Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiuras vestuvems 4

QUOTE(pykste @ 2009 02 17, 17:25)
gal galite man paaiškinti apie porcelianinius nagus, kuo jie geri? ar galima pasidaryti prancūzišką manikiūrą su porcelianinais nagais ?  rolleyes.gif  unsure.gif

na as turejus geliniu ir porceleninius tai man porceleniniai labiau patinka nes jie patvaresni negu geliniai, prancuziska manikiura tau ant brtkuriu nagu gali padaryti
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2009 02 17, 20:37)
na as turejus geliniu ir porceleninius tai man porceleniniai labiau patinka nes jie patvaresni negu geliniai, prancuziska manikiura tau ant brtkuriu nagu gali padaryti

o tada labai puiku bigsmile.gif
Atsakyti
aš prancūziško norėsiu wub.gif tik kad nagus užsiauginti man problema, nulužinėja, ir priaugintų tikrai nenoriu unsure.gif
o kaip prancūziškas ant trumpų nagų atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 02 18, 14:02)
aš prancūziško norėsiu  wub.gif  tik kad nagus užsiauginti man problema, nulužinėja, ir priaugintų tikrai nenoriu  unsure.gif 
o kaip prancūziškas ant trumpų nagų atrodo? g.gif

Isigyk Nail tek II, jei naudosi pagal instrukcija - savus ilgus greitai uzsiaugisni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrucia @ 2009 02 18, 15:34)
Isigyk Nail tek II, jei naudosi pagal instrukcija - savus ilgus greitai uzsiaugisni  mirksiukas.gif

o kur sitos priemones galima isigyti? kazkaip niekur neuzkliuvo akis... blush2.gif
Atsakyti
Atsiprasau uz neismanyma, bet gal zinote kiek kainuoja siais laikais vestuvini manikiura padaryt salone?
Atsakyti
Nail Tek daugumoj kirpyklu-salonu siulo, kirpyklu prekiu parduotuvese, siaip bet kokiam kosmetikos skyrely gali uzklauti. Jei Kaune kam reiks, tai pramones maxmoj, antram aukste, kur manikiurus daro, ausis veria, ten yra, taip pat mickeviciaus g., priesaisi amigos, tokia kosmetikos prkeiu parduotuvele yra, dar pries saules gimnazija raudonam naujam pastate antram aukste, prie skalsos pro toki broma praejus, nuoroda i kirpyklu prekiu parduotuve...kaina nemaza, bet tikrai padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2009 02 18, 23:48)
Nail Tek daugumoj kirpyklu-salonu siulo, kirpyklu prekiu parduotuvese, siaip bet kokiam kosmetikos skyrely gali uzklauti. Jei Kaune kam reiks, tai pramones maxmoj, antram aukste, kur manikiurus daro, ausis veria, ten yra, taip pat mickeviciaus g., priesaisi amigos, tokia kosmetikos prkeiu parduotuvele yra, dar pries saules gimnazija raudonam naujam pastate antram aukste, prie skalsos pro toki broma praejus, nuoroda i kirpyklu prekiu parduotuve...kaina nemaza, bet tikrai padeda smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2009 02 18, 22:48)

o kokia jo kaina? smile.gif
Atsakyti
O aš pati dariausi, kuklų prancūzišką manikiūrą wub.gif
Atsakyti
na as irgi dariausi gana kuklu vestuvini manikiura. prancuziska, su sidabrine juostele ir po sidabrine akute ant abieju ranku vieno nagucio.. daba nezinau ar turiu kur gerai matoma fotke. o ir kainavo tiek kiek paprastas manikiuras, nes dariausi pas labai faina mergyte kaune. su vyru abu daremes manikiurus vos uz 40 lt per abu.. manikiuras islaike tris gal dienas, o darytas ant naturaliu nagu buvo. man paprastai labai greitai nutrupa
Atsakyti
dar galiu pasiulyti is savo patirties nagams stiprinti,TRIND,nes ilgesni laika pavartojus NAI-TEK,jis nebepadeda ax.gif taip,kad pamixuokit karts nuo karto mirksiukas.gif
dar norejau paklausti,o kodel jaunosioms nelakuoja raudonai ar kitais ,kad ir svelnesniais atspalviais blink.gif ar kaip ,kad suknele turi buti balta,taip ir su naguciais blink.gif
Atsakyti