Man ir skauda daznai galva,bet as isgeriau biski brendzio
ir biski praejo,nes nesupratau ko taip daznai skauda ar cia sinusito pradzia ar koks velnias,gal perpute

Mane iki nestumo ir nestumo metu iki 15-17 savaites taip pat kankino migrena, po to ji dingo
Kavos ir as nebegalejau gerti - pykino baisiai
Man labai padedavo galvos masazas ir dar vienas dalykas - galvos plovimas
Rimtai.
Matyt vanduo ir vesina, ir padeda susitvarkyt kraujagyslems
Pabandykite ir jus, gal pades?

Kavos ir as nebegalejau gerti - pykino baisiai

Man labai padedavo galvos masazas ir dar vienas dalykas - galvos plovimas

Rimtai.
Matyt vanduo ir vesina, ir padeda susitvarkyt kraujagyslems

Pabandykite ir jus, gal pades?

Sveikos
aš irgi turiu šitą džiaugsmą
Man padeda toks komleksas:
1. karštas karštas dušas
2. geri pusryčiai su diiideliu puodu kavos
3. po to miegas vėsiame kambary su šlapiu šaltu rankšluosčiu ant galvos
Šiaip tai jei tik prasideda, tai išgeriu paracetamolio. Klausiau ginės, tai sakė iki 3 tablečių galima per dieną
O vieną kartą kai jau trečią parą nepraėjo, tai sakė gerk savo KETANOVO tabletę, kad tik praeitų (bet tik vieną). Sakė, kad viena tabletė vaistų daro mažiau žalos, nei trys dienos migrenos priepolio.
Tokia mano patirtis.

Man padeda toks komleksas:
1. karštas karštas dušas
2. geri pusryčiai su diiideliu puodu kavos
3. po to miegas vėsiame kambary su šlapiu šaltu rankšluosčiu ant galvos
Šiaip tai jei tik prasideda, tai išgeriu paracetamolio. Klausiau ginės, tai sakė iki 3 tablečių galima per dieną

O vieną kartą kai jau trečią parą nepraėjo, tai sakė gerk savo KETANOVO tabletę, kad tik praeitų (bet tik vieną). Sakė, kad viena tabletė vaistų daro mažiau žalos, nei trys dienos migrenos priepolio.
Tokia mano patirtis.

Sveikos merginos,
Man vakar buvo migrena, manau kad padetu tas galvos plovimas, tikiu kad kraujagystes masazuoja, bet kad su tokiu skausmu bijau net i sona linktelet, iki pat vakaro praskaudejo, einant miegot praejo, buvau gerus diena paracetamolo, bet vistiek visur tvinkciojo, vakare einant miegot isgeriau metu arbata su medum, tikriausiai tai tik sutapimas, bet ir praejo
Man slapias,saltas ranksluostis padeda kai tik siaip skauda galva.
Man vakar buvo migrena, manau kad padetu tas galvos plovimas, tikiu kad kraujagystes masazuoja, bet kad su tokiu skausmu bijau net i sona linktelet, iki pat vakaro praskaudejo, einant miegot praejo, buvau gerus diena paracetamolo, bet vistiek visur tvinkciojo, vakare einant miegot isgeriau metu arbata su medum, tikriausiai tai tik sutapimas, bet ir praejo

Man slapias,saltas ranksluostis padeda kai tik siaip skauda galva.
Be galvos plovimo ir masazavimo man dar kartais padeda labai saldzios arbatos puodelis (nors ir kaip neskanu butu) 
Ir mano daktare sake, kad, jei labai skauda, geriau jau nekentet ir praryti tablete...

Ir mano daktare sake, kad, jei labai skauda, geriau jau nekentet ir praryti tablete...
QUOTE(Akville @ 2007 07 15, 16:05)
Be galvos plovimo ir masazavimo man dar kartais padeda labai saldzios arbatos puodelis (nors ir kaip neskanu butu) 

Gydytoju nuomones skiriasi, maniske tai sake jokiu budu, tik paracetamoli galima jei padeda zinoma, kitu vaistu tai ne

Dile, o kelinta tau savaite?
Man iki 16 savaies skausmai tesesi, o paskui kaip ranka nueme
Gal ir tau dar pirmas trimestras?

QUOTE(Akville @ 2007 07 15, 20:47)
Dile, o kelinta tau savaite?

As taip tikejausi kad tie skausmai baigsis po pirmojo trimestro, bet kad jau antras ir vistiek jie nepalieka manes

QUOTE(Dile @ 2007 07 15, 18:46)
O man kaip tik gydytoja patare tepti smilkinius, jei skauda ir sake, kad tai visiskai nekenkia

QUOTE(Dile @ 2007 07 16, 06:09)
As taip tikejausi kad tie skausmai baigsis po pirmojo trimestro, bet kad jau antras ir vistiek jie nepalieka manes
. Gerai kad dar ne kasdien uzeina,o tai tikrai nebepakeliama
,gal kai pabaigsiu tyrimus genetikos centre ir jei bus geri atsakymai, tie skausmai mane irgi paliks, gal tai susiije kazkiek ir su nervais
,labai tikiuosi kad jie tada liausis.

Dile, tikiuosi, kad taip ir bus

Zinoma, kad galvos skausmai nuo negeru minciu

Sekmes tau

QUOTE(Dile @ 2007 06 29, 06:46)
Klausiau gines del zvaigzdutes, kur smilkinius tepa nuo galvos skausmo, jin su sypsena paklause ar padeda jin man ? Sakau kad netepiau tik idomu ar galima su ja tepti, o jin man sako,kad tai tik zmoniu isitikinimas , nei nuo ko jin nepadeda,tik saldo ir tiek, jei zmogus tiki kad yra geriau tai tada padeda
O siaip tai jin nei kenkia ,nei padeda 

Bet juk kai šaldo yra gerai.
Man nuo migrenos padeda tik šaltas kompresas ir gulėjimas nejudant. Bet jei atsistoju, viskas (nekalbu apie tai, kad jei viena būnu, reik šunį išvest, tada jau amen). Ir dar blogai, jei skaud adienos pradžioj, nu kaip idiotė, visą dieną turi gulėt, nes nepraeina be miego ir tam tikro laiko praėjus. Aišku mano migrena tokia be alpimų ir panašių velnių, man tik žvėriškai skauda.
QUOTE(chikko @ 2007 07 06, 10:58)
ai draugė patarė, užsidėti ant galvos šlapią rankšluostį
nepatikėjau, bet pabandžiau. Ir ką, PADĖJO.

Tik reik dažnai keist

QUOTE(Dile @ 2007 06 14, 10:24)
Sveikos,
Gal kuri kencia migrenos skausmus?Pasidalinkite kas gelbeja nestumo metu,jei vaistai kenkia vaisiui?
Mane migrena kankino pries 10 metu kai dirbau naktini darba. Kol nesilaukiau ir nebedirbau naktinio darbo, si liga buvo mane palikusi, bet siuo metu ji mane vel pradejo kankinti,o esu nescia. Vaistai kenkia vaisiui, tad ju negeriant tiesiog neimanoma istverti siaubingo galvos skausmo. Praejus migrenos priepuoliui, atrodo, kad net plaukus palietus skauda,lyg kas butu uz plauku po kambari tampes
. Vaistineje nusipirkau rutulini tepaliuka patepti smilkiniams,vaistininke pasiule kadangi tai ne vidinis vaistas ir neturi kenkti nesciajai, taciau perskaiciau vaistu vertime, kad ju vartoti nescioji ir krutimi maitinanti moteris NEGALI. Ka daryti? Bijau sekancio priepuolio
. Nebesuprantu kas ji issaukia dabar, i darba nebeinu is vis, naktimis issimiegu
. Gal kuri turi tokiu problemu?Kas padeda?
Gal kuri kencia migrenos skausmus?Pasidalinkite kas gelbeja nestumo metu,jei vaistai kenkia vaisiui?

Mane migrena kankino pries 10 metu kai dirbau naktini darba. Kol nesilaukiau ir nebedirbau naktinio darbo, si liga buvo mane palikusi, bet siuo metu ji mane vel pradejo kankinti,o esu nescia. Vaistai kenkia vaisiui, tad ju negeriant tiesiog neimanoma istverti siaubingo galvos skausmo. Praejus migrenos priepuoliui, atrodo, kad net plaukus palietus skauda,lyg kas butu uz plauku po kambari tampes

Na, šitą dovanėlę turiu nuo mažens

Bet pastebėjau, kad kitoms šaldyt galvą reikia, šaltus kompresus dėtis. Man jie netinka, bet koks šaltis galvai - man peilis. Jei ir tau šaldintis reik, tai šitas tepalas netiks, nes jis atvirkščiai-degina, taigi....

O dabar vis tiek priešmigreninius vaistus naudoju - Relpax, Cinie, Naramig... Pastebėjau, kad priepuolių sumažėjo ryškiai... Bet nėštukei jų negalima....