Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

Kai skauda galva as visada isgeriu zalios arbatos ir viskas buna ciki bigsmile.gif
Daktare patare, ypac jei kam per didelis ar per mazas spaudimas biggrin.gif
Atsakyti
Man nuolat skaudėdavo galvą dėl aukšto kraujospūdžio, tad stengdavaus kuo daugiau būti gryname ore, o kartais išgerdavau APAP ar ką nors, kas nestuke.gif leidžiama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 04 28, 15:36)
Man nuolat skaudėdavo galvą dėl aukšto kraujospūdžio, tad stengdavaus kuo daugiau būti gryname ore, o kartais išgerdavau APAP ar ką nors, kas  nestuke.gif leidžiama  ax.gif

Man prieš mėnesines labai dažnai migrena kamuodavo, o dabar, nėštumo metu, buvo gal pora kartų. Gėriau paracetamolio su kofeinu. Padėjo. Bet vis tiek nesinori nei patirti to dar kartą, nei kažkokius vaistus gerti. Juk viskas turi šalutinį poveikį verysad.gif
Atsakyti
Paracetamolis. Nescioms galima. As ji geriu Panadol pavidalu. 1 tablete ir skausmo kaip nebuta. Negaleciau kankintis...
Man kol kas per 9-10 savo nestumo savaiciu galva skaudejo 2 kartus. Zinoma, jei skauda kasdien, tai gal nesinori visko vaistais malsinti. Tokiu atveju tikrai nezinau, ka pasakyti... Laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cikadele @ 2008 05 02, 11:41)
Paracetamolis. Nescioms galima. As ji geriu Panadol pavidalu. 1 tablete ir skausmo kaip nebuta. Negaleciau kankintis...
Man kol kas per 9-10 savo nestumo savaiciu galva skaudejo 2 kartus. Zinoma, jei skauda kasdien, tai gal nesinori visko vaistais malsinti. Tokiu atveju tikrai nezinau, ka pasakyti... Laikykites  4u.gif

Labas rytas,
Vos spėjau pasigirti, kad seniai migrenos būta.. kai šiandien pabudau su kvadratine galva. Einu ieškoti paracetamolio verysad.gif
Atsakyti
Sveikos būsimosios mamytės 4u.gif
Norėjau paklausti, ar tikrai labai kenkia būsimam vaikučiui aspirinas? Mano mažiui 13 sav. ir per jas išgėriau 3 aspirino tabletes, nes nuo galvos skausmo man tai idealiausias vaistas. Aišku, ar galima paklausiau savo gines, o ji sakė, kad galiu gert aspirina netgi kas kelios dienos. Tačiau paskaičius žinutes SM, įvairiuose straipsniuose, radau, kad aspirino nėščiajai gert visiškai negalima. Tai dabar taip neramu, kokios gali būt viso to pasekmes vaikučiui. g.gif
Atsakyti
QUOTE(astra1 @ 2008 05 12, 13:50)
Sveikos būsimosios mamytės  4u.gif
Norėjau paklausti, ar tikrai labai kenkia būsimam vaikučiui aspirinas? Mano mažiui 13 sav. ir per jas išgėriau 3 aspirino tabletes, nes nuo galvos skausmo man tai idealiausias vaistas. Aišku, ar galima paklausiau savo gines, o ji sakė, kad galiu gert aspirina netgi kas kelios dienos. Tačiau paskaičius žinutes SM, įvairiuose straipsniuose, radau, kad aspirino nėščiajai gert visiškai negalima. Tai dabar taip neramu, kokios gali būt viso to pasekmes vaikučiui. g.gif
Nuo vieno karto nieko neatsitiks, bet tikrai jokiu būdu negalima aspirino nėštumo metu (ir gydytojai sako, ir užsienio literatūroj skaičiau), jau geriau ibuprofenas, bet jo negalima 3 paskutinius nėštumo mėnesius. Šiaip jei padeda, gerk paracetamolį, jis leidžiamas gerti nėštumo metu. Bet man tai niekad jis nuo galvos skausmo nepadeda...
Atsakyti
Sveikos mamytės,
ir man vieną dieną po pietų taip pradėjo galvą skaudėti, kad nei pasukti nei pasilenkti doh.gif , atrodo, kad tuoj perplyš pusiau, na, bet galvoju gal pervargau tai pamiegosiu ir praeis. Tačiau kaip atsiguliau su tuo skausmu tai taip rytą ir atsikėliau, vaistų pabijojau gert, kad mažiui nepakenkčiau unsure.gif. Rytą šiaip ne taip nuėjau į darbą ir iškart į vaistinę (nes šalia). Vaistininkei papasakojau kokia situacija tai jinai man davė tokio pleistriuko ir liepė ant kaktos užsiklijuoti, tai jau po kokio 15 min. skausmo kaip nebūta thumbup.gif . Tik va pavadinimo to pleistro tai neatsimenu blush2.gif, nors ir po to kažkada pirkau.
Atsakyti
QUOTE(perastra @ 2008 01 10, 20:49)
Man LOR gydytoja patare kakta ir smilkinius patepti Fastum Geliu, lyg tai ir padejo  g.gif

man tai gine neleido fastum gelio naudot (kakla perpute buvo)
Atsakyti
QUOTE(kazkasatsitiko @ 2008 05 13, 19:33)
man tai gine neleido fastum gelio naudot (kakla perpute buvo)

O man neurologė sakė, kad tai vienintelis tepalas, kurį dar leidžia nėštumo metu... Naudojau...
Atsakyti
Galvos skausmą dar ir dabar atsimenu doh.gif Vaistų nenorėjau gerti, tai labai padėdavo kai ant galvos tiesiog dėdavausi ledą
Atsakyti
QUOTE(FeminaBona @ 2008 05 13, 21:01)
O man neurologė sakė, kad tai vienintelis tepalas, kurį dar leidžia nėštumo metu... Naudojau...

na matyt cia kaip ir visus egzistuoja nuomoniu skirtumai. o jeigu leido,tai ir neturetu kazkaip labai kenksminga but mirksiukas.gif panaudojai,praejo ir neimk i galva.

beje,gal tau jau daugiau nei trys men. buvo.
Atsakyti