar yra ir islieka stilingumas, estetiskumas. Jei tai butu kristolas, tipiniuose remuose (derintas prie tamsiu sienu), turbut jau kitaip karksetum, nes (manau) butent tu esi tipine. Izeisti nenorejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kalbam ne apie mano asmenį (dar viena atsirado), o apie stumdomų durų spintas, jei tau dar neaiški tema. Stumdomų durų spintos yra tipinis trafaretas. Paišyk ar klijuok ant jų ką nori, bet tai ir liks tik stumdomų durų karkasas. Kokių yra tūkstančiai ar šimtai tūkstančių vien tik Lietuvoje. Kalba eina apie tai, kad šis karkasas yra interjero blogis. Apie prabangą ar pigumą buvo tik tarp kitko, bet tai ne esmė.
Atsakyti
nu sory, bet čia tema apie spintas su stumdomom durim, pareiškėt nuomonę, kad tai jums piguma ar beskonybė grožio atžvilgiu. Bet čia tema apie spintas SU STUMDOMOM DURIM. Kas dar neaišku g.gif , norit visus atkalbėti ar kaip.

posakis, kad tai yra tipinis trafaretas tinka ir paprastom spintos ne su stumdomom durim. Gi irgi durys, kurios nesistumdo, lentynos, rankenėlės.
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2009 09 03, 09:52)
posakis, kad tai yra tipinis trafaretas tinka ir paprastom spintos ne su stumdomom durim. Gi irgi durys, kurios nesistumdo, lentynos, rankenėlės.

drinks_cheers.gif
ir namas yra tipinis g.gif
sienos, stogas, pamatai, langai, durys g.gif reiktu sunerimti lotuliukas.gif
Atsakyti
Ale labu mergiotės. Jei kuri nors turit norą mane "valgyti" už statusą: naujokas, tai siūlau susilaikyti wink.gif atsitiktinai teko pasekti temą neprisiregistravus, todėl žinau apie ką jūs bendraujat. Iš tikrųjų turiu daug komentarų jūsų žinutėms, todėl laiks nuo laiko teks pakęti mano replikas.
Atsakyti
QUOTE(Melodijus @ 2009 09 03, 23:35)
Ale labu mergiotės. Jei kuri nors turit norą mane "valgyti" už statusą: naujokas, tai siūlau susilaikyti wink.gif atsitiktinai teko pasekti temą neprisiregistravus, todėl žinau apie ką jūs bendraujat.  Iš tikrųjų turiu daug komentarų jūsų žinutėms, todėl laiks nuo laiko teks pakęti mano replikas.

labu labu, tai kur gi replikos? smile.gif nemanau, kad busi suvalgytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2009 09 03, 23:40)
labu labu, tai kur gi replikos? smile.gif nemanau, kad busi suvalgytas  mirksiukas.gif

Pradžiai norėčiau paklausti Subjektyvi: kas yra interjero blogis?
Paauglystės metais draugai man gimtadienio proga vilkdavo visokias molines figūrėles: viena ruda, kita - juoda, trečia - mėlyna, ketvirta - balta. jos niekaip "neįsipaišydavo" pas mane kambaryje, todėl jas tekdavo laikyti kažkur toli nuo akių. Visa tai aš laikyčiau interjero blogiu smile.gif Tais laikais niekas net nesvajojo apie spintas su stumdomomis durimis, kuriose lb patogu "slėpti" tokį blogį, o išorę gražiai apipavidalinti smile.gif
Atsakyti
Tema ir yra apie minėtas spintas, apie jas ir diskutuojame, kas netinka? smile.gif

Apie interjero blogį jau paminėjau. Tai toks reiškinys, kuomet konkretus objektas yra klonas. Dabar pastaraisias dešimtmečiais buvo madingas individualumas, originalumas, unikalumas. Bet kai tik interjero erdvėje, kurią stengiamąsi padaryti individualaus dizaino ir sprendimo rezultatu, atsiranda va tokia spinta, viskas galima sakyti sugriūna iš konteksto. Pvz. puikus stilingas miegamasis, viskas apgalvota, ir va čia ta "bandūra" - spinta. Lyg nebūtų kitokių spintų, kurie atitiktų bendrą sprendimą. Arba svetainė. Graži, stilinga, pritaikyti baldai, viskas o.k. Ir staiga vėl ta pati tipinė "bandūra" - spinta. Jei dar su veidrodinėmis durimis, tai iš viso... be komentarų. Šeimininkai sako: juk taip patogu, va užpildėm sieną, nišą ar pan. Bet ta spinta bendram kontekste atrodo tragiškai, nors ir aukso spalvom būtų apdailinta ar svarovskiais nuklijuota. Tas karkasas ir stumdomos durys labai dažnai yra interjero tragedija.

Nekalbam apie tikrai reikalingas tokio tipo spintas prieškambariuose ar ten, kur reikia padaryti a la tamsų kambariuka siurbliui, lyginimo lentai ir pan. Kur tokia spinta nėra dominuojantis interjero objektas.
Atsakyti