Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime savo draugėms III

QUOTE(vasarele85 @ 2009 01 24, 19:41)
nu neislaikaiu aiksteleje  verysad.gif  doh.gif  nu zodziu eisiu be jokiu parvaziavimu pirkimu laikyt kaip bus taip  nes as vaziuot moku tik isedus vsi i kita masian sunku man vaziuoti  doh.gif  nu man dar iki metu toli  mirksiukas.gif nesenai isislaikaiu ta teorija  mirksiukas.gif

Miargos nu ar galit bent jau skyrybos ženkus dėti, ar elementaros grmatikos laikytis, skaitau skaitau kol suprantu..... tongue.gif
Nu sory nesusilaikiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2009 01 24, 20:42)
Miargos nu ar galit bent jau skyrybos ženkus dėti, ar elementaros grmatikos laikytis, skaitau skaitau kol suprantu..... tongue.gif
Nu sory nesusilaikiau  4u.gif

Bet pati, brangioji, irgi nemazai rasybos klaidu padarei mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sophi @ 2009 01 24, 19:57)
Niekada gyvenime - paaiškinkit mano kvailai galvai, kaip tai įmanoma g.gif Kaip galima išleisti tai, ko neturi ax.gif
Turiu tik vieną problemą - negaliu atsisakyti įpročio kasdien eiti į parduotuvę, o tai labai neekonomiška ax.gif

Tiesiog kazkokiu stebuklingu budu blink.gif pabaigoje menesio sudejus visus + ir - pamatau, kad saskaitos buna didesnes uz pajamas. rolleyes.gif Gal kas nors i mano pinigine slapcia koki simtuka ideda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 01 24, 20:54)
Bet pati, brangioji, irgi nemazai rasybos klaidu padarei  mirksiukas.gif

Nesiginčiju, bet stengiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 01 24, 20:54)
Bet pati, brangioji, irgi nemazai rasybos klaidu padarei  mirksiukas.gif
Papildyta:
Tiesiog kazkokiu stebuklingu budu  blink.gif pabaigoje menesio sudejus visus + ir - pamatau, kad saskaitos buna didesnes uz pajamas.  rolleyes.gif Gal kas nors i mano pinigine slapcia koki simtuka ideda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nee taip gaunasi del to kad gaunam avancus.
Atsakyti
Nemėgstu imti avanso, kai alga maža, jei dar ją dalinti, tai visai mizerna atrodys.

Šį mėnesį mano piniginė nuskriausta, kalti LR išpardavimai. doh.gif

Bet turiu makaronų, miltų kruopų atsargų, mėsos šaldiklyje, tai tikrai išsiversiu. smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau kad kartojuosi kelintoje temoje, bet manau kuo daugiau žmonių pamatys šią informaciją, tuo geriau:

klaipėdietes informuoju, kad žvejybos uoste esanti Norfa užsidaro ir visos prekės parduodamos už pusę kainos. Taigi galit pasirūpinti ne tik maisto produktais. Gal net indais, kokiu mikseriu ir panašiai. Sėkmės. Palikit ir man ko nors. 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif pasisitengsiu be klaidu cia matyt per skubejima blush2.gif nes tankiai maziukas atena ir pamirstu ka noriu pasakyt nes jam reik ka nors paduoti ir reik baterijas keist kalviaturos mirksiukas.gif
vakar kepiau zagareliu buvo lb skanus mirksiukas.gif thumbup.gif net neliko syryt prie kavos man nei vieno doh.gif
Atsakyti
QUOTE(waidusiukas @ 2009 01 24, 21:01)
nee taip gaunasi del to kad gaunam avancus.

Pas mane situacija kitokia, as nedirbu todel nei avanco, nei algos negaunu schmoll.gif
Esu paemusi pragyvenimui paskola + stipendija, nes studijuoju + uz vaika pinigeliai
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 01 24, 18:57)
paaiškinkit mano kvailai galvai, kaip tai įmanoma g.gif Kaip galima išleisti tai, ko neturi ax.gif

Tikriausiai iš santaupų ima ir daugiau išleidžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2009 01 25, 09:52)
vakar kepiau zagareliu buvo lb skanus  mirksiukas.gif  thumbup.gif  net neliko syryt prie kavos man nei vieno  doh.gif

duok receptuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2009 01 25, 15:43)
duok receptuka mirksiukas.gif

as daraiu is pamazintos normos bet gavosi nemazai visai 4u.gif
1 pak varskes
2 kiausiniai
100gr. grietines
1 arb. saukst. kepimo milteliu
vaniles
0.5 stiklines cukraus
ziupsnelis druskos
ir miltai kad tesla neliptu pie ranku ir nebutu kieta nu apie 2.5 stiklines
viska sumaisia ir kepi aliejuje lb skanus
p.s tik nekociokit lb plonai bus traskus ir kietoki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2009 01 25, 10:52)
labas rytas  4u.gif  pasisitengsiu be klaidu cia  matyt per skubejima  blush2.gif nes tankiai maziukas atena ir pamirstu ka noriu pasakyt nes jam reik ka nors paduoti ir reik baterijas keist kalviaturos  mirksiukas.gif
vakar kepiau zagareliu buvo lb skanus  mirksiukas.gif  thumbup.gif  net neliko syryt prie kavos man nei vieno  doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Paslėpti reikėjo kur nors.
Aš stengiuosi atidėti pusryčiams , nes mano vyras ir vaikai besočiai.
Atsakyti