QUOTE(vasarele85 @ 2009 02 08, 18:59)
gal koki gera patarima turit nes jau pas daktare eit baisu puls antibijotikus rasyt

o jsi pries menesi juos gere
Mano vaikų gydytoja niekad neskubėdavo su antibiotikais, o mažoji vis pasigaudavo kokį bronchitą kasmet, tai dėdavau nakčiai kompresą iš virtų bulvių ant nugarytės tarp menčių - aišku, įvyniodavau, kad nebūtų per karštas. Ir masažuodavau nugarą nuo vidurio į šonus, kad išsivaikščiotų greičiau. Ir dar - daug skysčių ir judesio. Dažniausiai apseidavom be vaistų... Bet mano vaikai ir šiaip atsparūs, retai serga, tai gal ir tai gelbėjo.
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 02 08, 20:28)
nepagalvoji, kad gavai 17lt nuolaidą todėl, kad Maximoj investavai 1700lt??? MB visada primena man šį dalyką, kad nesidžiaugčiau tais sukauptais litukais...
O tai ko čia dėl to graužtis? Na, ne Maximoj, tai Iki ar Norfoj palikčiau tuos tūkstančius - juk valgyt reikia. Tai visai man smagu, kad bet kokiu atveju pravalgius kažkokią sumą, dalį jos, tegu ir mažą, bet atgaunu.
QUOTE(_Kere_ @ 2009 02 08, 21:31)
Gerai, kai darbe yra galimybe kur pasisildyti maista. Mes issikraustem i naujas patalpas, ten nera jokiu pagalbiniu patalpu, tad esu priversta kazkur eiti pietauti, o i namus vaziuoti per toli
Jo, virtuvės darbe yra gėris, ne iš karto, bet įvertinau tai, kad turim virtuves, mikrobanges, šaldytuvus. Beje, pastaruoju metu labai padaugėjo kolegų, pietaujančių vietoje, matyt - ne aš viena įvertinau tą galimybę...
QUOTE(Will @ 2009 02 08, 22:42)

juolab, kad ir kainos Norfoje mažesnės
O man Norfa per toli, ir visai nepakeliui. Nors gal vasarą ir pradėsiu vaikščioti. Arčiausiai - Maxima, joje praktiškai visą laiką ir apsiperku, šalia darbo - Iki, tai kokių smulkmenų darbo metu išbėgu nusipirkti ir ten, turiu įsigijusi Iki premija kortelę.
Mama prekinasi tik Norfoje, bepigu jai - parduotuvė šalia, mama pensijoje, tai nueina tuo metu, kai didžiausios nulaidos.
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 08, 23:15)
šaltą maistą darbe valgau jau 2,5 metų ir gyva esu, skrandis taip pat be protestų

aišku, stengiuosi gaminti tokius patiekalus, kurie ir šalti būtų skanūs
Na, jei 25 metus turėtum lėtinį gastritą - skrandis greitai pasisakytų

, maniškiam privalomas šiltas maistas (arbata nesiskaito) bent kartą per dieną, kitaip galiu savaitei tapti visai neįgalia valgyt.