Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms III

Pasiemiau vakar is bankomates 80 lt biggrin.gif turi uztekti maistui visai savaitei blush2.gif beje pati vedu namuose labai smulkia ataskaita, tai va pasigirsiu kad per 3 savaites dviese maistui ir namu apyvokai isleidome nepilnus 400 lt bigsmile.gif man tai tikras pasiekimas blush2.gif
Atsakyti
Mes pastaraisiais mėnesiais kone kasdien jungiam indaplovę, nes anksčiau jungdavome rečiau, vyras turi hobi - relaksą rankom plauti indus doh.gif Taigi, paskaičiavus vandens sąnaudas, vietoje 7 kubų karšto vandens išleidome vos 2, o šalto padidėjo nuo 6 iki 10 kubų. Bet kai toks didžiulis kainų skirtumas, labai jaučiasi, kad gerokai sutaupėm. Taip kad viską plaukit indaplovėse.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 02 09, 09:18)
lenkai dziaugsis, nes jie vadovaujasi sukiu - pirk preke lenkiska, islaikyk darbo vieta Lenkijoje  rolleyes.gif
sakyciau, mums irgi reiktu vadovautis sukiu "pirk  preke lietuviska" keik tik imanoma  ax.gif

mano kosmetikos krepšyje didžiąją dalį sudaro Biok produkcija - esu patenkinta ir kokybe, ir poveikiu, ir kaina good.gif

o į Lenkiją važiuoti apsipirkti vakar jau draugė siūlė. jei nusipirksim butą, tai matyt tikrai reikės iki ten pavažiuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 02 09, 09:16)
as jau pasirodo 127 litus maistui si menesi isleidusi  blink.gif  na tame tarpe ir kavines  ax.gif  vsio, sakiau nebeisiu ten 
---
o siaip - apie maista ,labai daug kalbejot - o juk yra atskira tema Kulinarijos skyrelyje - ka gamina taupancios 
---
jau pasistaciau indaplove penktadieni.
po dusu maudausi uzsipildama vandeni...

Visai neblogai, aš ką tik pažiūrėjau, mes jau virš 300 lt išleidom doh.gif Bet čia jau padarytas apsipirkimas šiai savaitei, tai tik šio to šviežio bereiks nusipirkti
---
aš skaičiau tą temą... perskaičiau visą ir padariau išvadą, kad visgi labai skiriasi pats taupymas (na, kai vieni taupo, kad sumažinti išlaidas, kiti, nes ribotas biudžetas), be to, labai skiriasi valgymo įpročiai...
---
oho, puikiai taupai thumbup.gif

QUOTE(ooo @ 2009 02 09, 09:18)
lenkai dziaugsis, nes jie vadovaujasi sukiu - pirk preke lenkiska, islaikyk darbo vieta Lenkijoje 
sakyciau, mums irgi reiktu vadovautis sukiu "pirk  preke lietuviska" keik tik imanoma 

Tiesa, bet... kiek pas mus čia tų lietuviškų prekių? Vaisiai lenkiški arba iš šiltų kraštų, mėsa, neretai, irgi lenkiška, apie rūbus, batus ir higienos priemones nė nekalbu doh.gif
Visgi važiuoti į Lenkiją g.gif Jei gyventume arčiau, tai patogu, bet važiuojant iš toliau, labai daug pirkti reikia, kad apsimokėtų g.gif Nors dar ir pigesnio kuro tuo pačiu galima įsipilti lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(lapute33 @ 2009 02 09, 09:18)
Pasiemiau vakar is bankomates 80 lt  turi uztekti maistui visai savaitei

Šauniai tvarkotės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 02 09, 10:58)
oho, puikiai taupai  thumbup.gif

tevo pamokos blush2.gif dar reiktu iprasti iseinant is kambario sviesa isjungti - atpratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lapute33 @ 2009 02 09, 09:18)
Pasiemiau vakar is bankomates 80 lt  biggrin.gif  turi uztekti maistui visai savaitei  blush2.gif  beje pati vedu namuose labai smulkia ataskaita, tai va pasigirsiu kad per 3 savaites dviese maistui ir namu apyvokai isleidome nepilnus 400 lt  bigsmile.gif  man tai tikras pasiekimas  blush2.gif

thumbup.gif šaunuoliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 02 09, 10:15)
tevo pamokos  blush2.gif  dar reiktu iprasti iseinant is kambario sviesa isjungti - atpratau  blush2.gif

thumbup.gif aš jau suplanavau, kad greitai mano mažis mokysis šviesą išjunginėti išeidamas iš kambario lotuliukas.gif Išties tai juokas mažas, nes viena giminaičių šeima vargsta, nes vaikas visas šviesas įjunginėja- atrakcija begalinė doh.gif
Su vandens taupymu tai man prastai blush2.gif Maudausi po dušu, bet vistiek išleidžiu labai daug vandens, nes jei tik galiu sau leisti tokią prabangą ir skirti daugiau laiko, tai stoviu po dušu blush2.gif Tas bėgantis vanduo labai ramina, atpalaiduoja ir nuima įtampą, tai kartais naudojuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas
Mes tai ši savaitgali paišlaidavom, nes pinigus vyras turėjo. Tai pas mama nuvaževes vietinei parduotuvėlei pelno dave doh.gif
Mano didžioji irgi ale po dušu prausiasi bet stovi ilgiausiai ir net neisivaizduoju ka ji ten taip ilgai daro doh.gif
Atsakyti
Aš tai labai džiaugiuosi, kad čia nėra vandens skaitliukų (butą nuomojame) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night: 09 vasario 2009 - 12:21
QUOTE(ooo @ 2009 02 09, 10:15)
tevo pamokos  blush2.gif  dar reiktu iprasti iseinant is kambario sviesa isjungti - atpratau  blush2.gif

mes tai jau seniausiai įpratę, kad reikia išjungti šviesą, tai kai kas nors svečiuojasi ne toks taupus namie, tai šiek tiek nervina, kad reikia iš paskos vaikščioti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 09, 13:34)
mes tai jau seniausiai įpratę, kad reikia išjungti šviesą, tai kai kas nors svečiuojasi ne toks taupus namie, tai šiek tiek nervina, kad reikia iš paskos vaikščioti  blush2.gif

o ar daznas sviesos junginejimas, nesunaudoja daugiau elektros g.gif man mama visada sakydavo, kad sviesos kaip ir TV ir radio negalima junginet daznai. nes tipo daugiau elektros taip susinaudoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 09, 09:50)
mano kosmetikos krepšyje didžiąją dalį sudaro Biok produkcija - esu patenkinta ir kokybe, ir poveikiu, ir kaina good.gif

drinks_cheers.gif mano dabar beveik viskas iš "Biok"o - tik šampūnų neprisiruošiu išbandyt smile.gif
Atsakyti