mane ir kankina galvos skausmai.
taciau gydytoja grieztai prisake nepiknaudziauti paracetamoliu, pabandyti zvaigzdute, saltus kompresus, jei yra galimybe ramiai paguleti gerai isvedintame kambaryje, stengtis ramiai pasivaikscioti miske, kai tik yra galimybe. o kitu vaistu negalima.

Man irgi karts nuo karto aplanko galvos skausmas, paracetamoliu stengiuosi nepiktnaudziaut, bet iki siol jau gal kokias 5 tikrai suvartojau tabletes. Ir labai nustebau, kad paklausus gydytojos, ka daryt, ji man sake, kad galima gerti tik vaikiska paracetamoli, o ne ta paprasta suaugusiu, nes atseit doze perdidele. Nu cia tai man naujiena
Pirma nestuma buvau UK, tai ten sakydavo, kad paracetamoli gerti galima
, bet nesake, kad vaikiska

Man pries
nestuma skaudedavo beveik kiekviena diena , o kai suzinojau kad pastojau pradejau save daugiau priziureti poilsio daugiau buvo ir sulyg antru men. baigesi galvos skausmai bet aisku cia kiekvienai individualiai nes galva skauda irgi del daugelio priezasciu atsiranda bet manau kad poilsis tikrai neivienai nepakenks

man gyd. sake, jei jau ziauriai skauda isgert apap, saridono, aisku geriau paprasto paracetamolio, nepiktnaudziaut, bet jei jau skausmas nepakeliamas ir nepadeda nei kompresai, nei tyras oras ir t.t. tai viena galima isgert
Siūlau išbandyt vieną absoliučiai nekenksmingą būdą- natūralios vilnos pagalvėlę. Aš, dar būdama nenėščia, kiekvieną mėnesį kęsdavau PMS, paskui pagėriau nakvišų aliejaus, viskas labai susitvarkė, bet kai tik pastojau gydytoja rekomendavo jo nebevartoti. Atsinaujino galvos skausmai. Nutariau kentėti ir negerti.Ir štai vieną vakarą , tiesiog nebegalėdama iškęsti skausmo, įbedžiau galvą į natūralios vilnos (ne tik kamšalas, bet ir užvalkalas vilnoniai) pagalvėlę.Ir žinokit nepajutau kaip užmigau
, tiesiog "atsijungiau", o ryte tik pabudus, nsijautė jokio galvos skausmo.Vėliau, dieną , vėl ėmė skaudėti, bet jau ne taip stipriai
, be to, žinojau, kad vakare padarysiu tą patį.
Taip netikėtai sau atradau šį būdą. O dabar miegu apsikabinusi tą pagalvėlę, nes labai vakarais ima skaudėti kairįjį šoną, net negaliu pasiversti į kitą pusę-tiesiog pjaunantis skausmas.Tiek šeimos gyd., tiek ginekologė sakė, kad tai neuralginio pobūdžio skausmas, kažkoks tarpšonkaulinio nervo....
O kai pasikišu tą pagalvikę po pižama, tai žinokit naktį net nepabundu eit į tuoletą
.O svarbiausia, kad neprakaituoja ta vieta, kur vilna prie kūno liečiasi
.
Aš nusiprkau paprastą vaikišką Merkio pagalvėlę, jokio ten stebuklo, tiesiog kai pirkau patalynę, pardavėja parodė, o ji man tokia gražutė pasirodė-merinoso ėriukų
ir prigriabiau.O štai kokius paprastus stebuklus ji daro

Taip netikėtai sau atradau šį būdą. O dabar miegu apsikabinusi tą pagalvėlę, nes labai vakarais ima skaudėti kairįjį šoną, net negaliu pasiversti į kitą pusę-tiesiog pjaunantis skausmas.Tiek šeimos gyd., tiek ginekologė sakė, kad tai neuralginio pobūdžio skausmas, kažkoks tarpšonkaulinio nervo....

Aš nusiprkau paprastą vaikišką Merkio pagalvėlę, jokio ten stebuklo, tiesiog kai pirkau patalynę, pardavėja parodė, o ji man tokia gražutė pasirodė-merinoso ėriukų

o man vilnone patalyne labai nepatogi miegoti, o pagalve ypac
Labutis busimos ir esamos mamytės.
Jokiu budu negalima kentieti stiprius galvos skausmus. Jeigu jaučiate ,kad skausmas nepakieliamas ar jis tęsisi ilgiau nei tris dienas nebijokit išgerti paracetomolio ,padarykit kompresus su kopūstų lapais. Kopustai labai gerai ištriauke karštį, o jeigu skauda galva patis žinote kad kakta darosi labai šilta. Noriu papasakoti savo istorija . Galvos skausmai man nuo vaikystės, bet antras nėštumas būvo labai sunkus, o jau kaip kentiejau nuo galvos skausmu geriau neprisiminti .Irgi bijojau gerti paracetomolio, bet kada negalejau ištverti išgerdavau. Kentiejau ne tik nuo galvos skausmo bet ir nuo pastovaus svaigimo . Ir viena diena ( nėštumas būvo 36 savaites) Pajutau nežmoniška silpnumą ,pradejo mirgulioti akise ,žinoma labai išsigandau. Nuveže vyras į ligonone ,tenai reanimacija ....
Bet po reanimacijos jokio pagerejimo nepajutau,dar blogiau pradejau jaustis. Ir man viena gera gydytoja pasake,kad nereikejo taip kentieti nuo galvos skausmo, reikėjo išgerti paracetomolio ir ko daugiau ilsietis. Kai pagimdžiau tokie saubingi priepoliai praejo, bet galva skauda labai dažnai. Placenta saugo leliukus nuo vaistu, bet aišku viskam turi būti saikas.

Sveikos
Sakykite ar kas nors turi koki patarima kaip kovoti su galvos skausmu?
Pries nestuma galvos skausmas man buvo daznas reiskinys, bet tuomet isgerdavau vaistu, jei nepraeidavo tai vel isgerdavau o blogiausiu atveju ampule susileisdavau nuo skausmo ir praeidavo.....
O dabar nieko negaliu daryti, blogiausiai kad jei laiku nesiimi priemoniu tas skausmas baisiai isismarkuoja o tada visa diena praleista lovoje ir negaliu nei galvos pakelti nei kalbeti nei ka kita daryti.... 
Bukit geros patarkit ka nors.....

Bukit geros patarkit ka nors.....

Negi niekam galvos neskauda?

sveikute.man vienintelis vaistas yra paracetamolis ir lova......as irgi anksciau budavoo sauja vaistu ir gyvent galima,o dabar tai sunku.kaklo masazas kazkiek padeda,arba pabut kur uzsidarius tyloj ir tamsoj nors 10-15min.
bet paracetamolio juk negeri budama nescia ar ne?