Tai žinoma, kad visiems aišku, o tau ne, kad nišos gali būti įvairaus gilumo
Net 30 cm gylį galima labai sėkmingai išnaudoti. Jei tavo plotis 30 cm, tada taip, tik lentynėlę ar lentynėles galima sukalti. Bet tu geriau žinai, kokie dalykai tavo namuose, ar ne?

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 31, 17:15)
Tai žinoma, kad visiems aišku, o tau ne, kad nišos gali būti įvairaus gilumo
Net 30 cm gylį galima labai sėkmingai išnaudoti. Jei tavo plotis 30 cm, tada taip, tik lentynėlę ar lentynėles galima sukalti. Bet tu geriau žinai, kokie dalykai tavo namuose, ar ne?

Gal uzvedam atskira tema musu dealogui

Nes matau galo nesimato

Kitu pasisakytuose postuose skaityk visus zodzius, nereiks is tuscio i kiaura pilstyti

As jau viska pasakiau
QUOTE(Furtado @ 2009 08 29, 09:43)
Zmogus parode spinta ir pasisake, kad gamino jos vyras, kokia cia reklama?
Is kur zmonese tiek neapykantos? nesuprantu...
QUOTE(maža mazgė @ 2009 08 31, 19:16)
Zmogus parode spinta ir pasisake, kad gamino jos vyras, kokia cia reklama?
Negalvokit pagal save

QUOTE(Rituxx @ 2009 08 31, 13:53)
Anot jūsų pateikėt tik pavyzdžius, tačiau man būtų smalsu pamatyti realių projektų nuotraukas, o ne maketuotas kompiuteriu

Iš anksto dėkoju

QUOTE(dirty_kiss @ 2009 08 31, 23:58)
Anot jūsų pateikėt tik pavyzdžius, tačiau man būtų smalsu pamatyti realių projektų nuotraukas, o ne maketuotas kompiuteriu
Iš anksto dėkoju

Iš anksto dėkoju

Taip tai yra pavyzdžiai, o realiais projektais užsiima dizaineriai ir tai kainuoja pinigus, jei jūs norite realybėje pamatyti kaip kas atrodo tai galite tai padaryti atvykę į įmonę arba su mumis bendradarbiaujančiose įmonėse, Kaune jų turime taip pat. Jei domina kažkas konkrečiai galiu atsakyti į visus klausymus per AŽ kad nesuteikti sau nemokamos reklamos.

įkeliu keletą realių pavyzdžių iš parodos

QUOTE(Furtado @ 2009 08 31, 22:20)
Negalvokit pagal save
Ir skaityt reikia nekas antrą postą, tada nereikės sakyt, kad čia neapykanta 

Nepavydekit man savigarbos.

QUOTE(maža mazgė @ 2009 09 01, 09:25)
Nepavydekit man savigarbos.
Tema skaitau nuo to momento, kai i ja atejau. Ir, kaip matau, cia labiau budinga ne apie spintas kalbeti, o sekso trukuma isreiksti agresijos priepuoliais... 

QUOTE(Rituxx @ 2009 09 01, 08:39)
Taip tai yra pavyzdžiai, o realiais projektais užsiima dizaineriai ir tai kainuoja pinigus, jei jūs norite realybėje pamatyti kaip kas atrodo tai galite tai padaryti atvykę į įmonę arba su mumis bendradarbiaujančiose įmonėse, Kaune jų turime taip pat.
Parodai padarytus projektus mačiau atvažiavus į Litexpo, tačiau mane domina individualių projektų nuotraukos (ne parodai skirti gaminiai).
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 09 01, 11:18)
Parodai padarytus projektus mačiau atvažiavus į Litexpo, tačiau mane domina individualių projektų nuotraukos (ne parodai skirti gaminiai).
jei rodysiu visus projektus tai jie nebebus individualūs

QUOTE(Rituxx @ 2009 09 01, 12:51)
jei rodysiu visus projektus tai jie nebebus individualūs
kokį konkrečiai projektą jūs norite matyti sukonkretizuokite savo klausymą, jei kažkas konkrečiai domina(ar tik smalsumas)parašykite man į Až aš bandysiu atsakyti 

Individualus projektas ir liks individualus. Mane domina realių darbų nuotraukos. Juk neprašau šalia projekto pateikti užsakovo duomenis...

QUOTE(dirty_kiss @ 2009 09 01, 13:06)
Individualus projektas ir liks individualus. Mane domina realių darbų nuotraukos. Juk neprašau šalia projekto pateikti užsakovo duomenis... 

jei domina būtent tokio stiklo pavyzdžiai tai jų yra nemažai ir mes kiekvieno gaminio įamžinti tiesiog neturim laiko, gausybę pvz. mes turime gamybinėse patalpose ir stiklo ir dūrų