Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

QUOTE(philipuks @ 2007 04 23, 11:29)
Anksciau tai zvaigzdute padejo, o kai isiskaudejo, tai niekas nebegelbejo  schmoll.gif Tik tiek, kad dabar zinosiu, jog paracetamolis galimas, nors tikiuosi, kad jo nebeprireiks  ax.gif

sveikutes,as ir geriu puse paracetamolio,kai labai isiskauda galva. blush2.gif
Atsakyti
...man igi galvyte skauda daznai 4u.gif
bet vaistu negalima ir nesinori...nors mamytes sneka ,kad paracitamolis ok....gal puse ir nieko g.gif ...as tai stengiuosi kuo daugiau pamiegoti arba arbateles isgerti...kartais padeda, kartais tikrai apie paracitamoli pagalvoju ax.gif
Atsakyti
Man tai labai daznai skauda galva... verysad.gif Buna kad 3 dienas is eiles. Atsikeliu ir ryto ir jau skauda... Taip bjauru.
Tai isgeriu kavos, nes daznai skauda del per mazo spaudimo. Arba paracetamolio. Dar vaistinej pasiklausiau ir dave APAP.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri kencia migrenos skausmus?Pasidalinkite kas gelbeja nestumo metu,jei vaistai kenkia vaisiui? blush2.gif
Mane migrena kankino pries 10 metu kai dirbau naktini darba. Kol nesilaukiau ir nebedirbau naktinio darbo, si liga buvo mane palikusi, bet siuo metu ji mane vel pradejo kankinti,o esu nescia. Vaistai kenkia vaisiui, tad ju negeriant tiesiog neimanoma istverti siaubingo galvos skausmo. Praejus migrenos priepuoliui, atrodo, kad net plaukus palietus skauda,lyg kas butu uz plauku po kambari tampes doh.gif . Vaistineje nusipirkau rutulini tepaliuka patepti smilkiniams,vaistininke pasiule kadangi tai ne vidinis vaistas ir neturi kenkti nesciajai, taciau perskaiciau vaistu vertime, kad ju vartoti nescioji ir krutimi maitinanti moteris NEGALI. Ka daryti? Bijau sekancio priepuolio blink.gif . Nebesuprantu kas ji issaukia dabar, i darba nebeinu is vis, naktimis issimiegu blush2.gif . Gal kuri turi tokiu problemu?Kas padeda?
Atsakyti
MAne lygiai taip pat kankindavo migrenos priepuolei, kiek ejau per daktarus niekas nieko labai gero pasakyt negalejo ir sake galima gerti tik paracetamoli.Bet nueik del visa ko pas daktara, tikriausiai atsirastu ir kazkokiu kitokiu vaistu nekenkenciu leliui g.gif

As tai tepuosi galva tuo rutuliniu ir daktare sake, kad nieko tokio g.gif

Dar man labai padeda kava thumbup.gif , nes spaudimas zemas, bet isgerus kavos labai pagereja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deine @ 2007 06 14, 15:28)
MAne lygiai taip pat kankindavo migrenos priepuolei, kiek ejau per daktarus niekas nieko labai gero pasakyt negalejo ir sake galima gerti tik paracetamoli.Bet nueik del visa ko pas daktara, tikriausiai atsirastu ir kazkokiu kitokiu vaistu nekenkenciu leliui g.gif

As tai tepuosi galva tuo rutuliniu ir daktare sake, kad nieko tokio g.gif

Dar man labai padeda kava thumbup.gif , nes spaudimas zemas, bet isgerus kavos labai pagereja thumbup.gif

Geriau ir as jau antra ryta kavos, nors kai tik pastojau nebegalejau net uzuosti jos kvapo,dabar prisiverciu isgerti puodeli. Tikiuosi kad tai bent jau daznai tokie stiprus priepuoliai nekamuos. Jei nekenkia paracetamolis, tai kol dar neisiskausta labai,pajutus reikes isgert. Tepiausi as su tuo rutuliniu ir po pusvalandzio apmazejo skausmas, nors skaiciau kad draudziama nescioms, bet nebegalejau iskesti skausmo, mintys sukosi kad geriau mirt doh.gif
Atsakyti
Turiu ir as ta dziaugsma sad.gif

Jis ypac paastrejo nestumo metu, bet man gydytojas paaiskino, kad tai hormonu kaita gali itakoti.

DILE, kiek laiko laukiesi? Man gyd sake, kad skausmai turetu praeiti apie 16 sav. Man apmazejo gerokai, bet po to yra buve dar keli priepoliai.

Kava man ta skausma dar labiau padidina. Tarp kitko, ant saves esu kazkada seniau isbandziusi - nevalgai sokolado ir negeri kavos, tikrai tikrai apmazeja tie priepoliai, jei jau buna tai gerokai reciau ir ne tokie skausmingi.
Vienintelis man padedaves vaistas yra NIMESIL. Taip, kaip ir sakei, kai jausmas jog net plaukus skauda ir nebegaliu daugiau kenteti, isgeriu viena miltuka. Konsultavausi su gyd, sake, kad nekenkia vaisiui, tik nepadauginti, o skausmu kenteti nesciai negalima.. Paracetamolis nors ir nekenksmingas, bet ir ne veiksmingas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ecola @ 2007 06 14, 20:24)
Turiu ir as ta dziaugsma sad.gif

Jis ypac paastrejo nestumo metu, bet man gydytojas paaiskino, kad tai hormonu kaita gali itakoti.

DILE, kiek laiko laukiesi? Man gyd sake, kad skausmai turetu praeiti apie 16 sav. Man apmazejo gerokai, bet po to yra buve dar keli priepoliai.

Kava man ta skausma dar labiau padidina. Tarp kitko, ant saves esu kazkada seniau isbandziusi - nevalgai sokolado ir negeri kavos, tikrai tikrai apmazeja tie priepoliai, jei jau buna tai gerokai reciau ir ne tokie skausmingi.
Vienintelis man padedaves vaistas yra NIMESIL. Taip, kaip ir sakei, kai jausmas jog net plaukus skauda ir nebegaliu daugiau kenteti, isgeriu viena miltuka. Konsultavausi su gyd, sake, kad nekenkia vaisiui, tik nepadauginti, o skausmu kenteti nesciai negalima.. Paracetamolis nors ir nekenksmingas, bet ir ne veiksmingas sad.gif

Man keturiolikta savaite dar tik nestuke.gif , tikiuosi kad veliau jau tokie priepuoliai bent suretes. O prisilietus prie plauku tai skauda jau po priepuolio, atrodo isdraskytas virsugalvis, o pacio smagumo tai nemoku aprasyti net,atrodo kad visa galva issitaskys verysad.gif
Atsakyti
Na tai reikia tiketis, kad po 16 sav pasijausi geriau smile.gif

Tiesa, as prasydavau kad MB pamasazuotu gava, taip pat padeda..
Atsakyti
Sveikos, as irgi turiu galvos skausmus verysad.gif
Pirmus 3 nestumo men. apie juos buvau pamirsusi, vargino pykinimas ir nevirskinimas. O dabar vel viskas normalizavosi ir skausmas sugrizo. Mano kraujospudis irgi gan zemas, megstu kava, ja megaujuosi kas ryta, daktarai sako, kad tikrai nieko nekenkia vienas puodelis, juo labiau su pienu. Man rekomendavo galvos skausmus malsinti homeopatiniu vaistu Spascupreel, atseit jis labai naturalus. As ji vartoju kasdien 3 kartus dienoje ir esu visai patenkinta. Jei jau "gerai uzspaudzia" skausmas, tai nepadeda, bet nors palengvina. Stengiuosi vaistuka suciulpti dar lovoje, kol neisiskaudejo. O paracetamolis man niekada nepadejo... Kol nesilaukiau leliuko, daktare rekomendavo toki "nekalta kokteiliuka" : stipri juoda kava su kokiu saldesiu ir nospa. Zinokit, visai ir nieko smile.gif Beje, kiek zinau, gydyt. skiria ir nospa nestumo metu. Pasikonsultuokite smile.gif
Visoms linkiu kuo geriausios sveikateles 4u.gif
Atsakyti
Turiu tą migreną. Ir labai aršią.
Naudojau IBUMETIN iki 6mėn. Dabar viena gyditoja išrašė žvakutes DICLOFENAC.
Kai skausmas tave smaugia ir vemi ir taip gali būti iki 3 dienų, tai naudoji ką nors kad tą žudantį skausmą numalšintum cool.gif
Atsakyti
Sveikos likimo seses smile.gif
Turiu sia 'dovana' ir ash, uzeidavo tokie galvos skausmai su pykinimasi, vemimais, net rankos nutirpdavo - pakelti negaledavau. Pirmaji nestuma mane migrena intensyviai atakuodavo: vienintelis vaistas buvo 'zvaigzdute' saltas slapias ranksluostis, grynas oras ir lovos rezimas... JOKIU VAISTU Sis nestumas man migrenu nekelia, bent jau kol kas (tfu tfu tfu) Nenoriu jusu gasdinti, bet bet kokie vaistai skausmui nuimt yra ypac pavojingi pirmaji nestumo trimestra...
As lankiausi KMU pas gydytoja kuris specializuojasi migrenu gydyme (kai dar nesilaukiau) - tai aciu jam, gyvenima man jis labai palengvino. Siulau apsilankyti www.migrena.lt, ten yra kontaktai kur galima ir telefonu pasikonsultuoti.
Migrena, labai gaila, bet yra nepagydoma liga, su ja reikia susigyventi; galima simptomus tik palengvinti... doh.gif
Atsakyti