Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

QUOTE(Zaneta75 @ 2007 06 16, 18:53)
Sveikos likimo seses smile.gif
Turiu sia 'dovana' ir ash, uzeidavo tokie galvos skausmai su pykinimasi, vemimais, net rankos nutirpdavo - pakelti negaledavau. Pirmaji nestuma mane migrena intensyviai atakuodavo: vienintelis vaistas buvo 'zvaigzdute' saltas slapias ranksluostis, grynas oras ir lovos rezimas... JOKIU VAISTU Sis nestumas man migrenu nekelia, bent jau kol kas (tfu tfu tfu) Nenoriu jusu gasdinti, bet bet kokie vaistai skausmui nuimt yra ypac pavojingi pirmaji nestumo trimestra...
As lankiausi KMU pas gydytoja kuris specializuojasi migrenu gydyme (kai dar nesilaukiau) - tai aciu jam, gyvenima man jis labai palengvino. Siulau apsilankyti www.migrena.lt, ten yra kontaktai kur galima ir telefonu pasikonsultuoti.
Migrena, labai gaila, bet yra nepagydoma liga, su ja reikia susigyventi; galima simptomus tik palengvinti...  doh.gif

O ta zvaigzdute nekenkia? g.gif
Atsakyti
nea, zvaigzdute tikrai nekenkia smile.gif

Zaneta, aciu uz linka smile.gif
Atsakyti
labutis merginos 4u.gif as irgi turiu sita dovanele verysad.gif kai buvau pas daktara irskarto paklausiau ka galiu vartoti kai uzpuola galvos skausmas, tai pasake kad galiu isgerti nospos spazmui nuimti o paskui gulimas rezimas. kadangi dar nenusipirkau nospos tai sestadieni ir suriete galvos skausmas doh.gif vienintelis kas padejo is naturaliu budu tai slapias ranksluostis ant galvos unsure.gif vis kazkiek atvesino smegeneles cool.gif
Atsakyti
Jo, migrena labai baisus dalykas. Man dabar labai gerai padeda IMBIERAS(jokių vaistų negaliu naudoti, nes maitinu vaiką). Galima šaknį pakramtyti arba yra tokios imbierinės tabletės(FUTURA Imbieras). Pastarąsias aš ir naudoju. Vos pajuntu, kad ima skaudenti galvą, tuoj geriu jas. Ir žinokit tikrai arba pavyksta išvengti priepolio, arba bet jau minimaliai skauda galvą (o būdavo net iki vėmimo).
Atsakyti
QUOTE(Nikaja @ 2007 06 22, 18:07)
Jo, migrena labai baisus dalykas. Man dabar labai gerai padeda IMBIERAS(jokių vaistų negaliu naudoti, nes maitinu vaiką). Galima šaknį pakramtyti arba yra tokios imbierinės tabletės(FUTURA Imbieras). Pastarąsias aš ir naudoju. Vos pajuntu, kad ima skaudenti galvą, tuoj geriu jas. Ir žinokit tikrai arba pavyksta išvengti priepolio, arba bet jau minimaliai skauda galvą (o būdavo net iki vėmimo).

Nebuciau pagalvojus kad imbieras toks geras vaistukas,reiks pabandyt nusipirkt. tongue.gif
Atsakyti
Sia nemalonia problema ir as turiu verysad.gif man dazniau galvos skausmai pasikartodavo iki penkto menesio.Dabar jau sestame,tai reciau priepuoliai uzeina.
Tikrai nenoreciau vel to iskest, nes tokie skausmai budavo blink.gif , kad atrodo sienom lipsiu arba galva sprogs. As turejau avarija,tai pries nestuma man daznai ja skaudedavo,bet tikrai ne taip stipriai, kaip per nestuma paumejo. O stipriu vaistu gert negaliu, tai daktare pasake kad nepakenks jei kartais viena citramono isgersiu, keista bet palengvindavo skausma, tada nors kentet budavo galima. Nes jokie gulejimai, slapi ranksluosciai ar hemopatiniai vaistai visai nepadedavo.
Atsakyti
Sveikos brangiosios,
Ir as turiu skaudancios galvos bedele:(, mazdaug bent karta-du per savaite..
Man gydytoja sake, kad galima gerti paracetamolio arba Saridono puse tabletes krastutiniu atveju..
Geriau, aisku, kazkokiu budu visiskai vaistu negerti, bet kad kenteti kartais neimanoma... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shtefute @ 2007 06 26, 21:18)
Sveikos brangiosios,
Ir as turiu skaudancios galvos bedele:(, mazdaug bent karta-du per savaite..
Man gydytoja sake, kad galima gerti paracetamolio arba Saridono puse tabletes krastutiniu atveju..
Geriau, aisku, kazkokiu budu visiskai vaistu negerti, bet kad kenteti kartais neimanoma... blink.gif

Eisiu siandien pad gine tai isklausinesiu jos nuomones, kas nekenkia. Internete kur radau vaistu sarasa tai tik paracetamolis nekalciausias nesciosiosm, bet kad jis ne visada gali padeti, nebent dar neisiskaudejus stipriai dar, tik pajutus pirmuosius migrenos simptomus, tada tai kazkiek mazesnis tas galvos skausmas,jau priepuoliu nebepavadintum mirksiukas.gif
Atsakyti

Buvau pas gine, klausiau del vaistu,tai sake nebent pasitarus su vaistininke is zoleliu arbatu, tie rutuliniai kur smilkinius reikia patepti tai negalima,nes per krauja vistiek persiduoda vaikui. Nekenkia tik paracetamolis bet jei jis padeda, net citramono neleido gert. doh.gif
Atsakyti

Klausiau gines del zvaigzdutes, kur smilkinius tepa nuo galvos skausmo, jin su sypsena paklause ar padeda jin man ? Sakau kad netepiau tik idomu ar galima su ja tepti, o jin man sako,kad tai tik zmoniu isitikinimas , nei nuo ko jin nepadeda,tik saldo ir tiek, jei zmogus tiki kad yra geriau tai tada padeda lotuliukas.gif O siaip tai jin nei kenkia ,nei padeda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 06 23, 09:26)
Nebuciau pagalvojus kad imbieras toks geras vaistukas,reiks pabandyt nusipirkt.  tongue.gif

Aš ir negalvojau ir nelabai tikėt norėjau, kad taip gali jis padėti. Bet kai pabandžiau, tai dabar be jo niekur kojos nekeliu. Dar geriu arbatą su imbieru. Ir skanu man, ir naudinga.
Atsakyti
Vakar po darbo grįžau su taip skaudančia galva, kad nežinojau nei ką daryti, jau vienu metu,net ketanovą sakiau išgersiu, kad tik praeitų skausmas. Nežmoniškas skausmas, net akių atmerk nesinorėjo. Tai draugė patarė, užsidėti ant galvos šlapią rankšluostį g.gif nepatikėjau, bet pabandžiau. Ir ką, PADĖJO. Tikrai po tam tikro laiko praėjo, nebeskaudėjo. Nežinau, gal čia tik prmą kartą suveikė, bus matyt kaip bus tolaiu, ar suveiks dar. Bet vakar tikrai padėjo. Pabandykit. thumbup.gif
Atsakyti