Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms III

QUOTE(Night @ 2009 02 08, 20:53)
Per pirmą vasario savaitę jau nesugebėjom tilti į užsibrėžtą sumą maistui sad.gif Viršijome 40Lt.

Mes maistui apie 75lt padėjom... Konkrečios sumos neplanavom.
QUOTE(Sophi @ 2009 02 08, 20:57)
Niekada apie tai nepagalvojau, bet juk tikrai blink.gif

Tokia Maximos realybė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2009 02 08, 22:35)
Nuo kosulio: medus, spiritas (ar degtinė) ir sviestas  mirksiukas.gif Mums per naktį padėjo  thumbup.gif

o kur ji det ant krutines viska sumaisyt ar kaip bigsmile.gif laukiu issamaus aprasymo nes pas daktare neturesiu laiko jo vezti jai ner temperaturos o tik pakoseja gal ir be jos apsieisim g.gif lb noreciau blush2.gif nes jau vaistai i spintele netelpa doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 02 08, 15:31)
Tai mano atveju valia ne prie ko - vakarais aš sočiai valgyti nepratusi, jei dieną papietauju - vakare man norisi tik kokių obuolių ar duonos su sviestu. Čia būna esmė vaikams pagaminti, kad ir kitai dienai liktų, o ir man pačiai jau geriau iš namų atsinešus darban pietus pasišildyt, nei maitintis belekuo iš parduotuvės.

Kaip Tau faina, kad gali vakarais atsisakyti. Aš tiką grįžau iš baseino ir prilesiau daug visko. blush2.gif Ot esu žmogus bevalis.

QUOTE(prieblanda @ 2009 02 08, 15:43)
aš gaminu porai dienų. susidėlioju taip, kad sporto dieną nereikėtų gamint. aišku, šviežias maistas geriau, bet aš neturiu galimybės per pietus grįžti namo ir sau bei MB valgyt pagamint  blink.gif   valgyklinių maistų nė vienas nepripažįstam, o kavinės ir brangios, ir jų maistų mūsų skrandžiai dažniausiai nepripažįsta. mano pačios gamintą net ir šildytą maistą pripažįsta puikiai smile.gif

Aš irgi visada gaminu porai dienų. Tom dienom kai išeinu į anglų kalbos užsiėmimus irgi stengiuosi, kad nereikėtų gaminti. Dažniausiai gaminu sekmadienį, tai būna ir pirmadieniui. Po to antradienį, ketvirtadienį. Na aišku šeštadienį jau kažką skanaus, ar kas nors pakviečia į svečius. blush2.gif Tai visai nereikia gaminti.

Man programėlė "Kur dingo pinigai?" skaičiuoja, kad musų vid. šio mėnesio išlaidos dienai 95 Lt. Bet čia įeina ir paskola. Kažkaip labai jau daug man pasirodė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 08 vasario 2009 - 21:24
QUOTE(Miaška @ 2009 02 08, 15:31)
Tai mano atveju valia ne prie ko - vakarais aš sočiai valgyti nepratusi, jei dieną papietauju - vakare man norisi tik kokių obuolių ar duonos su sviestu. Čia būna esmė vaikams pagaminti, kad ir kitai dienai liktų, o ir man pačiai jau geriau iš namų atsinešus darban pietus pasišildyt, nei maitintis belekuo iš parduotuvės.

Gerai, kai darbe yra galimybe kur pasisildyti maista. Mes issikraustem i naujas patalpas, ten nera jokiu pagalbiniu patalpu, tad esu priversta kazkur eiti pietauti, o i namus vaziuoti per toli 4u.gif
Atsakyti
uzdejau mazajam kompresiuka matysiu ar pades ax.gif
einu arbatos gerti saldziu sapnu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 02 08, 21:28)

nepagalvoji, kad gavai 17lt nuolaidą todėl, kad Maximoj investavai 1700lt??? MB visada primena man šį dalyką, kad nesidžiaugčiau tais sukauptais litukais...

Aš tai visada pasiskaičiuoju, kiek ir kas labiau apsimoka. Todėl man geriau pirkti norfoje už didesnę pinigų sumą vakare, kai bendrai pirkinių sumai gaunasi apie 8-9 proc nuolaida. Ir tuos pinigus aš sutaupau iškart. Man nereikia jų kaupti (juokingo 1 proc), o po to eiti į maximą ir ten vėl pirkti prekes, kad galėčiau išleisti tuos pinigus.
Juokingiausia buvo iki kalėdinė akcija, kur buvo siūloma 1 proc pirkinių vertės kaupti kalėdoms. Tai paskaičiavau, kad jei noriu sukaupti 100 lt, už kuriuos būtų galima kažką apčiuopiamo šventėms nupirkti, turiu išleisti 10 000 per pusę metų.
Atsakyti
man reikia kokios taupymo programikes... kur jas rast? Butas, kurd ingsta pinigai ir pan?
Atsakyti
BUTAS
Prasom mirksiukas.gif
Mes jau metai naudojames ir thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2009 02 08, 21:22)
Man programėlė "Kur dingo pinigai?" skaičiuoja, kad musų vid. šio mėnesio išlaidos dienai 95 Lt. Bet čia įeina ir paskola. Kažkaip labai jau daug man pasirodė.

Paskolos galima neįtraukti į bendras išlaidas mirksiukas.gif

QUOTE(Lock @ 2009 02 08, 21:50)
Aš tai visada pasiskaičiuoju, kiek ir kas labiau apsimoka. Todėl man geriau pirkti norfoje už didesnę pinigų sumą vakare, kai bendrai pirkinių sumai gaunasi apie 8-9 proc nuolaida.

drinks_cheers.gif juolab, kad ir kainos Norfoje mažesnės ax.gif

QUOTE(minte @ 2009 02 08, 22:18)
man reikia kokios taupymo programikes... kur jas rast? Butas, kurd ingsta pinigai ir pan?

Kur dingo pinigai
Butas 2000
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 08 vasario 2009 - 22:43
QUOTE(Sophi @ 2009 02 08, 20:57)
Niekada apie tai nepagalvojau, bet juk tikrai blink.gif

Negalvok, nes nėra taip iki galo smile.gif Visų pirma Maximoje paskutiniais metais atsirado Ačiū programa, kur už pirkinius gaunami papildomi litai - taškai. O kur dar įvairios akcijos tik kortelių turėtojams, pvz. kad ir dabar 20% pigiau vynui. Gauni nuolaidą ir dar taškus už čekį.

Man asmeniškai tie lipdukų rinkimai yra nesąmonė, kur turi surinkti n lipdukų ir po to dar pirkti juos turėdamas kažkokius daiktus, kaip su Maxima puodais buvo. Juk ten ir buvo tas, kad pirkdamas akcijinius puodus ir taip sumokį jų mažmeninę kainą. O lipdukai tik dėl grožio ax.gif
Atsakyti
dėl visų nuolaidų, akcijų, lojalumo programų bei lipdukų - pašvilpt man ant jų, nors turiu visas nuolaidų korteles biggrin.gif vis tiek aš vienoj parduotuvėj neapsiperku, o einu per kelias. kiek kuri ten man kokių nuolaidų prikrapina, tiek jom ir pasinaudoju, bet specialiai tai nevaikštau nuolaidų rankioti schmoll.gif
tiesa, kai rimi buvo akcija rinkti lipdukus peiliams ir po to taurėms, tai daugiau stengdavausi Rimi apsipirkti, nes tuo metu praktiškai buvo išnykę skirtumai tarp parduotuvių tinklų kainų, tai tiesiog nebuvo skirtumo kur apsipirkt, o man ir kraičio reikėjo biggrin.gif dabar iš esmės pakanka Norfos ir Iki, o Maxima man nepatinak ir nepakeliuj ax.gif

QUOTE(_Kere_ @ 2009 02 08, 21:31)
Gerai, kai darbe yra galimybe kur pasisildyti maista. Mes issikraustem i naujas patalpas, ten nera jokiu pagalbiniu patalpu, tad esu priversta kazkur eiti pietauti, o i namus vaziuoti per toli 4u.gif

šaltą maistą darbe valgau jau 2,5 metų ir gyva esu, skrandis taip pat be protestų ax.gif aišku, stengiuosi gaminti tokius patiekalus, kurie ir šalti būtų skanūs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2009 02 08, 18:59)
gal koki gera patarima turit nes jau pas daktare eit baisu puls antibijotikus rasyt  doh.gif  o jsi pries menesi juos gere  doh.gif

Mano vaikų gydytoja niekad neskubėdavo su antibiotikais, o mažoji vis pasigaudavo kokį bronchitą kasmet, tai dėdavau nakčiai kompresą iš virtų bulvių ant nugarytės tarp menčių - aišku, įvyniodavau, kad nebūtų per karštas. Ir masažuodavau nugarą nuo vidurio į šonus, kad išsivaikščiotų greičiau. Ir dar - daug skysčių ir judesio. Dažniausiai apseidavom be vaistų... Bet mano vaikai ir šiaip atsparūs, retai serga, tai gal ir tai gelbėjo.

QUOTE(dirty_kiss @ 2009 02 08, 20:28)
nepagalvoji, kad gavai 17lt nuolaidą todėl, kad Maximoj investavai 1700lt??? MB visada primena man šį dalyką, kad nesidžiaugčiau tais sukauptais litukais...

O tai ko čia dėl to graužtis? Na, ne Maximoj, tai Iki ar Norfoj palikčiau tuos tūkstančius - juk valgyt reikia. Tai visai man smagu, kad bet kokiu atveju pravalgius kažkokią sumą, dalį jos, tegu ir mažą, bet atgaunu.

QUOTE(_Kere_ @ 2009 02 08, 21:31)

Jo, virtuvės darbe yra gėris, ne iš karto, bet įvertinau tai, kad turim virtuves, mikrobanges, šaldytuvus. Beje, pastaruoju metu labai padaugėjo kolegų, pietaujančių vietoje, matyt - ne aš viena įvertinau tą galimybę... smile.gif

QUOTE(Will @ 2009 02 08, 22:42)
drinks_cheers.gif  juolab, kad ir kainos Norfoje mažesnės  ax.gif

O man Norfa per toli, ir visai nepakeliui. Nors gal vasarą ir pradėsiu vaikščioti. Arčiausiai - Maxima, joje praktiškai visą laiką ir apsiperku, šalia darbo - Iki, tai kokių smulkmenų darbo metu išbėgu nusipirkti ir ten, turiu įsigijusi Iki premija kortelę.
Mama prekinasi tik Norfoje, bepigu jai - parduotuvė šalia, mama pensijoje, tai nueina tuo metu, kai didžiausios nulaidos.
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 08, 23:15)
šaltą maistą darbe valgau jau 2,5 metų ir gyva esu, skrandis taip pat be protestų  ax.gif  aišku, stengiuosi gaminti tokius patiekalus, kurie ir šalti būtų skanūs wink.gif

Na, jei 25 metus turėtum lėtinį gastritą - skrandis greitai pasisakytų biggrin.gif , maniškiam privalomas šiltas maistas (arbata nesiskaito) bent kartą per dieną, kitaip galiu savaitei tapti visai neįgalia valgyt.
Atsakyti