Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiuras vestuvems 4

Labutis 4u.gif

Norėčiau paklaust (tūrbut ne į tema), kur galima pakalbėt apie manikiūrą, nagų priežiūra,dailė ir pan.(mokytis) ? blush2.gif ( nes jūsų tema lyg vestuvės, gal ne čia taikau, nes man labai ši tema aktuali?). Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z.Lina: 07 kovo 2009 - 00:17
QUOTE(jowiciukas @ 2009 01 31, 16:02)

tie pirmoje nuotraukoje visai nieko..nei per ilgi, nei per daug pripaisyta...man grazu smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

čia

margesnių mėgėjoms

user posted image
Či iš lietuvaičių tinklapio MND
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2009 03 08, 14:28)
user posted image

Sitas wub.gif Kas zino, kas cia per juosteles?
Atsakyti
QUOTE(Briggė @ 2009 02 19, 21:32)
O aš pati dariausi, kuklų prancūzišką manikiūrą  wub.gif

as tik uz klasikini pranzusiska be jokiu rstu tongue.gif
Atsakyti
Daug kam patinka klasikinis prancūziškas manikiūras.
Visos žinom kaip jis atrodo.
Jei vestuvėms panos norėtų tik "klasikinio prancūziško", tai tema apskritai nebūtų užvesta tongue.gif
Atsakyti
Man nagus dare Egidija Kiliene. Naguciai buvo nuostabus, labai graziai padare, gal neveltui ji skaitoma meistre. Jei kas Kaune gyvenate, tai butinai pabandykite pas ja. Ji pakankamai brangi, bet tikrai verta tu pinigeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2009 03 06, 19:26)
na as irgi dariausi gana kuklu vestuvini manikiura. prancuziska, su sidabrine juostele ir po sidabrine akute ant abieju ranku vieno nagucio.. daba nezinau ar turiu kur gerai matoma fotke. o ir kainavo tiek kiek paprastas manikiuras, nes dariausi pas labai faina mergyte kaune. su vyru abu daremes manikiurus vos uz 40 lt per abu.. manikiuras islaike tris gal dienas, o darytas ant naturaliu nagu buvo. man paprastai labai greitai nutrupa

Sveika, o gal galetum tos mergaites kontaktus duot? blush2.gif Ar ji tik pazistamiems daro? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2009 03 18, 10:28)
Sveika, o gal galetum tos mergaites kontaktus duot?  blush2.gif Ar ji tik pazistamiems daro?  ax.gif

Tu is Kauno?
Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2009 03 18, 10:36)
Tu is Kauno?

Taip
Atsakyti
QUOTE(Nady @ 2009 03 08, 13:28)
user posted image

tikrai labai įdomus pavyzdukas bigsmile.gif man kažkodėl iš karto kyla asocijacijos su lengva graikų - romėnų stiliaus suknyte... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuta @ 2009 03 18, 10:44)

Tai gali pasibandyti. Cia bus Zivile 8615 66274, tvirtoves al. dirba. Labai maloni, svelni ir faina.
Atsakyti